Malatyalı Atatürk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

İsterse Madagaskarlı olsun... Adam Adamdır...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Onu bunu bilmem ama,

Rahmetli Başbuğ'un resmi nüfus kaydı GAZİANTEP'dedir ( Kendisi Aldırmıştır )

GaziAntep İli, Şahinbey İlçesi, Bey Mahallesindedir Kaydı...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

iyide beyler malatyalı olması kötü bişey demiyorki  malatya ahalisi vatanına milletine bağlı milliyetçi muhafazakardır Atatürk'ün malatyalı olması yada selanikli olması farketmez

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

benim bildiğim biraz daha farklıydı, babası ali rıza değil 5 yaşında evlatlık alınmış ama malatyada değil yenişehir tırnovasında (bulgaristan ) doğmuştur.belki aile

malatyadan göç etmiştir o tarafa bilemiyoruz tam. bi kaç şey daha var ama malum 5816 sayılı Atatürk'ü koruma kanunu var o yüzden bazı şeyler üstü kapalı

konuşulabiliyor. O yüzden bize öğretilen tarihin %100 doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü bazı taşlar eksik kalıyor yerine oturmuyor. Konuştuğum bazı

tarihçiler de gerçek tarihin daha farklı olduğunu söylüyor. Ben anlamıyorum ki her tarihçi farklı bir şey söyleyebiliyor :) 

zaten doğum tarihinde de problemler var

http://www.youtube.com/watch?v=YmJ2ehhyVdU

neyse bunlar o kadar da önemli değil nerde doğmuş ne zaman doğmuş.. önemli olan yaptıkları

edit: bazı ayrıntılar için 3 ciltlik rıza nur un hayat ve hatıratını okuyabilirsiniz. Kendisi M.Kemal'in lozan'a yolladığı heyetin içindeydi 

unbalanced tarafından 20/Ağu/12 18:04 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    necroshine bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı
    yawuz bunu yazdı

Bu neyi değiştirir. Devletin bekası ile Cumhuriyet ile ne alakası var. Malatyalı olması Atatürk'ün liderliğinin önünde veya herhangi bir şeye engel miymiş nedir yani.  - Eğer öyle ise tabi-

Hocam Malatyalılar'ın götünü kaldırır.

Ama bilmiyorum Atatürk'le ilgili çok sav yıkılır bu haber doğru ise bazı tarihi şeylerin tekrar yazılmasına bile sebep olabilir.

Kaldı ki habere bir gram bile inanmıyorum ama çok ilginç, hala bunlarla uğraşan insanlarımız var.

Bu yazar olan adam Atatürk'le uğraşacağına Türk Tarihi ile uğraşsaydı belki de çok daha etkili birşey bulabilirdi.

Ataturk gibi bir Turk olmasi zaten beni onurlandiriyor. ve Kemalist bir Malatyali olarak soyluyorum kalkan birsey varsa gotumuz degil, oksanan ruhumuz ve gururumuz, seviyeyi dusurme.

E ben de kemalist bir malatyalıyım. Twitter'daki tweetlere baktığımda hemşerilerimin gururlarının okşanmasından çok kalkan götlerini gördüm hiç kusura bakma. Seviyelik bir söz değil o. Bariz öyleydi.

Hocam fizyolojik olarak sendeki değişiklikler beni ilgilendirmiyor. Twitterı istatistik kurumu olarak mı kullanıyorsun nedir ?

Atatürke taparım ben. dünyada benzeri bir insan doğmamıştır. kazara akrabam çıkarsa hemen politikaya atılacam =)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

Bir bakalım Malatya ile gündeme gelenler ve çıkarımlar

Malatya plakası 44

Obama 44.başkan

Chp'li Aygün Malatya Ovacık arası 44. km'de kaçırıldı !

Obama'nın elinde beyzbol sopası ile verdiği poz işte ordaki beyzbol sopasının sahibi Hank Aoron'a ait forma numarası 44

beyzbol sopasında ne yazıyormuş peki "Hammer(çekiç) 44 Hank"

gündemde olan nedir Malatya Kürecikte bir çekiç güç konuşlandırılmak istenmesi

yani aba altından sopa gösterilmekte
    biraz fazla komplocu diyenler olucak şimdi :)

hocam iyisin 10 numara olmuş :) bikaç gün daha geçerse sen de 2. kitabı da sen çıkarırsın :)

kelomar tarafından 21/Ağu/12 02:14 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3862 Toplam Mesaj: 27