Malbuş İçenlere Müjde!
-
Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret A.Ş (Philsa), sigaraya yaptığı zammı bazı ürün kalemlerinde revize etti.
Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Bakanlar Kurulunun 31 Aralık 2009 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararıyla sigaradaki Ötv oranlarının yeniden belirlendiği ve buna bağlı olarak şirketin ürün fiyatlarının 4 Ocak 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlendiği hatırlatıldı.
Açıklamada, ''değişen pazar dinamikleri çerçevesinde'' Marlboro'nun fiyatlarının yarından itibaren uygulanmak üzere revize edildiği belirtildi.
Açıklamaya göre, 7 lira olan Marlboro Uzun'un fiyatı 5,75 liraya, 7 lira olan Marlboro Kısa'nın fiyatı ise 5,50 liraya çekildi.
Kaynak: Mynet
Gözümüz aydın arkadaşlar =)
-
Lark içinde aynı indirimi isteruk :S
-
içen arkadaşlarım çok üzülüyordu ama marlboro hakettiği değere ulaşıyor diye teselli buluyorlardı..
-
Philip n'apsın be, onu da sıkıntıya soktular :/
-
insafa geldiler !!
forumda tutun ve tutun mamulleri bölümü acılsa kımse bısey demez heralde :D:D
-
L&M içeceğime Malbuş içerim hacım...
-
Ben de Eminönü'ye gidecektim haftasonu tütün almak için de artık gerek kalmadı bütçe açığı çok şükür kapandı şu ay sonuna kadar ögrenci malbuşu lordların lordu winston sonra kralın dönüşü direk:D
-
7 liraya sigara mı olur zaten ya çüş. 5,5 bile fazla da neyse.
maliyeti ne şu sigaranın ya, onu bir öğrenebilsem.. -
İyi taktik,winston 5 tl olmuş durumda çünkü.Jt fiyatlarda bir indirim yapmazsa şuan ki winston içicisi Philip Morris amcanın yüzünü güldürür.
-
Bugün paket alan oldu mu? Düşmüş mü fiyatı cidden?
-
ben alıcaktım adam dedi daha bize bildirim gelmedi dedi nası iş anlamadım her yerde haberler cıktı marlbora fiyatı şöyle böyle diye ama daha bildirim gitmemiş almadım bende