folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Malbuş İçenlere Müjde!

Malbuş İçenlere Müjde!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    icabetmez
    icabetmez's avatar
    Erkek

Cumartesiye kadar geldi geldi o bildirim yoksa marlboro ayda 35 - 40 paket içen bir müşterisinden olacak :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

winston alacağımamarlboro alırım şu zalim dünyada en azından zehirlenirken bi karizmamız olsun :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

Maliye Yeni bir zam yapıcak gibi :| 

Kaynak:  http://haber.mynet.com/detay/finans/maliyeden-yeni-vergi-hamlesi/488888

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    icabetmez
    icabetmez's avatar
    Erkek

hakanbesli - 07/01/2010 16:37:52

hatırlarsanız sayın başbakanımız akaryakıttada ayni taktiği yapmişti dünya piyaslarının çok üstünde ülkemizde akaryakıt satılıyor demişti ve fiyatları indirmişti,ama on beşgün sonra yine ayni seviyeye kendisi getirdi şimd ayni şeyi sigarayada yapıyorlar bence ya başbakanın bu yapılanlardan haberi yok yada bizlerle dalga geçiyorlar ama şurda seçime az bir zaman kaldı bakalım o zamanda bu yaptıklarına nasil bir kulp takacaklar merakla bekliyorum

demiz bir yorumda birisi... çok haklı adam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

sabah aldım 7 lira hala bakkalımız benimi kazıklıyor yoksa

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Kullanmadığım için konuya pek hakim değilim, sabah 7 sularında haberlere bakınırken FOX da bi eleman konuşuyodu (sunucu değil konuk ) bu indirimin insafa gelmekle alakası olmadığını  belirtti.

Mevzu 7 liraya satılan sigaranın vergisi ile 5 lira satılan sigaranın vergisi.. vergi oranına göre 5 liraya satmak daha cazip geliyo demekki :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

bir efsane gerçek olacak galiba bu gidişle maltepe marlborodan daha pahalı olacak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Ülkemizde herkes kendi götünü kurtarma derdinde olduğu için küçük esnaf için (bakkal market) sigara yı eski fiyatından alıp yeni fiyatına satmak mantıklı fakat yine eski fiyatına alıp tekrar eski fiyatına satmak enayilik.. Ulan artık devlet başındaki soysuzlara sövmeyeceğim.. Önce halka söveceğim yemin ediyorum..

Herkes 3 lira 5 lira HAKSIZ kar yapma peşinde.. Herkesin kendi götünü kolladığı şu memlekette devlet adamlarına küfretmeme onları aşağılamama kararı alıyorum.. ÇÜNKÜ DAHA FAZLA HAKEDENLER VAR ARAMIZDA!!!

Neyse gerilmeyeceğim ve sizi yönlendireyim.. Gima migros carfour gibi büyük alışveriş merkezlerinde fiyat neyse ona alabilirsiniz. Size yamuk yapan bakkal çakkal dan da diğer alışverişlerinizi keserseniz belki ay sonu cirosu düştüğünde sanmıyorum ama "ben nerde yanlış yaptım" diye düşünürler...

Ahanda bu da sigara düşmanı tayyike kapak olsun...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yildo
    yildo's avatar
    Erkek

west viceroy ve 2001 de 3,5 lira olmus

İsyan et ey arkadaşım!Söz söyleyecek an değil
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tedirgin
    tedirgin's avatar
    Erkek

ben az önce aldım.7 lira bayıldım yine aq, hala 7 liraya veriyolar  burda.ben antalyadayım bilmiyom millet bizi mi keriz yerine koyuyo

Toplam Hit: 2820 Toplam Mesaj: 21