Malbuş İçenlere Müjde!
-
Cumartesiye kadar geldi geldi o bildirim yoksa marlboro ayda 35 - 40 paket içen bir müşterisinden olacak :D
-
winston alacağımamarlboro alırım şu zalim dünyada en azından zehirlenirken bi karizmamız olsun :|
-
Maliye Yeni bir zam yapıcak gibi :|
Kaynak: http://haber.mynet.com/detay/finans/maliyeden-yeni-vergi-hamlesi/488888
-
hakanbesli - 07/01/2010 16:37:52
hatırlarsanız sayın başbakanımız akaryakıttada ayni taktiği yapmişti dünya piyaslarının çok üstünde ülkemizde akaryakıt satılıyor demişti ve fiyatları indirmişti,ama on beşgün sonra yine ayni seviyeye kendisi getirdi şimd ayni şeyi sigarayada yapıyorlar bence ya başbakanın bu yapılanlardan haberi yok yada bizlerle dalga geçiyorlar ama şurda seçime az bir zaman kaldı bakalım o zamanda bu yaptıklarına nasil bir kulp takacaklar merakla bekliyorum
demiz bir yorumda birisi... çok haklı adam
-
sabah aldım 7 lira hala bakkalımız benimi kazıklıyor yoksa
-
Kullanmadığım için konuya pek hakim değilim, sabah 7 sularında haberlere bakınırken FOX da bi eleman konuşuyodu (sunucu değil konuk ) bu indirimin insafa gelmekle alakası olmadığını belirtti.
Mevzu 7 liraya satılan sigaranın vergisi ile 5 lira satılan sigaranın vergisi.. vergi oranına göre 5 liraya satmak daha cazip geliyo demekki :|
-
bir efsane gerçek olacak galiba bu gidişle maltepe marlborodan daha pahalı olacak
-
Ülkemizde herkes kendi götünü kurtarma derdinde olduğu için küçük esnaf için (bakkal market) sigara yı eski fiyatından alıp yeni fiyatına satmak mantıklı fakat yine eski fiyatına alıp tekrar eski fiyatına satmak enayilik.. Ulan artık devlet başındaki soysuzlara sövmeyeceğim.. Önce halka söveceğim yemin ediyorum..
Herkes 3 lira 5 lira HAKSIZ kar yapma peşinde.. Herkesin kendi götünü kolladığı şu memlekette devlet adamlarına küfretmeme onları aşağılamama kararı alıyorum.. ÇÜNKÜ DAHA FAZLA HAKEDENLER VAR ARAMIZDA!!!
Neyse gerilmeyeceğim ve sizi yönlendireyim.. Gima migros carfour gibi büyük alışveriş merkezlerinde fiyat neyse ona alabilirsiniz. Size yamuk yapan bakkal çakkal dan da diğer alışverişlerinizi keserseniz belki ay sonu cirosu düştüğünde sanmıyorum ama "ben nerde yanlış yaptım" diye düşünürler...
Ahanda bu da sigara düşmanı tayyike kapak olsun...
-
west viceroy ve 2001 de 3,5 lira olmus
-
ben az önce aldım.7 lira bayıldım yine aq, hala 7 liraya veriyolar burda.ben antalyadayım bilmiyom millet bizi mi keriz yerine koyuyo