Manchester Utd-Chelsea ?
-
hocam bu maç ne biter sizce? ilk yarı? maç sonucu ? ne olur yorumlarınız alayım 40 dakika sonra 240 tl yatacak biliyorsunuz maça :D 100 tl koyup ilk yarıya 0 demeyi düşünüyorum 190 veriyor. ilk yarı sıfır biterse 190 alacam.. yorumlarınızı alayım fazla anlamam ben bir sürü arkadaş onayladı sizinde yorumlarınızı almak istiyorum..
-
ilk yarı 2
-
118 33
-
tahmin verelim kaybedince de bize at sorumluluğu, bu nedenle vermicem
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
118 33
-----------------------------hay ben senin ... Cia :D kopardın beni hacı :D sadece beni değil yanımdaki kılsız herifide :D... hacı yorumlarınızı bkeliyorum parayı vurmam lazm..
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------yok hacı sadece yorumunu yap sen ne olacak sanki :|
0'dan 1 nasıl olur kurban yorumlaını alim :D sağlam oyuncusun sen
-
Muritcan bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
-----------------------------yok hacı sadece yorumunu yap sen ne olacak sanki :|
0'dan 1 nasıl olur kurban yorumlaını alim :D sağlam oyuncusun sen
o zaman yapıyorum.ilk yarı manu 2-0 önde kapatacak, ikinci yarı da bir gol bulacak ve maçı 3-0 alacak.
Maç sonu görüşürüz burdayım :)
-
0 dan 2 diyorum bende Chelsea kazanırsa lider.
-
hocam ilk yarı ikinci yarı maç tahmini oluyor mu ki ? yoksa ilk yarı manu ikinci yarı manu mu diyecem ? benim fazla bilgim yok da ondan tam bilmiyorum desteğinize ihtiyacım war :<
-
sen ilk yarı 0 ver ilk yarı bitiminde al paranı ;) banada 4-5 bira ısmarla :D
-
Biocyte bunu yazdı:
sen ilk yarı 0 ver ilk yarı bitiminde al paranı ;) banada 4-5 bira ısmarla :D
-----------------------------hacı biralar sana kurban olsun 100 koysam 90 kardayım 10 lirası senin biralara gitsn ne olcak D: hangi şehirdesin hacı?