Manchester Utd-Chelsea ?
-
Bence asil bu maci oynayanlar degil oynatanlar kazanacaklar .
-
öyle zaten baksanız mürid(e)ler herkes farklı birşey düşünüyor yani aramızdan biri kesin parayı birkaçgünlükte olsa vuracak ama onun kim olduğu belli değil hocam :|
-
iy 1
ms 0
-
myth1907'ye maç sonucunu 0 oyna diye yalvardım ama dinlemedi kaybetti
-
kac kac bitti
-
manu alır
-
Muritcan bunu yazdı:
-----------------------------
Biocyte bunu yazdı:
sen ilk yarı 0 ver ilk yarı bitiminde al paranı ;) banada 4-5 bira ısmarla :D
-----------------------------hacı biralar sana kurban olsun 100 koysam 90 kardayım 10 lirası senin biralara gitsn ne olcak D: hangi şehirdesin hacı?
-----------------------------Hocam 90 Lira için 100 lira koyuyorsan öl sen.
-
manu kanırtır
-
whopper bunu yazdı:
Muritcan bunu yazdı:
Biocyte bunu yazdı:
sen ilk yarı 0 ver ilk yarı bitiminde al paranı ;) banada 4-5 bira ısmarla :D
-----------------------------hacı biralar sana kurban olsun 100 koysam 90 kardayım 10 lirası senin biralara gitsn ne olcak D: hangi şehirdesin hacı?
-----------------------------Hocam 90 Lira için 100 lira koyuyorsan öl sen.
-----------------------------hocam bende bilmiyorum tam olarak ne yapim. bugün NANCY-LİLLE 2 , ANTEP-MANİSA ÜST, SEVİLLA REAL MADRİD iy:2 ms:2 oynadm antepten gittim 20 tl bugün gitti iddaa için 80 tl limitim kaldı :(
-
neonell bunu yazdı:
Muritcan bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
tahmin verelim kaybedince de bize at sorumluluğu, bu nedenle vermicem
-----------------------------yok hacı sadece yorumunu yap sen ne olacak sanki :|
0'dan 1 nasıl olur kurban yorumlaını alim :D sağlam oyuncusun sen
o zaman yapıyorum.ilk yarı manu 2-0 önde kapatacak, ikinci yarı da bir gol bulacak ve maçı 3-0 alacak.
Maç sonu görüşürüz burdayım :)
-----------------------------hacı kaçgündür müsait olamıyordum leonell hocam doğru söylemiş :) ilk yarı 2-0 ikinci yarı bi gol daha atacak dedi o tutmadı ama sonuçta chelsea attı her türlü ikinci yarıda bir gol oldu :) kendi şahsım olarak leonell hocamı tbt'nin iddaa uzmancısı ilan ediyorum :D