Manga Kandırma Kenidini
-
Yanlızlığın doldururken içimi
İzliyorum yavaşça gidişini
Görüyorum rüyanın bitişini
Karanlığın içine usulca sinişini
Belki de hislerim oldu bir saplantı
Yavaşça öldüren bir bulantı
Acılarla dolu pis bir kalıntı
Bitmez oldu lanet olası bu takıntı
Günler,haftalar,aylar geçiyor
Acı veren gerçek her gün sensiz doğuyor
Bir el var sanki , beni yavaşça boğuyor
Acı veren gerçek her gün sensiz doğuyor
Sen aslında sen sen değilsin ,
Sendeki ben de ben değilim .
Bir sen var bende senden farklı
Bir ben var sende benden ayrı
Kandırma kendini ,
Kabul et artık o da tıpkı senin gibi
Sürdürüyor insan denen neslini
Kırıyor,vuruyor,yıkıyor,döküyor,söküyor,alıyor,kaç ıyor,gidiyor...
Arar , sorar belki bulursun
Bulunca elbet durulursun ..
En sonunda gururuna kapılıp gider
kaybolursun ...
http://www.hemenpaylas.com/download/601498/yeniklip2.wmv.html
Buyrun İndirin Manyak Bişey İzlemeye Ve Dinlemeye Deger -
manga sağlam grup fakat canlı performansı hiç ii diil.
-
canli performası kötümü delgamı geçiyon bence çogfu guruptan çok çok iyiler
-
bahar festivaline çaıracaktık fakat iyi bir araştırma yaptık. Canlı performansları hiç ii diil. zaten 4 milyara gelirler..
-
lycra üstad 4 milyara geliyorlarsa bizim mahmut abinin düğününede çağıralım. :)
valla şaka bi yana ama hiç sanmıyorum 4 milyar ucuz bir rakam masraflarını bile kurtarmaz bence en az 15-20 alıyorlardır. -
Özlem abla 12 milyara geldi... düşünün belki kampüs festivali oldugu içindir..
-
Ben izmir 9 eylülde okuyorum.Bizim bahar şenliklerine geldi manga.Bok gibiydi sanki paramı aldım şarkımı söylerim gibiydi.Geldi hiç ara vermeden arka arkaya şarkılarını söyledi ve gitti.Ama hadise ortalığı yıktı ilk açıkhava konseri olmasına rağmen dağattı ortalığı.Athena manyaktı acayip eğlendirdi.84 Hep eski şarkıları söyledi zeki müren falan.Vega çok sağlam bi konser yaptı mor ve ötesini söylememe gerek yok zaten süperdi.Yani kısacası manganın canlı performansı bok gibi
-
len legendary hadiseye bomba diyosan ne diyim ben sana bende 84 ve hadise dışındaki konserlere gittim.Bence mangada canlıda süperdi kendi adıma söyleyim.Albümlerindeki müzük tınalarından daha sertlerdi.Elektro benim tam istediğim kıvamda çaldı.Fermanında sesine söylücek lafım yokkk zaten..
-
LycRa Sen Heralde Universitenin Muhasebesini Tutuyorsun Herkezin Ne Kadar fiyata GEldiini İyi Biliyormusun Manga Konyaya 4 Milyara Gelsin Bende Cıkar Konyanın Ortasında Esek Gibi Anırırım
Nese Sen Mangaya CAnlı Performansları Kötü Diorsun
Sen Gitte O Zaman Ferdi TAyfuri Hakan Tasıyan Dinle Oke CAnlı Canıl Veya Tut Bi İnsaat Amelesini O Sana Sölesin -
okuyamadığı için kendini geçindirecek tek zanaatı amelelik yapmak olan insanları aşağılaman hoşuma gitmedi arkadaşım
ne yani millet amelelik yapmasında diğerleri gibi terörist yada kaokaçcı hırsız mı olsun
ayrıca ferdi tayfurun yada hakan taşıyanın yazdığı şarkıların sözlerini anlayarak okudun mu?
amacım tartışma yaratmak değil ancak müziğe yıllarını vermiş insanlarla manga gibi 2 günlük bebeleri aynı kefeye koyamazsın
-
abi şarkılarına lafım yokta böle tipler sahnede duruşları falan özenti gibi duruyo be :) linkin park gibin mesela..
bide o solistin saclarını öne eğip yüzünü kapatıp 2 büklüm sarkı sölemesi falan antipatik gelio :)
Toplam Hit: 2588 Toplam Mesaj: 24