Mangalda En Güzel Ve Lezzetli Et Hangisidir?
-
balık olarak tek hamsiyi severim mangaldada o fovorım şöle soğanlı falan baharatlı yanında da rakı uuuhh canım çekti:D
-
SmR bunu yazdı:
-----------------------------
"hocam iyi güzel söylüyosunda sanki kanatta et yok" demişsin de sen kemik mi arıyosun anlamadım =S mangalne hangi et güzeldir fiyatı nedir demişsin bende ekonomik acıdan en uygun olanını söyledim.. hayret dogrusu :)
-----------------------------yok hocam kanat sadece kemık yanı o yuzden dedım et yok dıyeee sen yanlıs anladın bence :S
-
sığırın kıç kısmı favorimdir.
-
hoca kimi kanat sever ama hoca mangalda adana kebap yap :)= süper olur ha
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
sonucta bilgi alısverişi:D:D
şuan canım ızgara çekti ama param yok ...:S
-
Bir Adanali olarak , kuzu kiyma ve tavuk kanattan baskasi mangalin uzerine koyulmamalidir :)
-
Kuzu kuzu kuzu kuzu pirzola
-
hocam maddi durumun iyi ise eğer kasaba git dananın kabasından yağsız kırmızı etinden ızgaralık kestir. onları kasap şöyle güzelce dövsün. sonra bir de ızgara harçları var hazır satılıyor istersen ondan al veya harcını kendin de yapabilirsin. biraz kekik karabiber kimyon kısacası bilimum baharatlardan güzel bir çeşni hazırla etlere iyice onu sür daha sonra kor halindeki ızgarada hafif ateşte onları güzelce pişir tadına doyum olmayacaktır.
Eğer maddi durumum dana eti almaya yetmez dersen tavukçuya git but al onları da aynen anlattığım şekilde soslu harcıyla birlikte kızart süper olacaktır. unutma baharatsız veya harçsız yaparsan hiç tat vermez. Köfte, sucuk da olabilir. ama hiçbirisi harç ile karılmış mis gibi etin tadını vermez tabi.
pişireceksen bir de elektrikli ızgarada sakın pişirme. çünkü tat vermiyor. Ateşte pişen herşeyin tadı daha başka olur. ne alakası var diyen arkadaşlar olursa eğer denemelerini tavsiye ediyorum :D bakalım hangisi daha güzel :D ateşte pişen çay ile aygazda pişen çayın bile tadında çok fark var
-
kuzudan başkası yalan
-
cepni bunu yazdı:
kuzudan başkası yalan

yazık değilmi buna