folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Manisa Da Okuyanlar? Yardım Plss

Manisa Da Okuyanlar? Yardım Plss

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

beyler manisada ikinci öğretim fizik vercem.. orada okuyacam ama izmirde eve çıkacam.. bazı aldığım duyumlara göre manisa ünv. izmir arası 25 dk ve ders bitiminde otobüsler ünv. önüne yanaşıyormuş izmire götürmek için.. o derece yani.. bu nekadar doığru? nedir ne değildir.. manisada okursam izmire gidip gelemm nasıl olcak?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Hocam ben İzmirde oturuyorum Manisa cok yakındır denıldıgı gibi ama İzmirin taaa bi ucundan Manisa yakın degildir..Bornova civarından denildigi gibi 20 dk - 30dk arası gidilip gelinebilir.

Otobusler konusunda bi bilgim yok yanasırmı yanasmazmı diye..Secim yapmandaki sebep ne bilmiyorum ama Manisada kiralar daha uygun gelebilir bence yol parası vsde hesapladıkmı Manisa senin icin daha uygun olabilir diye dusunuyorum.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Kaç puyan aldun :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

280 puan.. hocam arkadşalrım ( memlekettin) hatta ark değil manevi kardeşlerim izmirde.. amacımız izmirde buluşmaktı.. ama ben zimire gidemiyorum en yakın manisa.. ve kardeşlerim egede okuyor yani bornova.. biz kalırsak bornovada kalacaz.. o yüzden soruyorum. otobüs parası 5 ytl.. imkanı yok git gel ypamam bu paraya.. o yüzden dolmuş veya ucuz bişeyler varmı diye soruyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek

benim manisa'da okuyan arkadaşlar 2 gün otobüsle 3 gün otostopla gidip geliyorlardı.Sen de böyle yapabilirsin :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostwanted
    mostwanted's avatar
    Erkek

fizik okuyacaksan muradiye kampüsüne gideceksin demek.fen edebiyat orda.işletme okusaydın 30 dk da bornovadan iktisat fakültesine gidebilirdin.ama fen edebiyat biraz daha uzakta.otobüs fiyatları en son 5 tl ydi.şimdi zamlandımı bilmiyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

kardeşim inşallah olur ben manisa da okuyorum kimya 4. sınıfdayım ...

izmirden gidip gelebilirsin... hemen hemen izmirin her ilçesinden gerek manisa seyehat olsun gerek özel şirketler olsun sürekli öğrenci getirip götürürler....

Aylık ücret yere bağımlı olup 130 - 170 arası değişiyo galiba aylık olarak bu her gün gidip gelsende benim ev arkadaşım fizikçi okulda ders zorunluluğu olmadığı için çoğu derse gitmiyor tabi senin ilk senen olduğundan dolayı her gün gidersin diye düşünüyorum ...

manisa için söylenecek şeler çok fazla ama izmirin gölgesinden kaldığından dolayı harika bi gelişim gösterememkdedir.

ama takılmak için mekanlar vardır .yeni han , eski han açılacak , yeni alış veriş merkezi kuruluyo , tarzında bir sürü gelişme var...

eğer manisadan gidip gelmeyi düşünürsende gidiş + dönüş 4 milyon olacak bu sene yani izmirden de gidip gelebilirsin izmir manisa arası 25 dakikika ama servis olacağını düşünürsen kişileri beklememerli yada bu tarz şeyler 1,5 saati geçiyo sabah 9 daki derse yetişebilmek için 6 da kalkmak zorundasın izmirdn ki servise yetiş yani böyle durum...

bu arada ben bizim okul yani cbu için bi site yaptım bu sene sonu senide beklerim Diğer arkadaşlar reklam olarak algılamayın .... www.mycbu.net

vize final soruları tarzında şeyler var eminim işine yarayacaktır ... okulla alakalı bir sürü şey var....

neyse P.M atarsın daha fazla takılan bişey olursa kafana sürekli msn de online olamıyorum staj yapıyorum ama p.m ile ulaşirsın :) kolay gelsin ...

hayırlı olsun ..

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Hacı Manisa' da okuyacaksan Manisa 'da ev tut. Sabuncubeli kışın sakat olur + yol parası ebeni beller. Yol için vereceğin parayla Manisa' da güzel bi ev tutabilirsin..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

ew tutacaksan yardimci olurum :) emlakciyim :)

cogu kisi ayni sey soylemis bende soyluyorum. muradiye kampusunde okuyacaksin. ordan cikipta izmir yoluna otostop cekmen gerekecek veya muradiyeden kaldirilan otobuslerle gidip geleceksin. otostop isi biraz zor. gerci ben hergun goruyorm izmir yolunda otostop cekenleri. iclernden birkactanesini almisimdir arabamla goturmusumdur bornowaya kadar. ama bence mantikli ve sagliklisi manisadan ew tutmak canin sIkILdIgInda izmir e gitmek.

SYL 184
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

aslında konuna farklı bi yorum getiricem kusura bakma.. bence üniv. okumak için okuma yani fizik,kimya vb bölümler artık ülkemizde geleceğini bitirmiş bölümler. Okulun bittikten sonra analrsın laflarımn haklılığını. Eğitim fakültesi mezunlarından bile senede 3 öğretmen atanıyo dalga geçer gibi. Bitirince boş bi gelecek seni beklycek harcadığın paralara ve geçen zamanına yazık olmasın..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
Toplam Hit: 3035 Toplam Mesaj: 20