folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Manisa Da Okuyanlar? Yardım Plss

Manisa Da Okuyanlar? Yardım Plss

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

Muradiye kampüsünde okuyanlar ki fizik bölümü de orda onun otostop falan yalan herkes servis yada manisa seyahatle gidip gelio.o otostop çeken elemanlar manisanını girişinde olan kampus için geçerli saan benden bi tavsiiye  fizik bölümü için muradiyye gelmeye değmez hele ikinci öğretim muradiye hiç çekilmez.yani fizikten tanıdığım elemanlar var bırakmayı falan düşünüolar ama yine de sen bilrisn.

https://www.fitnessaktif.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

beyler http://www.dogrutercih.com/tablo3.php buradan anesteziye baktım ( teknikerlik dğeil, teknikerlikte 2 yıl ama 3 yerde var..) bu bölğm hakkında bilgisi olan varm? maaşı ve yerleşmesi konusunda.. ben düz lise mezunuyum okul puanım 71 öss puanım 301 buraya yerleşebilirmiyim? hani sınavsız geçiş yapanalr varya ondan dolayı.. şu olayı anlamadım gitti

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Benim kuzen de Manisa da okuyor. Buca da oturuyoruz ve otobüsle gidip gelmek işkenceye dönüştüğünden ve daha hesaplı olduğundan servisle gidip geliyordu. 45 dk. fln sürüyormüş sanırım.

allcolorsarebeautiful.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

dostum lise yeni bitmiş galiba ben 1 sene daha hazırlan derim ewde kalmak oldukça zor ama olsun ilerisi için senin için daha iyi olur. tabloyu açamadığım için bakamadım.

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MARSHMALLOW
    MARSHMALLOW's avatar
    Dişi

ben manisada okuyorum ama izmirde biçok arkım var buyüzden çoğu zaman izmirde takılıyoruz.ewt çok yakın manisa merkezden bornova ama muradiye kampüsü için aynı şeyi söyleyemeyecğm..ayrıca manisa seyahat (izmir_manisa arsı çalışan tek şirket)sivil için 5tl,öğrenci için 3,5tl..geçen sene de 3.5tl ydi bu sene 4 olur heralde..ama manisada evler izmire gre daha uygun.ayrıca bornova 25-30dk sürüyo ama hergün yol çekilmez ki...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

yok be hocam mezunum bu 2. girişim.. ve kalmaya hiç niyetim yok o yüzden ne olursa artık verip gitcem

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek

Freak bunu yazdı:
    -----------------------------

ew tutacaksan yardimci olurum :) emlakciyim :)

cogu kisi ayni sey soylemis bende soyluyorum. muradiye kampusunde okuyacaksin. ordan cikipta izmir yoluna otostop cekmen gerekecek veya muradiyeden kaldirilan otobuslerle gidip geleceksin. otostop isi biraz zor. gerci ben hergun goruyorm izmir yolunda otostop cekenleri. iclernden birkactanesini almisimdir arabamla goturmusumdur bornowaya kadar. ama bence mantikli ve sagliklisi manisadan ew tutmak canin sIkILdIgInda izmir e gitmek.

-----------------------------
    kardeş ben iktisattayım okulu 1sene uzattım.şöle 1yıl idare edebilcek ucuz 1ew ayarlayabilirmiyiz?

tercih yapcak arkadaş: muradiyeyi kazanırsan cok küfredersin şimdiden uyarayım hayat felçç

paramparça aşklar ve köpekler..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

bütün ögrenciler otostop cekiyo zorpet in önünde sende o kervana katilirsan sasirmam.. celal bayar ünv tasidilar sanirim sehir disina.. sen iyisimi mugla yaz.. izmir yaz... hatta üstüne kocaeli yaz:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

hoca evi tuttuğun yere göre değişir,mesela evi bornovadan tutarsan gidip gelmen çok kolay olur,ama gider bucadan,balçovadan,narlıdereden tutarsan işin zor

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
Toplam Hit: 3036 Toplam Mesaj: 20