Manşet Oldunuz Çocuklar!!
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------1. "Askerlık yan gelıp yatma yerideğildir"
2. Rte tarzıyla yorumlayacak olursak "SAYIN abdullah öcalan 13 KELLE daha almıştır hesabı sorulacaktır"
3. Rte yandaşları "sankı onlara rte mı olun dedı oların canlarını rte mı aldı sende herseyı rte den bılıyorsun"
muhtemeln duyacagım yorumlar. Ne yazıkkı askerlık yatma yerı degıl ve 13 aslan yatıyor yerde hesabını kım verecek? (kımse) rte gene rahat yerınden abd 301 ve turban gıbı takıntıları ıle mılletı gersın. Onlar kımın ıcın sehıt oldukları rte nın umurndamı? Ben soylıyım onlar bız gece rahat uyayalım dıye bız su bılgısayarımızn basında kahvemızı yudumlıyalım dıye sehıt oldu ve ne yazıkkı bır daha hıc kalkamamak uzere YATIYORLAR. Bazı kendınız bılmezlerde onlara KELLE dıyerek saygısızlık ederken dahada kendınız bılmezler bu adamı savunarak o kahraman sehıtlerımıze dahada buyuk terbıyesızlık edıyor coook yazık. Kendı agırlıgını koyamıyacak kadar uleksını korumak ıcın masaya yumrugunu vuramayacak kadar gucsuz muyuz? Ben sanmıyorum. Nato ulkelerı arasında ıfthar kaynagını arkasına almıs dunyanın yan bakmaya korktugu turk ordusunu mılletının arkasına almıs dunyanın en salagını masaya koysan o masay vurur. Onlar hala vursakmı dıye dusunurken bız dunyanın tırdtıgı aslanlarımızn 13unu bırkac capulcuya sehıt verıyoruz dıgıp lıderlerıyle masaya oturmayı beklıyoruz yazık. Gobeyı baglı olanlar bızler degılız onlar ama bız hala korka bır sekılde oturyoruz kım neden korkuyo cok merak edıyorum.....
-----------------------------sizde taktınız bi kelledir gidiyorsunuz ya helal olsun ama şunu bilmiyorsunuz ,kelle operasyon bölüklerinde sık sık kullanılan bir terimdir albayda yarbayda general de sorar kaç kelle verildi kaç kelle alındı diye .tamam siyasetçidir rte ama askeri ağızdan konuşmuştur bunu anlamak için zeki anlamamak için aptal olmak gerekir .pusuda yatıp kellesini aldıran askerler var ne yazıkki üzülüyorum ama bu bir gerçek.hiç duymadınızmı yakınlarınızdan nöbette paso uyuyordum vs vs diye ?yan gelip yatma yeri değildirden kastının bu olmadıgını nerden biliyorsunuzki?
operasyonlara katılmış arkadaşlar varsa kelle denip denmediğini ve pusuda uyurken şehit edilen askerlerin olup olmadıgını dogrular veya yalanlayabilirler.ama dogruyu söylesinler yeterki.
not: uyurken dediğim askerlerin, yorgun düşüp uyumalarını kastetmiyorum yada artık biterek baygın düşmeleri hariç diyeyim de yanlış anlaşılmasın.
-----------------------------öyle bişi asla olmaz kaç kelle verildi diye kaç kelle alındı diye sorulur. Bu da üst düzey rütbeliler arasında sınıf atlamak için olan birşeydir. Rte askeri ağızdan konuşabilecek durumda olan birisi değildir özellikle yedek subay olarak tuzlada askerlik yapmiş olan birisinin bunu bilmesine ihtimal yoktur. emin ol burada ki herkes ne madana söylediğini biliyor.
hiç sen bir ordu komutanının sivil halka biz şu kadar kelle aldık diye bi açıklamasını duydun mu bu zamana kadar!
-
o kızın aq.su mubaerk gunde alt yapısı sıfır her seye bi bok bulmus.Orada 13 en ugursuz sayıdır demiş.Bu yalan,hatta bu iftirayı kimin attıgını ögrensin ondan sonra bu tür boyundan buyuk yazılar yazsın ve millete dagıtsın salak.
13 sayısının ugursuzlugu felan yoktur.Bu İslam karsıtlarının,serefsizlerin,dinimizde yeri olmayan astrolojinin,falın uydurmasıdır.
13 sayısının anlamı: Peygamber Efendimiz (S.a.v] in 571 yılındaki dogum tarihinin toplamıdır.Eger bilmeyenler varsa bi de kısa bir Mat. dersi vereyim.
5+7+1 = 13
buradan tüm İslam karşıtylarına kapak olsun aq...
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------dayanamıyom küfür edecem artık

ne kadar saçma bi yazı yaw ? sadece bi kaç satır okumama rağmen insanı sinirlendirmeye yetiyortürban ı önemsiz değil , + gabar dağlarına uğursuz demiş verelim gabar dağlarını ? olur mu ?
lan askerimiz operasyon yaptıgı için şehit oluyo , politikacı lar onay vermese nasıl operasyon yapılacak ?
15 asker şehit düştü , böle saçma yazılar yazılıyo kaldıramıyolar ırak a girsek orda ne bekliyo bizi biliyo musun ?
bilmiyosun oraya girersek belkide abd ile savaşa girecez ? girelim mi ? girelim anasını satim kolay çünkü savaşa girmek
ben ırak a girilmesi taraftarıyım ama işin diğer bi boyutu abd ile savaş onlada savaşa girelim derim kendime , ülkeme güveniyorum
ama kaç bin asker ölür ? kaç bin sivil ölür ? vs bunları düşünmüyo kimse bi nükleer bombada bize atsa ne olur ?
-----------------------------abdyle savaşmayalım diye grmeyelim mi ıraga hergün 15 askerimiz şehit olsun daha iyi diyorsun öylemi..yorumsuzsun yat uyu sen
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------sizde taktınız bi kelledir gidiyorsunuz ya helal olsun ama şunu bilmiyorsunuz ,kelle operasyon bölüklerinde sık sık kullanılan bir terimdir albayda yarbayda general de sorar kaç kelle verildi kaç kelle alındı diye .tamam siyasetçidir rte ama askeri ağızdan konuşmuştur bunu anlamak için zeki anlamamak için aptal olmak gerekir .pusuda yatıp kellesini aldıran askerler var ne yazıkki üzülüyorum ama bu bir gerçek.hiç duymadınızmı yakınlarınızdan nöbette paso uyuyordum vs vs diye ?yan gelip yatma yeri değildirden kastının bu olmadıgını nerden biliyorsunuzki?
operasyonlara katılmış arkadaşlar varsa kelle denip denmediğini ve pusuda uyurken şehit edilen askerlerin olup olmadıgını dogrular veya yalanlayabilirler.ama dogruyu söylesinler yeterki.
not: uyurken dediğim askerlerin, yorgun düşüp uyumalarını kastetmiyorum yada artık biterek baygın düşmeleri hariç diyeyim de yanlış anlaşılmasın.
-----------------------------
İdiot + terbiyesiz.şu konuşma tarzını değiştir. -
Canım askerlerimizin talihi maalesef askeri yanlışlıklarımızında bir neticesidir.
1-Bir komando askeri acemi birliğinden geldikten sonra uyum sağlaması ve gerçek savaşta başarı tecrübesi 8 ayı bulur.sonra geri kalan 2 aydada gün yani şafak saymaya başlar.buda performansı düşürür.yani askerimiz tam işi kavrıyor sonra tezkere alıp gidiyor. bu 1. hata
2-en önemli hata ise tim komutanlarının asteğmenlerden oluşmasıdır.zaten askeri deneyimi olmayan ve oda asker gibi şafak sayan bir askerdir.ilk çatışmaya girinceye kadar sorumluluk hissetmez ve tecrübesizdir.
bence çözüm
1-paralı askerlik.zaten memleket işsiz kaynıyor sayıyı yarıya düşürüp tecrübeli yetişkin asker olması hem maliyet hem başarı elde etmek için daha iyi olur.
2-tim komutanları astsubay yada kıdemli uzmançvş lardan oluşan tecrübeli askerlerden olmalıdır.
3-silahlar m-16 m-48 türü hafif nokta vuruşlu silahlar olmalıdır.hedefine varan sapan taşı varmayan uçaksavar mermisinden daha iyidir.
4-postal yerine sağlam spor ayakkabıları kullanılmalıdır.hele yazın asla çekilmez o botlar.
5-Bol miktarda apachi türü helikopter her bölükte bir tane olmalıdır.bunlar ölüm kusan makinalardır.
6-çok önemli noktalarda uydudan kontrollu napalm bombaları yada papatya bombaları gizlenerek konmalı.gereği halinde yakınlarında piçler dolaşmaya başladığında patlatılmalıdır.çok geniş bir alan hitap eder.
7-her ölen teröristin leşi şehrin meydanında sallandırılmalı gömülmemelidir.yakılmalıdır.yada köpeklere yem olarak verilmelidir.
8-lojistik destek alabilecekleri noktalar tespit edilip sürekli asker bulunmalaıdır.
9-korucu vermeyen köye bir tim asker muhtar olarak tayin edilmeli.o halka her hafta istiklal marşı söylettirilmelidir.
10-sınır sıfır noktasında tellenmeli asla giriş çıkış olmamalıdır.( general grazyani tarzı.bir kişi bile bin km alanda geçememiştir.)
11-her timin iki adet eğitimli köpeği olamalıdır.felaket iz sürerler.
şimdilik askeri açıdan tecrübelerimle aklıma gelen bunlar.
-
Anneler Gurur duyuyordur Sızınle.. vatan Sagolsun
-
13 mü en uğursuz sayı :S:S:S:S bak şimdi bu 13 ün uğursuz olduğunu avrupalılar uydurmuşlar... sebepleri de var...
571 peygamber efendimizin doğum yılı = 5+7+1=13
istanbulun fethi 1453 1+4+5+3 = 13
Türklerin Müslüman Olmaları(Talas Savaşı) : 751 7+5+1= 13
yhani bunlar hristiyanların kötü saydıkları olayların sayılarıdır...belki biz bu kadar ince(yani salakça) düşünemiyoruz ama adamlar düşünmüğşler... bakın...
-
seferberlik ilan etsinler.. seve seve giderim o şerefiszlerden bir tane bile olsa vurmaya!!! Allah acılı ailere sabır versin.. Türkiye'mizin başı sağolsun.. :(
-
çok kötü oldum ya. yazı harika yaw tüylerim ürperdi :(
-
Görünüşte oralara gitmeyi istemek rahatken en candan şekilde olur.ama dağıtım zamanı gelsin hele birde o ağır sporlara girmek dahası aç susuz yorgun ve bitli şekilde operosyanlara katılmak çok zordur.bir insanın içinde askerlik ruhu yoksa ,zorluklara göğüs germe, bir üstünden hakaret ve azar işitme hatta dayak yeme olaylarında dayanamaz.baştan psikoloji olarak hazırlıklı gitmek gerekir.çünkü orada bir emir kulusun rütben ne olursa olsun. uyanık ve terbiyeli birisiysen zaten asker arkadaşlarından ve üst rütbeden de ilgi görmeye başlarsın.ilk 1 ayda bıraktığın izlenim neyse öyle gider.askerde acemi birliğini saymayın orda insan oldunu bile unutursun. kilometrelerce dağda intikal yapardık. en kıl oldumuz olay elimiz boş dönmekti.katır gibi sırtımızdaki yükü taşımak silahta şarjör dolu geri dönmek ağırımıza giderdi.çatışmada havada uçuşan mermilerin vızıltısı birine değmediği sürece kulağa hoş gelirdi.hele attığını indirdini görmek bu zevki anlatamam.sasonda fena kucağımıza düşmüşlerdi . keklik gibi avlamıştık onları ne açlık ne susuzluk nede soğuk kalmıştı . bir sigarayı beş kişi içtimizi bilirim.ne kadar zevkliydi. devre arkadaşlıkları çok arkadaşlığa değişilmez . kimsenin haberi olmadan kaldığımız köyde tepe bir yere el bombası tuzaklamıştım. fena bir vukuattı .))akşam üzeri bir katırın vefatına sebeb olmuştu.tabi bende çıt yok :D
Korkmayın arkadaşlar bizden 1 kişiyse onlardan 100 katı gebermiştir.çoğu haberlere çıkmaz .hepsinin sonu dağda geberip gitmek kurda kuşa yem olmak olacaktır.bu konuda çözüm önerilerimde vardı 4. sayfada . gerilla savaşında dünyanın en önde gücüne sahibiz. ordumuz bununda üstesinden gelecektir.