Manyetik Dik Duruş Korsesi
-
denemıslıgım var dedı arkadas bu konuyu bende takıp edıyım barı. Buna alternatıf cozumler varmı ?
-
-
ben kambur oldum bile galiba herkes dik dur diyor bana, cok kotu bi durum. arada amuda falan kalkiyorum ve aklima geldikce dik durmaya calisiyorum ama bilgisayar basina gecince yine yamuluyorum, durum kotu :D
-
sırt kaslarınızı çalıştırmanız gerekli arkadaşlar. şınav çekmelisiniz ağırlık kaldırmalısınız... (denendi onaylandı)
-
Ortopedik kemerin reklamlaşmış hali,
herhangi manyetik bir etkisi yok kamburluğa (mıknatıstan bir fayda olsa kulaklıklar kulağınızı uzaylı antenine çevirirdi)
bu kemerler omuzları geriye çekmeye dayalı bir mantık kullanıyorlar bu da en az 3 ila 5 yıl takmak demek ki çokta farkedilir bir etki görmeyebilirsiniz
en kısa yolu söylenmiş; nizami ve programlı şınav çekmek
buradaki programı harfiyen uygularsanız 2-3 ay sonra çok şaşıracaksınız:
-
Deveye sormuşlar "Boynun neden eğri" diye,
"Medula spinalisin merkezi ilk omurun miyeli sinirlere yaptığı lokal baskıdan ötürü dorsal ve ventral motorik sinirler sıkıştığı için" demiş,Arkadaşlar onu bunu bilmemde bu pc yüzünden teker teker telef olacaz,
-
Arkadaşlar bu ürün için çok etkili olduğunu söyleyemem ama isterseniz posturex diye bir medikal cihaz var. Mıknatızsız. Sadece sizi dik durmak için stimüle eder. O anlamda faydalıdır.
http://www.medikalal.com/posturex-kamburluk-korse-misinali-p-1335.html
Birde daha önemlisi masa başında da yapabileceğiniz, baş bıyun ve omuz kuşağına yönelik postür egzersizleri.