Manyetik Jeneratör Nerde Bulunur?
-
Arkadaşlar mıknatısların aynı kutbunun birbirini itmesi mantığı ile çalışan halihazırda satışta jeneratörler var mı? Elka isminde bir şirket geçmişte bu işlerle uğraşıyordu sanırım. Nette manyetik motor yapımları ile ilgili videolar mevcut.
-
Bütün elektrikli motorlar mıknatısların birbirini itmesi ile çalışır. Gözünü sewim bu da sonsuz enerji motoru deme
HolyOne tarafından 10/Oca/14 00:57 tarihinde düzenlenmiştir -
watervay bunu yazdı
Arkadaşlar mıknatısların aynı kutbunun birbirini itmesi mantığı ile çalışan halihazırda satışta jeneratörler var mı? Elka isminde bir şirket geçmişte bu işlerle uğraşıyordu sanırım. Nette manyetik motor yapımları ile ilgili videolar mevcut.
Hocam bütün motor ve generatörler aşağı yukarı aynı manyetik prensiplere göre çalışır :D
Hani mıknatısların aynı kutbunun birbirini itmesi diye tabir ettiğin olay kullanımı çok az olan istisnalar (ultrasonik motorlar dışında bütün motor ve generatrlerin çalışmasındaki olay :D
-
Çalışma mantıklarını biliyorum. Benim kastettiğim burdaki olay. http://www.youtube.com/watch?v=PFGiWiXMHn0
-
watervay bunu yazdı
dünyada son ürün haline gelmiş olan yok
-
-
Hocam bir ara bende taktım kafaya yapıcam filan diye 2 tane cd üzerine mıknatıs filan yapıştıradım ama çok sıkıcı bir iş çok ince hesap istiyor. Nettede satılık olarak hiç görmedim.
Bende bu ara stirling motoru ile uğraşıyor bütün teneke kutuları topladım eksik ufak tefek parça kaldı :)
-
Dünya bu kadar petrole bağımlıyken, senin benim gibi tüketici toplum haline gelmiş insanların bu tarz ileri teknolojilere ulaşması senin düşündüğünden daha zor olmalı değil mi?
-
konuyu çok beğendim. Ufak tefek işler için bu tip bir enerji kaynağı kullanılabilir aslında. Hdd içine konulan mıknatısları bilirsiniz hayvan gibi güçlüler, bunlarla birkaç yüz watt elektrik üreten bir cihaz yapılamaz mı?
-
Beyler fiziğin temel kanunlarını ihlal eden cihazlar üstünde kafa yormayın.
İki tane döner çarkın biri öbürünü döndürdüğü için sürekli döneceğini düşünmeye benzer.
-
Evet bir free energy konusu daha. Kokusunu almıştım ilk mesajda ama yok artık dünya kadar konu açıldı, o kadar çürütüldü sonra bir daha açanlar yerin dibine sokuldu hala açan olamaz demiştim.Gene açıldı tüm tbt alemine hayırlı olsun :)