folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Manyetizm İle Beyin Kontrolü Mümkün Mü?

Manyetizm İle Beyin Kontrolü Mümkün Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı:
    -----------------------------

Elektromanyetizma, fizikte artık sınırına gelinmiş, gizli bir yeri neredeyse kalmayan bir konudur. Hatta elemanlar bizim bildiğimiz elektro ve manyeto statiğin çok ötesine geçmişler, yani maxwell denklemlerini çoktan geride bırakmışlar. Bence böyle birşeyin imkanı olsaydı zaten bulunurdu.

okudugum bir kitapta KGB'nin bu is uzerinde calistigi yaziyordu. 1500m oteden zihin kontrolu yapabilmisler fakat nasil yapildigi hakkinda bilgi yok ve dogrulugu kesin degil.

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o kadar manyetik kuvvet oluşturmanız için dünyadaki tüm elektrik üreteçlerini, santralleri, pilleri doğrultup seri bağlamanız lazım :)

hadi kolay gelsin :)

yardırmak bizim işimiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ilginç bir konu takip ediyorum. bilgili arkadaşların yorumlarını okumak isterim.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

teoride evet

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

bi ara ansiklopedide gördüm

ilk hipnoz yöntemlerinden birinde adamı büyük 2 mıknatıs arasına yatırıyorlarmış

mesela adadmı her sabah 7 de kalkmasını söylüyorlar adam her gün 7 de kendiliğinden uyanıyor.

cia in gizli deneyleri belgeselinde beyin kontrolü hakkında bişeyler vardı ama çok açıklayıcı değildi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    kukunku bunu yazdı:

bi ara ansiklopedide gördüm

ilk hipnoz yöntemlerinden birinde adamı büyük 2 mıknatıs arasına yatırıyorlarmış

mesela adadmı her sabah 7 de kalkmasını söylüyorlar adam her gün 7 de kendiliğinden uyanıyor.

cia in gizli deneyleri belgeselinde beyin kontrolü hakkında bişeyler vardı ama çok açıklayıcı değildi.

sagol hocam soyledigin icin. bende boyle seylerden bahsediyorum. mumkunse bilgili arkadaslardan bilgi istiyorum.

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Öyle birşey olsa bile o işlemi nasıl gerçekleştiririz onu bilemeyiz. Yani elbet bir yolu vardır fakat bu yolu bilen yoktur.

🥒
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

hipnoza benzer deneme yapıyom bir arkadaşımı dünyayı tur attırdım uyandırdıktan sonra her gördüğü memleketi anlattı ilk avusturalyaya gitti yanımda iki arkadaşdaha vardı deneme maksatıyla onlarda şahit oldular uyayan arkadaşım erzurumlu idi gönderdiğimiz yerde kar vardı üşüdüğünü hissettik kendisini uyandıgında sorduğumuzda doğruladı bu seans 3 saat sürdü yorucu oluyor diğer arkadaşlar korktu onlara yapmadım bu işlerle bayağı kafa yordum tesla bu işi çözdü şimdi amerika ugraşıyor

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

hipnozun elektromanyetik dalgalarla beyin kontrolü yapmakla en ufak bir ilgisi yok, üzerine çok kitap okuduğum için söylüyorum.Evet beyinde farklı elektromanyetik dalgalar üretiliyor ama bunlara uygun şekilde etki etmek ki gönderdiğiniz her dalga beynin her kısmını etkiliycek sadece istediğiniz kısmı değil .Bu yüzden zordur diyorum, imkansız demek istemediğim için o da..

http://yigitdemirag.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Yapılıyordur bence beynin belli bir manyetik alanı vardır o dğerlere uygun frekansta başka bir kaynaktan farklı bir şey yollanırsa olabilir. son zamanlarda böyle şeyler romanlardada çok söz ediliyor en son adam fawerdan empati diye bir kitap okumuştum ondada kitlesel hipnozdan bahsediyordu bir bölümde

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
Toplam Hit: 4161 Toplam Mesaj: 32