Manyetizm İle Beyin Kontrolü Mümkün Mü?
-
"manyetik alan"la değil
biyolojide beyni bilmem kaç volt elektrikle çalışan bi organ olarak tanımlarlar
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
Nikoteen bunu yazdı:
Tesla'nın gizemli ölümü sonrası ortaya atılan teori bu zaten,adam fawer'ın empati'sinde de sözü geçer olayın.
Tesla bi olaya sinirlenip bi makine icat eder ve insan beyninin yaydığı sinyalleri kontrol edebilir.Bu icadından sonra da cia teslayı öldürmek zorunda kalır.
-----------------------------cia niye öldürsün ki kullanıdı teslayı. makinesini kullanırdı
söylenene göre zaten tesla makinesini hiç kimseye vermeyeceğini söylemiş o gece bi arkadaşıyla buluşmuş durumu anlatmış sonrasında da ölü olarak bulunmuş.
+ wert hocam süper anlatmışsın walla nobelin yanında bir adette oscar veriyorum,içimgen geldi. -
Prometheus bunu yazdı:
"manyetik alan"la değil
-----------------------------Elektrikle çalışan herşey küçük te olsa manyetik alan oluşturur.
-
bir kaç yüzyıl sonra mümkündür
-
torpedo_XL bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
"manyetik alan"la değil
-----------------------------Elektrikle çalışan herşey küçük te olsa manyetik alan oluşturur.
-----------------------------lisede öğrenmiştim sağol =P
-
insanlari yonetip ne yapcaksin biz bitane cobanla basa cikamiyoruz.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------insanlari yonetip ne yapcaksin biz bitane cobanla basa cikamiyoruz.
ben yonetmicem, yonetenlerin nasil yonettigini ogrenmeye calisiyorum.
Ayrica wikipediada buldugum bir sey:
Nicola Tesla ile ilgili bir teori Nicola Tesla'nın çalışmalarına göre daha önce belirtildiği gibi elektromanyetik dalgalar ile enerji transferi mümkündür. Aynı zamanda bu dalgalar çeşitli iklim değişiklikleri ve depremler meydana getirebilir. Bu deneyler günümüzde bir çok doğa olayının arkasında birilerinin bu deneyler üzerinde çalışmadığını düşünmeyi gerektirmektedir. Belki elektrik alanında bu kadar otorite birinin günümüzde çok az tanınmasının nedeni tanınmasının istenmemesidir. Eğer FBI, Nicola Tesla'nın bütün formüllerini ve çalışmalarını halka açıklasaydı bu şekilde belki de tsunami, ani iklim değişiklikleri ve bunun gibi olaylar açıklanabilir, arkasında kimler olduğunu öğrenilebilirdi.
deprem ve iklim hakkinda bilgim var ama onun disinda bu dogruysa, beyinler kontrol edilebilinir. elektromanyetik dalgalarla enerji iletiliyorsa, olur :| -
beyler daha fazla bilgisi olan yok mu?
-
yakın takip
Up'
-
fringe dizisini izleyin.
çoğu bölümünde bu olay ele alınıyor.