folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Marka Patent Ve Tescil Haklarının İhlali

Marka Patent Ve Tescil Haklarının İhlali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ek olarak :    koskoca eti bile  eti.com.tr  ve eti.com alınmış oldugu için   etietieti.com  adresini kullanıyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

ek olarak :    koskoca eti bile  eti.com.tr  ve eti.com alınmış oldugu için   etietieti.com  adresini kullanıyor

eğer eti.com.tr yiyecek sektörü üzerine bir site olsaydı alabilirdi gerçek eti.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca şunu söyleyim

ben alper bilişim bilgisayar satış onarım v.s diye aldım başka biri gelip alper turizm ulaşım inşaat kozmetik sigorta aracılık hiz. v.s v.s v.s v.s...... alıp bir güzel .com.tr yide alır hatta o adamın tic. sic kayıt ettirdiği bu hizmetlerle isim alamazsın sen sadece bilgisayar donanım v.s üstüne almışsın..

bi cacık çıkmaz :) o işi yapıyosan o işde kurnaz olacaksın o isimde bütün ticari dalları tescil ettirip tic siciline kayıt olacaksın bak ozaman alabiliyormu :) vergi mükellefi bile olamaz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

hoca şunu söyleyim

ben alper bilişim bilgisayar satış onarım v.s diye aldım başka biri gelip alper turizm ulaşım inşaat kozmetik sigorta aracılık hiz. v.s v.s v.s v.s...... alıp bir güzel .com.tr yide alır hatta o adamın tic. sic kayıt ettirdiği bu hizmetlerle isim alamazsın sen sadece bilgisayar donanım v.s üstüne almışsın..

bi cacık çıkmaz :) o işi yapıyosan o işde kurnaz olacaksın o isimde bütün ticari dalları tescil ettirip tic siciline kayıt olacaksın bak ozaman alabiliyormu :) vergi mükellefi bile olamaz

yuh holding kursaydın :D

@bugax

ya com.tr domaini adamın elinden almak okadar kolay değil   adam gıda sektöründede olsa adam önce davranmış almış domaini kim ne diyebilir ?

dağdan gelip bağdakini kovmak gibi bişi oluo?

mahkemeye verse bile nolur etik değil sadece daha büyük firma olması her konuda 1 adım önde olması anlamına gelmio butarzda daha onlarca domain var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

evet artık alan adları ilk önce alanın elinde kalıyor diye duymuştum yani polo markasını wolkswagen kendi adına tescil ettirmiş mahkeme haklı tarafo wolkswagen olarak görmüş gerekçe olarak ilk onun teşebbüs etmesini göstermiştir.

yunusozturk.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

hoca şunu söyleyim

@bugax

ya com.tr domaini adamın elinden almak okadar kolay değil   adam gıda sektöründede olsa adam önce davranmış almış domaini kim ne diyebilir ?

dağdan gelip bağdakini kovmak gibi bişi oluo?

mahkemeye verse bile nolur etik değil sadece daha büyük firma olması her konuda 1 adım önde olması anlamına gelmio butarzda daha onlarca domain var

hoca jyıt yaptırırken ilk kurulan şirketler hep öyle yaptırır hem ucuz olur hem her alanda isimleri geçer

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

hoca şunu söyleyim

Bak hoca anlamadın

Ben bilgisayar elektronik tamir bakım v.s olarak tescil ettirdim ya ismi

Adamda zaten sitede bilgisayar tamir bakım satış filan yapıyor.

adam benim aldığım aynı sektörde iş yapyor.EE o zaman ne anlamı kaldıki ? benim markamı tescillettirmemin ?

ben bilgisayar adam turizm diye almamış ki ?

Örnek geçenlerde arkadaşın birisi its güvenlik diye bir site açmış kamera filan satıyor.its güvenlik adını tescilleyen  kişi bulmuş internetten demiş bu isim hakkı benim kullanamazsın.. paşa paşa kapattırdı sitesini adamın nasıl iş ?

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar bilen varmı başka :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Sende Hackle :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

mesela sultangazi çay evi diye bir firma var. seninde gene atıyorum istanbul çay bahçesi diye bir firman var sultangazi çay evi cay.com.tr yi alabiliyor çünkü firma isminde çay geçiyor. senin marka nedir? bu verdiğim örnekteki gibimi acaba ?

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 2855 Toplam Mesaj: 29