Marmaray'da Son Durum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Alelacele Haydarpaşa- Gebze banliyö hattını Marmaray'a bağlanacak diye kaldırdılar ama halen boş boş duruyor tren yolları. YHT Pendik'ten başlıyor ancak oraya raylı ulaşım yok. Pendiğe metro geldi ama diyeceklere ise; metro e-5 güzergahında, tren istasyonu ise sahil tarafında bulunuyor bilesiniz.

der die das
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

bi 6 ay kadar kullandım son dönemde herhangi bir sorun yoktu. son 2 aydır güzergahım değişti kullanmıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı

Normalde Halkalı-Sirkeci treni vardı şuan Kazlıçeşme-Ayrılıkçeşmesi marmarayı var.

Kazlıçeşme'den Halkalı'ya kadar olan kısım ihale alındı, şirket iflas etti gibi duyumlar almıştım. 5 senedir kazdılar tren yolunu ama hala rayları bile yok yani ne ilerleme var bilmiyorum.

Bakırköy'de olanlar bilir, istasyonu yıktılar öyle duruyor yani.

Bu sene tekrar başladılar. Tren yolunu genişletiyorlar. Devlet istimlak yaptı. Meydan kenarında ki büyük otoparkı kapattılar, Tarık Akan'ın meydandaki kafesi yıkıldı vs.

Meydan kenarındaki Kaymakamlık ve emniyet binalarıda yıkılacak. Kaymakamlığın bahçesinden metro durağı çıkışı olacak.

Sahildeki feribot iskelesi yıkılıp taşınacak. Metronun son durağı orası olacak.

Özetle Bakırköy şantiye gibi bu sene.

Şuraya artık nostalji olan bi video atayım :

https://www.youtube.com/watch?v=NqcM3A7ZezM

mkyb tarafından 10/Eki/16 00:24 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Marmaray 76 km olarak planlandı. Bir türlü bitiremediler. Deniz geçişi tamamlandı. Halkalı ve pendik tarafı hala bekliyor. İş sürüncemede yani. İstanbulun bir ucundan diğerine tek trenle gidilecekti bir türlü gerçekleşmedi. Denizi altında delik açtılar normalinde ray döşeli yerleri yapamadılar ne acayip iştir.

Mühendis yanım marmaraya ve 1. köprüye güvenmiyor, kullanmıyorum yeminle. 2. ve 3. köprüyü kullanıyorum bir de avrasya tünelini bekliyorum :D ondan çok umutluyum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Marmaray 76 km olarak planlandı. Bir türlü bitiremediler. Deniz geçişi tamamlandı. Halkalı ve pendik tarafı hala bekliyor. İş sürüncemede yani. İstanbulun bir ucundan diğerine tek trenle gidilecekti bir türlü gerçekleşmedi. Denizi altında delik açtılar normalinde ray döşeli yerleri yapamadılar ne acayip iştir.

Mühendis yanım marmaraya ve 1. köprüye güvenmiyor, kullanmıyorum yeminle. 2. ve 3. köprüyü kullanıyorum bir de avrasya tünelini bekliyorum :D ondan çok umutluyum.

Valla ben marmaraya kısmen güveniyorum da 1. Köprü ye güvenemiyorum. Ekonomik veya kimyasal ömrü felan yok mu bunların. Nedense ordan geçmeyi istemiyorum.

Dipnot: Kartal metrosunda pendik uzatması açılmış. 6:00 itibariyle vatandaşlar kullanmaya başlıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

Bu gibi yerleri terör saldırılarına karşı nasıl koruyorlar. Hadi bunda katar geçiyor. Yeni yapılacak olandan araba geçecek herbirini arayacaklarmı?

Terör saldırıları esasen grupların yürüttüğü bişey değildir. Büyük abilerin organize ettiği işlerdir ve böyle büyük çapta ses getirecek şeylere ben pek imza atacaklarını düşünmüyorum, eğer gelecek kaz tavuğu 3'e 4'e katlamıyorsa. Böyle bir eylem olduğunu farz edersek geniş çapta bir tepki çeker, artık eylemi yapan hangi grupsa sempatileri düşer ve terör gruplarının da sempatiye ihtiyacı var. Sizin böyle bir eylem yapmanız bu sempatiyi de götürür, olmaz. Yoksa şu an isteseler Türkiye'deki bütün AVM'lerde filan eşzamanlı olarak bomba patlatamazlar mı? Ebesine kadar patlatırlar. Benim düşüncem bunlar.

Caliber tarafından 10/Eki/16 01:40 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Buyrun bunlarda Bakırköy banliyö hattının devam videoları. Bitince Halkalı'dan binip Marmara'yda ineceksiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=ldTD5Zax3Fs

https://www.youtube.com/watch?v=50jvbZtttTQ

https://www.youtube.com/watch?v=lP8nl-B1zuY

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

kartal - pendik-kaynarca hatıını bugün açıyolardı bildiğimm ama orasıda 1 aydan evvel oturmaz zira daha öce kazalarda oldu eminim bazı noktalarda hala oluyordur tabi gündeme gelmez kolay kolay

trenlerin alayında zaten rutubet-yosun kokusu geliyor anlamadığım bir şekilde hemde :S raylı sistemler güzel ama onda bile bi haltlar çevrilmişti yanlış trenler felan getirtmişlrdi diye biliyorum tıpkı ilk alınan metrobüsler gibi onlarda çöpe gitti :S

YHT alanlarıda çoğalmalı ilkel taşımacılağa son verilmeli artık ancak bunu kontrollü yapmalı zira yollar duble bile olsa hal ortada kaza bela eksik olmuyor. biizm millette KURAL tanımama gibi bir sorun var çünkü; hayır insanaları zorla yalovaya giderken gebze ye köprüden geçirmelerinden bahsetmiyorum düz yolda giderken bile U dönüşü yasak yada ters yöne girme şerit değiştirme yada ihlal etme gibi şeylerden bahsediyorum.

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

Bu gibi yerleri terör saldırılarına karşı nasıl koruyorlar. Hadi bunda katar geçiyor. Yeni yapılacak olandan araba geçecek herbirini arayacaklarmı?

Hocam girişlerde çantaları falan arıyorlar her durakta ama şöyle bir saçmalık var, kadıköy-kartal hattından herhangi bir duraktan binersen arama yok ve ayrılık çeşmesinde  aramaya girmeden direk aktarma yapabiliyorsun böyle bir saçmalık gözüme çarpmıştı. Bir şey aradıklarından değilde tamamen göstermelik gibi geldi bana.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Dryrock bunu yazdı
    1234567B bunu yazdı

Hocam girişlerde çantaları falan arıyorlar her durakta ama şöyle bir saçmalık var, kadıköy-kartal hattından herhangi bir duraktan binersen arama yok ve ayrılık çeşmesinde  aramaya girmeden direk aktarma yapabiliyorsun böyle bir saçmalık gözüme çarpmıştı. Bir şey aradıklarından değilde tamamen göstermelik gibi geldi bana.

arama kopekle yapılır, kopek yoksa arama arama sayılmaz, kopek hayvanı aklına gelen herşeyin kokusunu alır hatta hormonların kokusunu bile alır, mesela seratoninin kokusunu alır, korkarsın içine sıçarsın onun kokusunu bile alır, dolayısıyla kopek varsa güvenirim. bir de ararken oramı buramı mıncıklarlarsa güvenim tam olur.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 4625 Toplam Mesaj: 27
tünel istanbul şikayet marmaray