Marmaray'da Son Durum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    micropin
    micropin's avatar
    Erkek

Acildiktan sonra 1 yil marmaray'da calistim. 2 yildir surekli kullaniyorum. Istasyon tesisatlari vs. ivir zivir alelacele yapilmis olsa da batirma tupler, tuneller can guvenligi acisindan guvenilir. Turkler degil japonlar yapti. Ilk baslarda 5dk bir calisiyordu sonradan ayrilikcesme arka tarafindaki kesmenin kapatilmasiyla dizilere diger hatta donus alani kalmadi. Zemin ve dar alan problemlerinden dolayi tamamlanmasi oldukca gecikti. Bundan dolayi uskudara kadar tunelin sadece 2. hatti kullaniliyor. Haliyle sefer sikligi 10 dakikaya cikiyor. Kalabalik acisindan degisen bir sey yok, iki dizi birlestirilip yolcu kapasitesi iki katina cikarildi.  Bir iki ayda bir aksamalar oluyor. Ancak yolda kalmiyorsunuz, gec de olsa gideceginiz yere varirsiniz.

"Nasıl doğabilirsin ki yeniden önce küle dönmeden..."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Ben de seçim döneminde her gün c.başkanı tarafından yapılan açılışların akıbetini merak ediyorum.

Seçim goygoyu olsun akp'ye + puan gelsin diye her gün bir yer açıyor, temel atıyorlardı. Kaç tanesi bitti, kaç tanesi işlevsel? En son bir yerde havalimanı açmışlardı daha tuvalet kabinleri falan yoktu. Düzeltildi mi?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

Arkadaşlar aranızda sıklıkla Marmaray'ı kullanan var mı? İnsanlar hep şikayetci diye okuyorum. Hükümet sözcüsü wowturkey'i de bile :) 3 senedir açılmayan hatlar, bitmeyen gecikmeli seferler, yoğunluk. Gerçekten problemli mi böyle yoksa abartılıyo mu?

Hocam ben birkere bindim havalandırma yetmiyor :) kalabalıgı sen düşün peynir gibi kokuyodu içerisi 😂

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Bu hükümeti destekleyeceğim tebrik edeceğim tek konu marmaraydır her zaman eleştiririm ama yiğidi öldürür hakkını yemem 

ben hiç sorun yaşamadım ne zaman kullansam 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Ben de seçim döneminde her gün c.başkanı tarafından yapılan açılışların akıbetini merak ediyorum.

Seçim goygoyu olsun akp'ye + puan gelsin diye her gün bir yer açıyor, temel atıyorlardı. Kaç tanesi bitti, kaç tanesi işlevsel? En son bir yerde havalimanı açmışlardı daha tuvalet kabinleri falan yoktu. Düzeltildi mi?

Sıradan bir günde iş makinaları kamyonlar neler neler yığmışlar. Ertesi gün Koca alanı düzelttiler zemine ince kum serdiler ki çamur olmasın. Seçim zamanı müthiş bir kalabalık toplandı. adam şehir hastaneleri diye temel attı. Bir nara bir kaç fetva.

Sonuç : Daha çivi çakılmadı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Şuanki hali bile bana sorarsan muazzam bir ulaşım. 15 dk'da karşı taraftasın.

Eski tren yolu kısmının ihalesini İspanyollar aldı ancak parayı az buldukları için projeyi başlatmadılar uzun süre.

Halen bir 500 milyon dollar daha vermeniz gerekiyor diyorlardı.

Şuan yol yapım aşamasında tahminim 2018 gibi biter.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 4285 Toplam Mesaj: 27
tünel istanbul şikayet marmaray