Marmarisden Müridler
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam acayip hatun var memlekette. Arkadaşla oturuyoruz rus hatunlar direk salça oluyorlar :) Barlar sokağına girip boş dönmek imkansız gibi bir şey ...
Yazım hatası için de kusura bakmayın . Genellikle düzgün yazarım ancak fazla alkolden dolayı hala kafa balon gibi :) Normaldir.
-----------------------------bak bunu böyle yazıyorsunuz sonra gençlerin aklını çeliyorsunuz sonra harçlıkları biriktirip bilet parasını bulup buluşturup marmarise kapağı atıyor barlar sokağına gidip oturuyor rus hatunların salça olmasını bekliyor. kimse salça olmayınca kendi salça olmaya çalışıyor sonrası malum işte.
-----------------------------Haklısın sonrası malum ... Apaçiler fena pirim yapıyor burada. Her apaçinin yanında bebek gibi hatun var , acı ama gerçek.
-
sıcaklarla artan testosteron etkisi
sıkıntı yok
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
Sert Sessiz Benzeşmesi
Dilimizde sert ünsüzle(f,s,t,k,ç,ş,h,p) biten kelimelere c,d,g ile başlayan bir ek getirildiğinde c,d,g ünsüzleri sertleşir ve ç,t,k ya dönüşür. Bu olaya sertleşme denir.
hafif-ce -> hafifçe
balık-cı -> balıkçı
Not: Sertleşme rakamların sonuna getirilen eklerde de aranır. Örnek: 1923'te, 1960'ta
* Marmarisden Müridler -- > Marmaris'ten Müridler
-----------------------------bu nasıl bir yaklaşım tarzıdır böle :)))))))
-
Marmaris'deki ingilizler cok bombaymış hocam . kızları cok guzel oluyolarmıs :D rivayetlere göre :D:D . da gıtmek nasıb olmadı bi . çeşme mi bodrum mu marmaris mi fethiye mi antalya mı ...
-
karahanx bunu yazdı:
Marmaris'deki ingilizler cok bombaymış hocam . kızları cok guzel oluyolarmıs :D rivayetlere göre :D:D . da gıtmek nasıb olmadı bi . çeşme mi bodrum mu marmaris mi fethiye mi antalya mı ...
o ingiliz ve diğer yabancı hatunların yanındakilerin alayı kürt, kürtlerden sana meydan kalırsa kızlara yapışırsın :)
ha belki sinirin flnda bozulabilir lan şu kekonun yanındaki hatuna bak be vay amk dersin :)
bu arada kavga her yerde olur ama genellikle marmariste kürt nüfus yoğunlukta olduğundan büyük ihtimalle kürt kardeşimdir kavga eden ;)
olur öyle şeyler yazın sıcağında fln... -
20 senedir burda yaşıyom bi tane adam gibi kavgaya denk gelemedim yav...
-
bloodmage bunu yazdı:
Arkadaşlar dün marmarise geldim , bismillah otogarda kavga çıktı . neyse bindim servise tansaşın önünde indim taksiciler birbirine girmiş :D Az önce sahile indim iki tane siirtli kavga ediyor :) Nasıl bir memlekettir burası böyle , valla ben işin içinden çıkamadım. Burada kalan eden varsa görüşlerini beklerim.
-----------------------------:D :D :D kopardın beni bro :D
-
scuderia bunu yazdı:
20 senedir burda yaşıyom bi tane adam gibi kavgaya denk gelemedim yav...
-----------------------------secu hocam bana uygun bı otel bul yaw oralardan :D
-
c0der bunu yazdı:
karahanx bunu yazdı:
o ingiliz ve diğer yabancı hatunların yanındakilerin alayı kürt, kürtlerden sana meydan kalırsa kızlara yapışırsın :)
ha belki sinirin flnda bozulabilir lan şu kekonun yanındaki hatuna bak be vay amk dersin :)
bu arada kavga her yerde olur ama genellikle marmariste kürt nüfus yoğunlukta olduğundan büyük ihtimalle kürt kardeşimdir kavga eden ;)
olur öyle şeyler yazın sıcağında fln...
-----------------------------kürtler kim ki meydan vermicek bize ?
ordaki inşaat ameleleri hatunlara tecavüz ediyor sokak ortasında saldırmadıkları kaldı amk.Köpek usulü üreme yöntemleri.
-
u235 bunu yazdı:
c0der bunu yazdı:
karahanx bunu yazdı:
olur öyle şeyler yazın sıcağında fln...
-----------------------------kürtler kim ki meydan vermicek bize ?
ordaki inşaat ameleleri hatunlara tecavüz ediyor sokak ortasında saldırmadıkları kaldı amk.Köpek usulü üreme yöntemleri.
-----------------------------sıkıntı orda baslıyor zaten hacım . inşaat amelesi manken gıbı hatunlarla ... büyük sıkıntı . (insaat da calısmayı assagılamıyorum)