folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Marmarisden Müridler

Marmarisden Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:
    -----------------------------

Nitrous bunu yazdı:

bloodmage bunu yazdı:

Hocam acayip hatun var memlekette. Arkadaşla oturuyoruz rus hatunlar direk salça oluyorlar :)  Barlar sokağına girip boş dönmek imkansız gibi bir şey ...

Yazım hatası için de kusura bakmayın . Genellikle düzgün yazarım ancak fazla alkolden dolayı hala kafa balon gibi :) Normaldir.

bak bunu böyle yazıyorsunuz sonra gençlerin aklını çeliyorsunuz sonra harçlıkları biriktirip bilet parasını bulup buluşturup marmarise kapağı atıyor barlar sokağına gidip oturuyor rus hatunların salça olmasını bekliyor. kimse salça olmayınca kendi salça olmaya çalışıyor sonrası malum işte.

Haklısın sonrası malum ... Apaçiler fena pirim yapıyor burada. Her apaçinin yanında bebek gibi hatun var , acı ama gerçek.

Geçen hafta tatilden marmaristen geldim. Yazılanları hepsi harfien doğru kızlar gelip sizinle dans ediyor dans dediğim de kucak dansı :) azıcık "piç" olun marmaris çok rahat bir mekan..

Oyun yeni başlıyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

T-Bag bunu yazdı:

bloodmage bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

bloodmage bunu yazdı:

Hocam acayip hatun var memlekette. Arkadaşla oturuyoruz rus hatunlar direk salça oluyorlar :)  Barlar sokağına girip boş dönmek imkansız gibi bir şey ...

Yazım hatası için de kusura bakmayın . Genellikle düzgün yazarım ancak fazla alkolden dolayı hala kafa balon gibi :) Normaldir.

bak bunu böyle yazıyorsunuz sonra gençlerin aklını çeliyorsunuz sonra harçlıkları biriktirip bilet parasını bulup buluşturup marmarise kapağı atıyor barlar sokağına gidip oturuyor rus hatunların salça olmasını bekliyor. kimse salça olmayınca kendi salça olmaya çalışıyor sonrası malum işte.

Haklısın sonrası malum ... Apaçiler fena pirim yapıyor burada. Her apaçinin yanında bebek gibi hatun var , acı ama gerçek.

Geçen hafta tatilden marmaristen geldim. Yazılanları hepsi harfien doğru kızlar gelip sizinle dans ediyor dans dediğim de kucak dansı :) azıcık "piç" olun marmaris çok rahat bir mekan..

Yeni uyandım arkadaşlar hemen paylaşayım dedim. An itibariyle yatağımı paylaşan bir Ukraynalı model bulunmaktadır. Akşam eğlencenin dibine vurduk areana ve joyda , sonra oteline bırakayım mı seni dedim , yok size gidelim dedi. 1 kuruş para ödemedim hatun için bilginize. 2 kelimelik ingilizce daarcığımla yaptığım olaya hala inanamaktayım. Rüyaysa uyandırın lan :D

İndia İndia !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek

hocalar 1 sene orada durdum piçlik işe yarar ama  her zaman değil sabırlı olmak gerekio elbet oraya gidenlere bilgi otogardan çıkınca kızların üstünüze atlicanı düşünmeyin kız atmak için de 1 gece çok ii 2 gece ii 3 gece normal  4 gece den sonrasında da kesin atarsınız 1 günlük 2 günlük olnca kolay deil o kadar onun için süreyi uzatın şansı artırın ...

4641544948---53415249544153
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

kont239 bunu yazdı:

hocalar 1 sene orada durdum piçlik işe yarar ama  her zaman değil sabırlı olmak gerekio elbet oraya gidenlere bilgi otogardan çıkınca kızların üstünüze atlicanı düşünmeyin kız atmak için de 1 gece çok ii 2 gece ii 3 gece normal  4 gece den sonrasında da kesin atarsınız 1 günlük 2 günlük olnca kolay deil o kadar onun için süreyi uzatın şansı artırın ...

Ben çok şanslıydım çünkü arkadaşın VIP kartları bendeydi. Kız kartları görünce bide herkesin ilgisi bende olunca acayip etkilendi. Saçları da apaçi gibi waxlattım :D Fena işe yaradı ..

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

kont239 bunu yazdı:

Ben çok şanslıydım çünkü arkadaşın VIP kartları bendeydi. Kız kartları görünce bide herkesin ilgisi bende olunca acayip etkilendi. Saçları da apaçi gibi waxlattım :D Fena işe yaradı ..

''  Saçları da apaçi gibi waxlattım '' :D hoca naaptın ya . 250 gr için şekilden şekile mi giricen . veren her turlu verir yahu . 

Hayat Bizi 61 kenara...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

karahanx bunu yazdı:

bloodmage bunu yazdı:

kont239 bunu yazdı:

''  Saçları da apaçi gibi waxlattım '' :D hoca naaptın ya . 250 gr için şekilden şekile mi giricen . veren her turlu verir yahu . 

Hocam doğru söylüyorsun , karakterden ödün verdik ama dönünce capsları yollarım  , bana hak verirsin :D

İndia İndia !
Toplam Hit: 4579 Toplam Mesaj: 27