Mars’A 39 Günde Gidilebilecek
-
Nasa gitmeyecek de kim gidecek,Nasa'nın bunları iddia ediyor oluşunda ilginç olan bişey yok ki,Nasa gitmeyecek de kim gidecek Vestel mi?
Yakın zamanda gerçekleştirelemeyeceğini düşünsek bile bu fikrin tartışılıp,hesaplarının yapılıyor oluşu bile güzel bir şey..
-
NASAN'nin ta A.K
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Koca Reaktör nasıl Soğutuluyosa buda Öyle Soğutulacak..... Isının Gerektiği yerde de Gereken Isı bulunacakki Yolculuk gerçekleşsin bu kadar basit....
-----------------------------Abi iyi hoş diyorsun da nükleer reaktörlerde 1milyon derece sıcaklık yok ki. Bu "sıcaklığa" dayanabilecek madde yok. Bir önceki satırda elektronların kaynadığı sıcaklık olarak bahsedilmiş, sence nasıl bir madde olur ki elektronu olmasın ve de kaynamasın?
Bkz : Isı ve Sıcaklık Farklı Kavramlardır
-----------------------------Reaktörler hususunda pek fazla bilgim yok, ancak bildiğim bişey varsa, Atomik Isı seviyesi, Patlama yaratmayacak düzeylerde Muhafaza ediliyor olduğudur... Ancak gel gelelim senin dediğinde Isı Seviyesi Zaten Patlama oluşturacak Seviyede tabi bir Reaktör için Tehlike Seviyesinde hatta üzerinde denebilir...
Isıya dayanıklı Madde Hususunda Sanırım sana hak vermem lazım, Düşündümde Reaktördeki O Isı Seviyesine Ulaştırmayacak bir Sistem, Bunda ise O Isı Mevcut olarak Mekanik Sistemde Tutulacak, Hangi Element Bu Isıya Dayanabilecek Bu konuda Sanırım net bir Açıklama yapmalarıda Gerekecek, Böyle Bişeyi yapabiliyorum demelerinden Önce Bu Isıyı Nasıl Gemide Barındırabileceklerini Açıklamalılar Bence...
Sana katılıyorum..
Yada Bak Şu olabilir, Böyle Bir Isı Manyetik Olarak Geminin dışında Üretiliyor olabilir, Gemi Dışındaki Bu Isı ile Yaratılmış Bir Işınımsal Losyon gibi Bir şeyden bahsedilmiş, Sümüklü Böceğin Kayması misali, Atomik düzlemde Açılan Yolda İlerleyecek Gemi.... Isı Gemi Dışında Oluşuyorsa Zaten Uzaya yayılacak demektir Sanırım Bu Mantıklı bir Açıklama olabilir.... Ama bunu Benim değil Onların Açıklaması lazım tabiki...