Mars'ta İçilebilir Kalitede Donmuş Su Bulundu!..
-
marstan yazıyorum o_0
-
swordfish bunu yazdı
içilebilir olduğunu nasıl anlamıslar numune alıpda labaratuarda analiz mi yapmıslar
hocam gönderdikleri alet yürüyen labratuar gidiydi sanırım :D numune alıyor test yapıyor fln
-
mars ile ilgili her şaşırtıcı konuda her zaman AMA diye geçilir
su bulundu ama yok :))
atmosfer var ama öldürücü
canlı iskelet var ama şaka yaptık
tavla oyununu marslılar buldu çünkü mars olduk :p (espiri budur)
marsta kedi yoktur , ama olabilir de
marsta buz bulduk ama bildiğimiz buz değil
marsta uzaylı var ama göremiyoruz
mars diye bir yer yoktur.. bunlar amerikanın oyunları hep
...
-
ÇARŞI MARSTA :) direnişe destek veriyor.
-
THT2005 bunu yazdı
ÇARŞI MARSTA :) direnişe destek veriyor.
çarşı mars'ada karşıdır amk. bu adamlar kendine bile karşı la. aynı şirinlerdeki somurtkan şirin gibi
-
hacı kaynatıcan onu öyle hemen içilmez. iyice bi kaynatıcan mikrobu falan kırılsın.
-
glaurung bunu yazdı
aman bilimsel seviyede tartışmayalım şu olayı aman mazallah gelişiriz bir adım ileri falan gideriz. marstaki magmanın aktivasyonu ile oluşacak manyetizma ile mevcut suyun içersindeki oksijenle atmosfer oluşturulabilir, küçük koloniler kurulabilir, dünyadaki nükleer ve geri dönüşümü olmayan maddelerin depolanması sağlanabilir, mağmayı yeniden eriyik hale getirmek için mağmanın dalma zonuna uranyum filizi aşılanıp mevcut durumu nasıl değiştirebildiği gözlenebilir, yarın dünyanın mağmasının soğuması durumunda kaybolacak manyetik alanın telafisi için bilgi birikimi sağlanabilir . AMA KATİYEN RAKIYA BUZ OLMAZ.
bi alıntılayım dedim yahu! :D
-
Kaç kişi haberin sonundaki kaynaklara tıkladı? Yok lan çok ütopik düşündüm. Kaç kişi haber metnini baştan sona okudu?
-
Suyu filan bilmemde dünyanın dışına çıkıp derin uzayı gezegenleri filan çıplak gözle görmek için neler vermezdim,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Suyu filan bilmemde dünyanın dışına çıkıp derin uzayı gezegenleri filan çıplak gözle görmek için neler vermezdim,
abi tamamda bu konuyu niye upladın şimdi :)