Masa Tenisi Masası
-
Arkadaşlar eve(bahçeye) masa tenisi almayı düşünüyoruz.F/P Olarak uygun gördüklerinizi yada başka önerilerinizi bekliyorum :)
Ps: İnternetten yada İstanbul içi heryerden satın alabiliriz -
konu dışı olarak belirtmek isterimki dünyanın en rahat masasıdır içerken kaç defa üzerinde sızmışımdır :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
konu dışı olarak belirtmek isterimki dünyanın en rahat masasıdır içerken kaç defa üzerinde sızmışımdır :D
o masayı yolla bana bide ben sızayım üzerinde müritcan :) -
Karfurda var usta 400 den baslıyodu yanlıs hatırlamıyosam
-
Merhaba, profesyonel bir şey mi arıyorsun yoksa vakit geçsin amaçlı bir masa mı? Bahçede kullanacağım demişsin, üstü kapalı-yanları açık bir yer mi, masaya nem düşmesin ömrünü yer. Eğer basit bir masa arıyorsan 250 TL'den başlayan fiyatlarla uygun bir şey bulabilirsin. Ama eğer profesyonel birşey arıyorsan başka tavsiyeler veriyim.Bu 250 TL'den başlayan masalar ITTF standartında değildir.Yani top masaya değdiğinde belli bir ölçüde sıçraması gerekir.Masanın pürüzler, masanın ışığı yansıtması vs vs. Eğer raket, raket tahtası, lastik, hızlandırıcı zamk, top tavsiyesi istersen çekinme : )
-
karatahta bunu yazdı:
Merhaba, profesyonel bir şey mi arıyorsun yoksa vakit geçsin amaçlı bir masa mı? Bahçede kullanacağım demişsin, üstü kapalı-yanları açık bir yer mi, masaya nem düşmesin ömrünü yer. Eğer basit bir masa arıyorsan 250 TL'den başlayan fiyatlarla uygun bir şey bulabilirsin. Ama eğer profesyonel birşey arıyorsan başka tavsiyeler veriyim.Bu 250 TL'den başlayan masalar ITTF standartında değildir.Yani top masaya değdiğinde belli bir ölçüde sıçraması gerekir.Masanın pürüzler, masanın ışığı yansıtması vs vs. Eğer raket, raket tahtası, lastik, hızlandırıcı zamk, top tavsiyesi istersen çekinme : )
Merhaba,aradığımız masa profosyonel değil dediğin gibi sadece vaikt öldürmek ,eğlenmek vb. şeyler. Bahçede yüksek üstü kapalı bir mekan olacak ilk etapta.
raket tahtası, lastik, hızlandırıcı zamk, top bunlar hakkındada bilgi verirsen sevinirim.
Birde en önemli konu asıl malzeme yani masa.Hepsiburada.com da felan var dediğin gibi masalar dunlop marka felan.Bunlar nasıldır kalitelimidir ?
Yoksa bu masa olayını tahtakale tarzı mekanlarda daha ucuza halledebilirmiyiz. -
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------senin carrefour yazısınakurban olayım
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------karfurda ucuzda bende alacam :D
-
bende bir ara Çok düşündüm Yanlız problem arkadaşın dediği gibi adam akıllı alıpta nemden 2-3 yılda öldürmek te var.Bu aralar bende almayı düşünüyorum ama tahminen bir tandığa planını bulup yaptırırım.Nemden korumak içn bir şey sürüyorlarmış onlar daha uzun gidiyormuş.
-
masa tenisi dedin mi kettler alicaksin :) pahali ama senlerce gider :)
-
haci profosyonel oynamayacaksan pinponu demirciye yaptır. bizim okula yaptırdık çift 250 lira gayet de güzel oldu.