Masa Tenisi Masası
-
Profesyonel düşünmesen bile, kalıcı bir şey olsun istiyorsan Donic'in dış saha masaları var, nem-su işlemez.
Şunu incele http://www.donic.de/index.php?screen=dstore.item.view&TreeNodeID=14587
Raket konusuna gelince. Eğer profesyonel düşünmüyorsan, rakete para bağlama.
Yok herşeyin iyisinden olsun diyorsan, gene Donic öneririm. Kullanıma hazır raket almak yerine, oyun stiline göre (bir oyun stilin olduğunu varsayıyorum) lastik ve tahta seçmelisin. Hızlandırıcı zamk ileri seviyeler için.
Donic'in Tr temsilcisi Hazerspor'dur online mağazasından temin edebilirsin. Güvenilir,iyi hizmet veren bir şirkettir.
Tabi seçenek çok, Butterfly,Joola,Tibhar vs. Ama masa tenisi ayakkabısından,t-sihrt'üne,çantasına,topuna kadar Donic kullanıyorum. Bu biraz Subaru Impreza-Evo ayrımı gibi birşey.
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Profesyonel düşünmesen bile, kalıcı bir şey olsun istiyorsan Donic'in dış saha masaları var, nem-su işlemez.
Şunu incele http://www.donic.de/index.php?screen=dstore.item.view&TreeNodeID=14587
Raket konusuna gelince. Eğer profesyonel düşünmüyorsan, rakete para bağlama.
Yok herşeyin iyisinden olsun diyorsan, gene Donic öneririm. Kullanıma hazır raket almak yerine, oyun stiline göre (bir oyun stilin olduğunu varsayıyorum) lastik ve tahta seçmelisin. Hızlandırıcı zamk ileri seviyeler için.
Donic'in Tr temsilcisi Hazerspor'dur online mağazasından temin edebilirsin. Güvenilir,iyi hizmet veren bir şirkettir.
Tabi seçenek çok, Butterfly,Joola,Tibhar vs. Ama masa tenisi ayakkabısından,t-sihrt'üne,çantasına,topuna kadar Donic kullanıyorum. Bu biraz Subaru Impreza-Evo ayrımı gibi birşey.
Hacı görünen o ki sen bu olaya gönül bağlamışsın.Haklı olarak da kaliteli önerilerde bulunuyorsun .Baktım hazerspor.com a 750-1500 tl arası masalar gördüm.Dediğim gibi ilk etapta ucuz bişeyler düşünüyoruz.250-300 tl arası.İnternet harici önerebileceğin bir yer varmı ? -
smirnoff-ice bunu yazdı:
Baracuda bunu yazdı:
Karfurda var usta 400 den baslıyodu yanlıs hatırlamıyosam
-----------------------------senin carrefour yazısınakurban olayım
eyv. hacım bende sana :D -
karatahta bunu yazdı:
Merhaba, profesyonel bir şey mi arıyorsun yoksa vakit geçsin amaçlı bir masa mı? Bahçede kullanacağım demişsin, üstü kapalı-yanları açık bir yer mi, masaya nem düşmesin ömrünü yer. Eğer basit bir masa arıyorsan 250 TL'den başlayan fiyatlarla uygun bir şey bulabilirsin. Ama eğer profesyonel birşey arıyorsan başka tavsiyeler veriyim.Bu 250 TL'den başlayan masalar ITTF standartında değildir.Yani top masaya değdiğinde belli bir ölçüde sıçraması gerekir.Masanın pürüzler, masanın ışığı yansıtması vs vs. Eğer raket, raket tahtası, lastik, hızlandırıcı zamk, top tavsiyesi istersen çekinme : )
-----------------------------hocam sende var galiba her türlü kapışırız yani (:
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------karatahta bunu yazdı:
Merhaba, profesyonel bir şey mi arıyorsun yoksa vakit geçsin amaçlı bir masa mı? Bahçede kullanacağım demişsin, üstü kapalı-yanları açık bir yer mi, masaya nem düşmesin ömrünü yer. Eğer basit bir masa arıyorsan 250 TL'den başlayan fiyatlarla uygun bir şey bulabilirsin. Ama eğer profesyonel birşey arıyorsan başka tavsiyeler veriyim.Bu 250 TL'den başlayan masalar ITTF standartında değildir.Yani top masaya değdiğinde belli bir ölçüde sıçraması gerekir.Masanın pürüzler, masanın ışığı yansıtması vs vs. Eğer raket, raket tahtası, lastik, hızlandırıcı zamk, top tavsiyesi istersen çekinme : )
hımm, herhangi bir derecen? Madalyan / Madalyaların / Uluslararası Turnuva geçmişin? Hangi klüptesin, hımm hımmm..Pis tokatlarım : ) -
karatahta bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
karatahta bunu yazdı:
hımm, herhangi bir derecen? Madalyan / Madalyaların / Uluslararası Turnuva geçmişin? Hangi klüptesin, hımm hımmm..Pis tokatlarım : )
Ajan ataridede öyle diodun gördük adam tokat manyağı yaptı seni =) -
Dunlop masa 210 TL ye düşmüş.
Carrefourda da 250 TL dye hatırlıyorum.
Yerim olsa bende almayı düşünmüyor değilimde.