folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Masaüstü Bilgisayar Aranıyor Satan?

Masaüstü Bilgisayar Aranıyor Satan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

arkadaslar bugun iş yerınde bır arkadasım kardesıne dogum gunu hedıyesı alıcakmıs ama dıyorkı cocuk daha kucuk 100 150 max kadar masaustu bır pc olursa cok ıyı olur dıyor monıtor olmasada olurmus evdekı lcdye baglıycakmıs aranılan özellıkler cok yavas olması en kotu undergrandı kaldırsın yeter varmı aranızda satan?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

play station 2 almak daha mantıklı olur o bütçeye göre

Solak Cerrah
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

bende dedım ama pc ıstendı ablasıda kullanıcakmıs cunku

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

limit çok düşükmüş be hocam :S

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

malesef bulamazsın ama sen eskicilere bi ugra ama eger sıfır alcam dersen o fiyata klavye maus alrısın anca

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

arkadaslar dalga gecıceksenız hıc gecmeyın ne la bu bırsey soruyoruz hee varsa var yoksa yok bosa yorum yapmayın ıyıce bozuldu burası zaten

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaslar dalga gecıceksenız hıc gecmeyın ne la bu bırsey soruyoruz hee varsa var yoksa yok bosa yorum yapmayın ıyıce bozuldu burası zaten

----------------------------

hocam verdigin fiyatla sen bizle dalga geçiyorsun.bi yazdıgın mesaja bak ondansonra konuş .

evet ortam şu an pek iyi durumda deyil o da senin gibiler yüzünden

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-isletim-sistemi-windows-7-pro-cok-iyi-fiyatta-sistemm-44658082/detay/

böyle birşey buldum

arama linki : 

http://www.sahibinden.com/search.php?c2=13234&b[special_type]=&b[promo_hpva]=&b[promo_fdva]=&b[promo_chva]=&b[promo_hpsa]=&b[promo_spva]=&b[all]=&b[search_text]=&c=13234&search_result_page_limit=20&b[detay_10489][]=&b[detay_10488]=&b[product_condition]=&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[location_data]=&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=130&b[maxprice]=150&b[pricecurr]=1&b[ilantarih]=&b[date_type]=&b[adswithphoto]=1

bu linktende arama sonuçlarına bakabilirsin ...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

benım gıbıler yuzunden mı? sormak sucmu ban verılen fıyatta bu? al bır tane buldum hanı yoktu? ama onyargıyla yaklasmakta sizin gibisi yok eskıden bakmadan edemedıgım tahrıbat sıtesı ASIL SİZİN gibiler yuzunden bu durumda tmm sılın konuyu fln sızden bırsey hakkında yardım ısteyende kabahat soru sormakta suc oldu aq kımse cwp vermesın sılın konuyu allah hepınızı bılgıbı gıbı yapsın ne dıyım tahrıbattan da soguttunuz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:

benım gıbıler yuzunden mı? sormak sucmu ban verılen fıyatta bu? al bır tane buldum hanı yoktu? ama onyargıyla yaklasmakta sizin gibisi yok eskıden bakmadan edemedıgım tahrıbat sıtesı ASIL SİZİN gibiler yuzunden bu durumda tmm sılın konuyu fln sızden bırsey hakkında yardım ısteyende kabahat soru sormakta suc oldu aq kımse cwp vermesın sılın konuyu allah hepınızı bılgıbı gıbı yapsın ne dıyım tahrıbattan da soguttunuz

hocam sakin ol ! Tahribat'ın ruhu cevap yazan 2 adamdan ibaret değil genelleme yapman doğru değil.Konu olarak haklısın bütçe kısıtlıymış varsa vardır yoksa yoktur.Sırf cevap vermek için yazanlara bende sinir oluyorum.Perpada 150-200 TL civarında 2.el kasa bulabilmen mümkün benimde bildiğim yerler var.İstanbuldaysanız tavsiye edebilirim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Gerılıme gerek yok . O paraya anca download pc alırsın buyur sana bı lınk verıyım. Zaten ılgılı bolumde 150 100 200 lıra arasına bu tarz pcler mevcut hangısı uyarsa alırsınız. Ama bundan fazlası ımkansız olur:)

http://forum.donanimhaber.com/m_48264588/tm.htm

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 3174 Toplam Mesaj: 29