folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Masaüstü Bilgisayar Aranıyor Satan?

Masaüstü Bilgisayar Aranıyor Satan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

NiGhT_SouL bunu yazdı:
    -----------------------------

MeTiN_7 bunu yazdı:

benım gıbıler yuzunden mı? sormak sucmu ban verılen fıyatta bu? al bır tane buldum hanı yoktu? ama onyargıyla yaklasmakta sizin gibisi yok eskıden bakmadan edemedıgım tahrıbat sıtesı ASIL SİZİN gibiler yuzunden bu durumda tmm sılın konuyu fln sızden bırsey hakkında yardım ısteyende kabahat soru sormakta suc oldu aq kımse cwp vermesın sılın konuyu allah hepınızı bılgıbı gıbı yapsın ne dıyım tahrıbattan da soguttunuz

hocam sakin ol ! Tahribat'ın ruhu cevap yazan 2 adamdan ibaret değil genelleme yapman doğru değil.Konu olarak haklısın bütçe kısıtlıymış varsa vardır yoksa yoktur.Sırf cevap vermek için yazanlara bende sinir oluyorum.Perpada 150-200 TL civarında 2.el kasa bulabilmen mümkün benimde bildiğim yerler var.İstanbuldaysanız tavsiye edebilirim.

işte senın gıbı adamlar olsun alayınıza canım feda olsun yazanlara baksana dalga gecıyorlar sadece bır bok bıldıklerı yok istanbuldayım hocam bılıyorum dedıgın yerı ama benım dedıgım aramızda varsa hem işi gorulur alan razı veren razı olur dedım saolasın

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

asıl sen daşşak mı geciyon 150 tl pc mi alınır a.g alınsada eskiciden alınır yada pit pazarından bide gelmiş ciddi ciddi soruyo kızıyo hay allahım ya

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hocam bi kaç parça siparişi verdim daha dün vatan dan,
    onlar gelince anakartı ram leri ve ekran kartını elden çıkarıcam parça parça alırım diyosan satim sana :) 

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

kim dalga geçmiş ben onu anlamadım

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

cokk saol hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

hangi iildesin

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:

NiGhT_SouL bunu yazdı:

MeTiN_7 bunu yazdı:

benım gıbıler yuzunden mı? sormak sucmu ban verılen fıyatta bu? al bır tane buldum hanı yoktu? ama onyargıyla yaklasmakta sizin gibisi yok eskıden bakmadan edemedıgım tahrıbat sıtesı ASIL SİZİN gibiler yuzunden bu durumda tmm sılın konuyu fln sızden bırsey hakkında yardım ısteyende kabahat soru sormakta suc oldu aq kımse cwp vermesın sılın konuyu allah hepınızı bılgıbı gıbı yapsın ne dıyım tahrıbattan da soguttunuz

hocam sakin ol ! Tahribat'ın ruhu cevap yazan 2 adamdan ibaret değil genelleme yapman doğru değil.Konu olarak haklısın bütçe kısıtlıymış varsa vardır yoksa yoktur.Sırf cevap vermek için yazanlara bende sinir oluyorum.Perpada 150-200 TL civarında 2.el kasa bulabilmen mümkün benimde bildiğim yerler var.İstanbuldaysanız tavsiye edebilirim.

işte senın gıbı adamlar olsun alayınıza canım feda olsun yazanlara baksana dalga gecıyorlar sadece bır bok bıldıklerı yok istanbuldayım hocam bılıyorum dedıgın yerı ama benım dedıgım aramızda varsa hem işi gorulur alan razı veren razı olur dedım saolasın

bi mesajında silin konuyu diyosun birinde canım feda lsun diyosun.

acayip bi gaz var sende şu an ben dalga flan geçmedim senin bütçenle verdigin tepkilere kızıyorum sadece sakin ol :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ben burda bır bılgısı olmadan yazanlardan bıktım heryerdeler aq konu acmaya korkar oldum bılıp bılmeden cwp yazıyorlar 150tlye pc olurmu demeyın sabahtan berı 5 tane buldum hepsıde ısımı gorur hanı gormezdıı? ben bılıp bılmeden yorum yapanlar ıcın konuyu sılın dedım ve bana pc bulmama yardımcı olan arkadasım ıcınde sizin gibilere can feda yazdım ama sadece ona baskalarına degıl

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Elimde bitane kasa var p4 2.8 478 pinli asus anakart p4 800se 256x2 400 mhz 512 ddr1 ram 120 gb seagate ide, ati 9200 ekran kartı,  lg dvdrom phılps cdrw  ilgilen varsa verebilirim.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

ya bulursun hiç sıkılma dert etme sahibinden yada gitti gidiyordar 2 el olarak alırsın sadece biraz arastır kanka  gerisini bos ver

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
Toplam Hit: 3172 Toplam Mesaj: 29