Masaüstü Simgeleri Birden Kayıp Oldu
-
Eskilerin bir lafı vardır pc açıldığında masaüstü simgeleri gelmiyorsa o pc çökmüştür format şart yeğenn
-
piiiranha9242 bunu yazdı
Eskilerin bir lafı vardır pc açıldığında masaüstü simgeleri gelmiyorsa o pc çökmüştür format şart yeğenn
kendimin olsa bir dk gözünün yaşına bakmam da iş yerinin bilgisayarı bu bilgisayarada format gibi bir olayın şakası bile yapılmaz
-
bir program vardı, masaüstü kısayol karmasasından kurtarıyordu. istediklerini göstertip istediklerinı gizleyebiliyordun. ama kısayol olayını hatırlyamadım. ctrl-sagtık, sagveyasolsift-sagtık vb dene şansına artık. RitmFarbRacourci tarafından 22/Tem/14 16:30 tarihinde düzenlenmiştir
-
Hocam masaustunde acilan opo-up menu varya sag tiklayinca cikan onu ac ve gorunum -> Masustu simgelerini goster secenegini sec
O secenek kapali olunca hicbiri gorunmez.
-
dhmm bunu yazdı
Hocam masaustunde acilan opo-up menu varya sag tiklayinca cikan onu ac ve gorunum -> Masustu simgelerini goster secenegini sec
o seçenek açık hocam yukarıda da yazdımya bütün simgeler gitmedi bilgisayarın temel dosyalarıyla bazı dosyalar duruyo onlarda bir sorun yok diğer 27 dosya klasörler gitti
-
TrC bunu yazdıdhmm bunu yazdı
o seçenek açık hocam yukarıda da yazdımya bütün simgeler gitmedi bilgisayarın temel dosyalarıyla bazı dosyalar duruyo onlarda bir sorun yok diğer 27 dosya klasörler gitti
Windows ?? hangisi..
-
Hocam Win 7 ise bir bak bakalim find and fix problem kategorisinde otomatik duzeltme acik mi diye.....
COntrol Panel->System and Security->Find and Fiz problems-->Change settings->Computer maintenance kismini off yap.
SOnra tekrar baslat bir bak bakalim geri geldiler mi ?
-

...demiş biri.
-
Bauer bunu yazdı

...demiş biri.
bunu riske alamam kendi bilgisayarım değil çünkü bi tv kanalında çalışıyorum bütün görüntülerin videoların yedeklendiği pcde bu olay başıma geldi şimdi kalkar bi de çöker falan başıma iş almıyım yeterince aldım zaten=)
-
dhmm bunu yazdı
Hocam Win 7 ise bir bak bakalim find and fix problem kategorisinde otomatik duzeltme acik mi diye.....
COntrol Panel->System and Security->Find and Fiz problems-->Change settings->Computer maintenance kismini off yap.
SOnra tekrar baslat bir bak bakalim geri geldiler mi ?
hocam bu dediğin yeri bulamadım nerden giricem oraya?