Mason Olmayan Var Mı Aramızda
-
Adamlar utanmasa ülkemize sahiplik edecekler. Bir ifade de şöyle diyor :" Biz bu topraklara medeniyet getirdik"
http://www.tesviye.org/kapakkonusu.htm -
sitenin açıldığından emin misin?
-
medeniyeti Türklerden öğrenip sorada Türklere medeniyet getirdik demeleri şaşırtıcı
+
site açılmıo -
acaba masonlar köprü yapımında kullanılan kilitleri başkasındna öğrenmselerdi bu kadar medeni oabilcekler miydi...
sallayın kendi hallerine bırakın (: -
arkadaşım tarihmizdeki bazı büyüklerde mason oldukları için böyle konuşuyorlar yoksa başka dertleri yok mesela en gözde örnek günümüzde hepimizin tandıgı süleyman demirel bi masondur yahudi kökenlilerdir ama şuanda masonlar fenerrum patrigini ekülmen yapmaya çalışıyorlar onun için biraz sakatlar bulundukları ülkelerde üst mevkilerde olurlar genelede ve dünyayı yönettikleri bir gercek bana göre ne akdar yok desekde öyle...
-
masonlar kimlerdir;
zamanında mustafa kemal ataturkun yahudi köepkleri diye makamından kovduğu kişilerdir.. -
unutma laikligin oldugu heryerde onalrdan mutlaka 1-2 kişi vadır
-
laikliğie karşımısın hocA?
-
ben asla karşı deiglm hem bunu nerden cıkardın
-
ben laikliğe karşı değilim ama mc yardıç doğru söylemiş. bütün masonlasrın a.q.
-
Yaw Simdi Adamı Güldürmeyeni Yaw Bu Avrupalılar Daha Pantolon Ne DAha Blue Jean Ne Bilmezken Onların Hepsinin Biz Giyiyorduk Adamlar Daha Doru Düzgün Saç Trası Olmayı Bilmezler Yok Medeniyeti Biz GEtirdik Yok Esitliği Biz Getirdik Derler
Sie A.k Dallamaları
Toplam Hit: 2204 Toplam Mesaj: 20