folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mason Olmayan Var Mı Aramızda

Mason Olmayan Var Mı Aramızda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    yok ondan deil laikliin olduu her yerde onlar var demişsinde o yuzden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dogru nerde lailklik varsa nerde gelecegi parlak biyer varsa nerde para varsa orda olurlar dikkatini çekerim süleyman demirel bi masondur ona göre bence biraz arştır sonra devam ederiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    mcyargic kardeş doğru söylüyor ama bir şeyi atlıyor. laikliği laiklik kisvesi altında karanlık işlerini yürütmek için maske olarak kullanıyorlar. onların derdi laiklik değil zira devlet yönetimi ne ise o taraftandırlar hepinizden vatanseverlerdir neden çünkü kamufle olurlar hepinizden attatürkçülerdir neden çünkü.... bunlar kullandıkları maskelerdir. kapalı kapılar altında ne çevirdikleri ise muaammadır

çok uzakta uzak denizlerde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoam onları bliyorum ama dikkat edersen yadım bi,raz araştır diye ben bayagı bi araştırdım TÜRKİYE lions başkaı benim yok yakın bi tanıdıgm ve onun sayesinde masonarıda tanıdım ne olduklarını biliyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    konuyu gorunce fikrimi belirteyim dedim kendimce :)

1. Masonluk cok eskiden yeterince ifsa edildi.hatirlarsiniz kanal 7 televizyon kanalinda cesitli video'lar cikmisti gizli cekim goruntulerdi bunlar ve Masonlarin igrenc yuzlerini sergiliyordu.Akli basinda olan birinin mason olabilecegini dusunemiyorum.mason olanlarin cogu bence cikar pesinde olan insanlar (insan dedim iyi niyetimle :))

2. Laiklik kisileri baglamaz, devletleri baglar.Bireyler laik olmak zorunda degiller bana gore cunku topluluklarin sorumluluklari yoktur uzerlerinde.Laiklik kuralina uyuyorum ama kisilerin tanimladigi laiklik kurallari beni hic ilgilendirmiyor ki cumhuriyetci, ulusalci kesimlerin (ne kadar ulusalci olduklari tartisilir) tanimlarina uymak istemiyorum..

Laik'ligi kimler temsil eder ? Ulkeyi yonetenler tabii ki Cumhurbaskani, basbakan meclis baskani vs...ama asla Rektorler, Dekanlar, ogretim uyeleri fikirlerini belirtmemeli...sadece uygulamali ki ulkemizde laiklik her daim bir polemik araci olarak kullaniliyor goruyoruz...

Adi ustunde din ve devlet islerinin ayrimidir laiklik bireyleri baglamaz cunku din ve devlet islerinin ayrimini onlar yapmaz.

Masonlara tekrar donersek, evet laiklik yapisini maske olarak muthis bir sekilde basarili kullanan tek kurumdur, kurulustur vs...Her seferinde seriat, irtica ve cesitli tarikatler (ki bunlarin arasinda hep nurcular, cartcilar, curtcular oldu masonlukdan hic bahedilmedi.) Laik icin tehlike oldugu belirtildi.Fakat laiklige cok iyi entegre olmus masonluktan, sabetayciliktan hic bir zaman bahsedilmedi...

Vucuda bulasmamis bir mikrop tehlikedir, fakat bulasmis bir mikrop olumculdur kanimca.

Sonuc, gencler olarak yillardir seriat, irtica gibi konulara takilmis olan devlet buyuklerinin fikrine uymamaliyiz seriat'ta, masonlukta tarikatler olmadan yerlesik hayata gecemez.o zaman tarikat=seriat tanimini degistirmeliyiz...

biraz uzun oldu zamaninizi aldim kusura bakmayiz...

kolay gelsin ;)

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadaşlar eger yolunuz düşerse fener rum lisesinin çatısnın resmini çeksin yerini tam bilmiyourum ama istanbulda ben en kısa zamnda gidecem ama oralarda oturan varsa şimdi redmini ceksi çatısını geniş açılı size bişey gösterecem orda sizde şaıracaksınız tabiki degiştirmedilerse...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    fener rum lisesinin

lise mi klise mi ??

ayrica masonik bir sembol gostereceksen, rumlar masonlara ve yahudilere giciktir :)

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoja orasını tam hatırlamıyorum galiba kilise yada lise olması mlazım bi programda izledeim daha 2 hafta bile olmadı orada olan konuşmacı söymeişti tepesinde pergel var yaani masonik semboller onun için kafamkarıştı tam hatırlayamadım ama araştıroyrum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    http://www.patriarchate.org/

hıoaj rumlar neden dersen bu üstte verdigim linkden hatırladım bunlar ist deki kiliseyi ekümen yapğmaya yani evrensel yapmaya çalışıyorlar ordan hatırladım siteye girip bakarsan zaten öle yazıyor şerefsizler daha kabul edilmeden öle yazdıla rpapa geldiginde ceok şeyle rolacak ama bakalım ve bekleyelim
Toplam Hit: 2200 Toplam Mesaj: 20