folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Masum İstatistik..

Masum İstatistik..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Burası türkiye biliyormuydunuz.!

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Cahil cahil konuşmayın yok erken ölüp cennete gidelim okul yaptırmayalım ona cami yaptıralım falan. Sana o maili kim yolladıysa ona de ki sen hayatımda gördüğüm en gereksiz düşünen varlıksın. Ona bu maili at...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

HolyDemon bunu yazdı:
    -----------------------------
    Cahil cahil konuşmayın yok erken ölüp cennete gidelim okul yaptırmayalım ona cami yaptıralım falan. Sana o maili kim yolladıysa ona de ki sen hayatımda gördüğüm en gereksiz düşünen varlıksın. Ona bu maili at...

abi adam zaten tiye alarak yazmış dediklerinin tam tersini düşünüyor

:) 

"Murid" Değil "Murit"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Burada giden milletin malı ve  anlamadığım şey maili dağıtan kişiyi niye geriyor? Adam parayı camiyede yatırır okula da...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    köyde ilçede niye okul yapılsınki babalar çocuklarını okula göndersin.direk politika okuma bilme sorgulama dogmatik şeylere körü körüne bağlan .

le le le sakine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dayı şimdi bu yukarıda yazan rakamlar için ben şunu söylemek istiyorum ;

yalancıyı kör dilenci siksinmi :) be a.q yerinde milletin işi gücü kalmadı camileri sayıyor kiliseleri sayıyor hastaneleri sayıyor gelin birde benim zikimin kıllarını sayın a.q :)) öyle göte böyle yarrak hesabı böyle molozlar var ve şunuda eklemek istiyorum böylelerini sikip sikip çoğaltırsanız olacağı bu hiç dikatinizi çekiyormu bilmiyorum nerde bir hristtiyan nerde bir ateist hep müslümanlığı karalama peşinde zeten milletimiz kuzu televizyonlamız sağolsın 24 saat derslerini veriyor insanımıza  :S

recep ivedik gibi tek tek saydıracan camileri bak bakim sayabiliyormu :)

neyse böyle cahil cahil şeylere kanmayın  

Sizler, Bizlerden Mekanik Sinyaller beklerken , Bizler de Sizlerden Beyin Sinyalleri bekliyoruz!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

bilemem83 bunu yazdı:

dayı şimdi bu yukarıda yazan rakamlar için ben şunu söylemek istiyorum ;

yalancıyı kör dilenci siksinmi :) be a.q yerinde milletin işi gücü kalmadı camileri sayıyor kiliseleri sayıyor hastaneleri sayıyor gelin birde benim zikimin kıllarını sayın a.q :)) öyle göte böyle yarrak hesabı böyle molozlar var ve şunuda eklemek istiyorum böylelerini sikip sikip çoğaltırsanız olacağı bu hiç dikatinizi çekiyormu bilmiyorum nerde bir hristtiyan nerde bir ateist hep müslümanlığı karalama peşinde zeten milletimiz kuzu televizyonlamız sağolsın 24 saat derslerini veriyor insanımıza  :S

recep ivedik gibi tek tek saydıracan camileri bak bakim sayabiliyormu :)

neyse böyle cahil cahil şeylere kanmayın  

yazık olacak sana
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    Anlamadığım şey orda sadece sağlık kuruluşlarıyla cami ve kiliseleri karşılaştırıyo. okul nerden çıktı ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Ula amma güldüm haa. Demek Almanyada Fransada 8-9 b,n kilise varmış öylemi. Bırak almanyayı Türkiyede o kdar kilise var. Türkiyeyide bırak İstanbulda merdiven altı kiliseleri toplsak yine o sayıyı geçer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    dimi dinine falan bağlı.Yaşasın müslümanlar!!!

Allaha şükür hepsi Allahü talanın yardımı ile zengin..Hepsinin durumu iyi...

Şu müslümanlar ne zaman birşeyleri ancak çalışarak kazanabileceklerini anlayacaklar bilemiyorum 

Toplam Hit: 4225 Toplam Mesaj: 35