Masum İstatistik..
-
Burası türkiye biliyormuydunuz.!
-
Cahil cahil konuşmayın yok erken ölüp cennete gidelim okul yaptırmayalım ona cami yaptıralım falan. Sana o maili kim yolladıysa ona de ki sen hayatımda gördüğüm en gereksiz düşünen varlıksın. Ona bu maili at...
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Cahil cahil konuşmayın yok erken ölüp cennete gidelim okul yaptırmayalım ona cami yaptıralım falan. Sana o maili kim yolladıysa ona de ki sen hayatımda gördüğüm en gereksiz düşünen varlıksın. Ona bu maili at...
-----------------------------abi adam zaten tiye alarak yazmış dediklerinin tam tersini düşünüyor
:)
-
Burada giden milletin malı ve anlamadığım şey maili dağıtan kişiyi niye geriyor? Adam parayı camiyede yatırır okula da...
-
köyde ilçede niye okul yapılsınki babalar çocuklarını okula göndersin.direk politika okuma bilme sorgulama dogmatik şeylere körü körüne bağlan .
-
dayı şimdi bu yukarıda yazan rakamlar için ben şunu söylemek istiyorum ;
yalancıyı kör dilenci siksinmi :) be a.q yerinde milletin işi gücü kalmadı camileri sayıyor kiliseleri sayıyor hastaneleri sayıyor gelin birde benim zikimin kıllarını sayın a.q :)) öyle göte böyle yarrak hesabı böyle molozlar var ve şunuda eklemek istiyorum böylelerini sikip sikip çoğaltırsanız olacağı bu hiç dikatinizi çekiyormu bilmiyorum nerde bir hristtiyan nerde bir ateist hep müslümanlığı karalama peşinde zeten milletimiz kuzu televizyonlamız sağolsın 24 saat derslerini veriyor insanımıza :S
recep ivedik gibi tek tek saydıracan camileri bak bakim sayabiliyormu :)neyse böyle cahil cahil şeylere kanmayın
-
bilemem83 bunu yazdı:
-----------------------------dayı şimdi bu yukarıda yazan rakamlar için ben şunu söylemek istiyorum ;
yalancıyı kör dilenci siksinmi :) be a.q yerinde milletin işi gücü kalmadı camileri sayıyor kiliseleri sayıyor hastaneleri sayıyor gelin birde benim zikimin kıllarını sayın a.q :)) öyle göte böyle yarrak hesabı böyle molozlar var ve şunuda eklemek istiyorum böylelerini sikip sikip çoğaltırsanız olacağı bu hiç dikatinizi çekiyormu bilmiyorum nerde bir hristtiyan nerde bir ateist hep müslümanlığı karalama peşinde zeten milletimiz kuzu televizyonlamız sağolsın 24 saat derslerini veriyor insanımıza :S
recep ivedik gibi tek tek saydıracan camileri bak bakim sayabiliyormu :)neyse böyle cahil cahil şeylere kanmayın
-----------------------------
yazık olacak sana -
Anlamadığım şey orda sadece sağlık kuruluşlarıyla cami ve kiliseleri karşılaştırıyo. okul nerden çıktı ?
-
Ula amma güldüm haa. Demek Almanyada Fransada 8-9 b,n kilise varmış öylemi. Bırak almanyayı Türkiyede o kdar kilise var. Türkiyeyide bırak İstanbulda merdiven altı kiliseleri toplsak yine o sayıyı geçer
-
dimi dinine falan bağlı.Yaşasın müslümanlar!!!
Allaha şükür hepsi Allahü talanın yardımı ile zengin..Hepsinin durumu iyi...
Şu müslümanlar ne zaman birşeyleri ancak çalışarak kazanabileceklerini anlayacaklar bilemiyorum