Matamatik Sorusu
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------Ya basit felan matamatik işte cogu kişi hep 10 luktan alııyor orada 9 kaldıgını bilmiyor muhasebeci arkadaş da
hep komşudan 10luk alındıgını düşünüp orayi 0 a onluk alınca 10 dan 3 cıkartiyor 7 kalıyor hesaplıyor
-----------------------------orda 9 kalmasının sebebi yan tarafada br 10 luk veriyor olusu. eğer yan tarafa bir 10 luk vermese direk 10-3 = 7 gibi olcak işlemin en solunda oldugu gibi.
bu arada konuyu görünce troll konusu olarak algılamıştım ama değilmiş ... :D
-
amk başlığı görünce "aha dedim, arkadaşa yollayım soruyu, sever" dedim. Ta ki mesajı okuyana kadar...
Monitör bi siyah oluyo bi mavi, bozdunuz lan bilgisayarımı..
-
gülüyorum tüm dalga geçenlere yada espri yapanlara.
yav zaten bu insanlar hayatta hiç mutlu olamıyor ki :D
kendileri hep birilerini eleştirdiği için birileride hep onları eleştiriyor.
hep bir eleştir-savun konumunda yaşıyorsunuz.
-
driver yükleyemeyip konu açanları eleştirenler nerede? bence bu daha trajikomik bi durum.
-
hacı kötü bi niyetimiz yok bunları yazarken (en azından benim). Kişiyi küçük düşürmek veya yermek için yazacak olsaydım farklı şeylerde yazardım, kendimizce oyalanıyoruz işte, napalım. Arada oluyor böyle şeyler, ben de açıkçası böyle bi konu açsam tahribat.com'da (bilişim forumunda), her türlü mesajı almayı göze almış olurum, can sıktıysam özür dilerim :(
-
Arkadaşlar Bazılarınıza Komik Gelebilir Bazilarınıza Gülünç Ama işin Aslını Bilmiyorsunuz Ki Sizde Haklısınız Neyse Cevap Verenler için Teşekkürler Dalga Geçenlerde Canları Sagolsun ..
-
Bu işlemi yapamayacak o kadar çok insan var ki. Arkadaşı tebrik ediyorum medeni cesareti nedeniyle.
-
Allah'ın adını verdim biri şu başlığı düzeltsin. Yok yani güzelim matematiğe hakaret etmiş oluyoruz.
-
:)) olaylar olaylar :D
-
Başlık düzenlenmeli o konuda katılıyorum ama şu dalga geçenlerin komşudan 10luk alan 0 kadar karakterleri yok