Matematiğin Bir Dilmidir Var Mı ?
-
tutum bunu yazdı
Galileo şöyle der; “Evren her an gözlemlerimize açıktır; ama onun dilini ve bu dilin yazıldığı harfleri öğrenmeden ve kavramadan anlaşılamaz. Evren matematik diliyle yazılmıştır. Harfleri, üçgenler, daireler ve diğer geometrik biçimlerdir. Bunlar olmadan tek sözcüğü bile anlaşılamaz; bunlarsız ancak karanlık bir labirentte dolanılır. “
"Matematiğin Bir Dilmidir Var Mı" = "1+=1x2"
Not: Türkçe bir dildir ve "dil midir" tümcesi ayrı yazılr.

-
Hocam nasıl bir psikoloji oldu bilmiyorum ama başlığı gördükçe videoyu izleyesim gelmiyor. Yemin ederim ihanet edecekmişim gibi geliyor.
Tam açacam videoyu başlık gözüme çarpıyor. 2 sn izlemeyi başardım yine başlıktakinin farklısını söyledi video yine kapattım.
Bende ters oldu yani. Konu dikkatimi çekti ama videonu hayatım boyunca izlemicem :(
-
by_Tet bunu yazdı
Hocam nasıl bir psikoloji oldu bilmiyorum ama başlığı gördükçe videoyu izleyesim gelmiyor. Yemin ederim ihanet edecekmişim gibi geliyor.
Tam açacam videoyu başlık gözüme çarpıyor. 2 sn izlemeyi başardım yine başlıktakinin farklısını söyledi video yine kapattım.
Bende ters oldu yani. Konu dikkatimi çekti ama videonu hayatım boyunca izlemicem :(
siktir et beni izle o zaman :)
https://www.youtube.com/watch?v=VNhlDnPsghg&ab_channel=SEZER
patates tarafından 31/Oca/17 02:51 tarihinde düzenlenmiştir -
patates bunu yazdıtutum bunu yazdı
Galileo şöyle der; “Evren her an gözlemlerimize açıktır; ama onun dilini ve bu dilin yazıldığı harfleri öğrenmeden ve kavramadan anlaşılamaz. Evren matematik diliyle yazılmıştır. Harfleri, üçgenler, daireler ve diğer geometrik biçimlerdir. Bunlar olmadan tek sözcüğü bile anlaşılamaz; bunlarsız ancak karanlık bir labirentte dolanılır. “

Seninkisi harfi değişik yazma değil ki.. Beste hatalı
Matematiğin bir dil midir var mı?.. [ matematik bir dil midir , var mıdır? ]
-
Matematiğin bir dili var mı?
Matematik bir dil midir? var mıdır?
Matematiğin bir dil midir ve var mıdır?
Abi dünden beri her gördüğümde içim ürperiyor cidden çok sıkıntılı psikolojim bozuldu. Dalga geçmiyorum gördükçe bunları içimden söyleyip duruyorum
-
by_Tet bunu yazdı
Matematiğin bir dili var mı?
Matematik bir dil midir? var mıdır?
Matematiğin bir dil midir ve var mıdır?
Abi dünden beri her gördüğümde içim ürperiyor cidden çok sıkıntılı psikolojim bozuldu. Dalga geçmiyorum gördükçe bunları içimden söyleyip duruyorum
:)
-
ltcelik bunu yazdıpatates bunu yazdıtutum bunu yazdı

Seninkisi harfi değişik yazma değil ki.. Beste hatalı
Matematiğin bir dil midir var mı?.. [ matematik bir dil midir , var mıdır? ]
olay o değilki burda sol anahtarları değişik yapılmamış. önemsenmemiş. çünkü sol anahtarı olduğunu biliyorsun.
bu de da cılar gibi o ayrı yazılır bu bitişik yazılır tayfasına anlam veremiyorum
koca edebiyat dünyası hakkında sadece bunu duyuyoruz de ayrı yazılır de birleşik yazılır.
buna itafen koydum ben.
( hoş durmadığının farkındayım bu arada)
-
Pattis abi mevzuyu hiç anlamadım ama matematik bir dildir evet :D
-
patates bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
siktir et beni izle o zaman :)
https://www.youtube.com/watch?v=VNhlDnPsghg&ab_channel=SEZER
Bu sen gerçekten sen misin?
-
evet :) benim