folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Matematiğin Bir Dilmidir Var Mı ?

Matematiğin Bir Dilmidir Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    tutum bunu yazdı

Galileo şöyle der; “Evren her an gözlemlerimize açıktır; ama onun dilini ve bu dilin yazıldığı harfleri öğrenmeden ve kavramadan anlaşılamaz. Evren matematik diliyle yazılmıştır. Harfleri, üçgenler, daireler ve diğer geometrik biçimlerdir. Bunlar olmadan tek sözcüğü bile anlaşılamaz; bunlarsız ancak karanlık bir labirentte dolanılır. “

"Matematiğin Bir Dilmidir Var Mı"     =         "1+=1x2"

Not: Türkçe bir dildir ve "dil midir" tümcesi ayrı yazılr.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam nasıl bir psikoloji oldu bilmiyorum ama başlığı gördükçe videoyu izleyesim gelmiyor. Yemin ederim ihanet edecekmişim gibi geliyor.

Tam açacam videoyu başlık gözüme çarpıyor. 2 sn izlemeyi başardım yine başlıktakinin farklısını söyledi video yine kapattım.

Bende ters oldu yani. Konu dikkatimi çekti ama videonu hayatım boyunca izlemicem :(

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Hocam nasıl bir psikoloji oldu bilmiyorum ama başlığı gördükçe videoyu izleyesim gelmiyor. Yemin ederim ihanet edecekmişim gibi geliyor.

Tam açacam videoyu başlık gözüme çarpıyor. 2 sn izlemeyi başardım yine başlıktakinin farklısını söyledi video yine kapattım.

Bende ters oldu yani. Konu dikkatimi çekti ama videonu hayatım boyunca izlemicem :(

siktir et beni izle o zaman :)

https://www.youtube.com/watch?v=VNhlDnPsghg&ab_channel=SEZER

patates tarafından 31/Oca/17 02:51 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    tutum bunu yazdı

Galileo şöyle der; “Evren her an gözlemlerimize açıktır; ama onun dilini ve bu dilin yazıldığı harfleri öğrenmeden ve kavramadan anlaşılamaz. Evren matematik diliyle yazılmıştır. Harfleri, üçgenler, daireler ve diğer geometrik biçimlerdir. Bunlar olmadan tek sözcüğü bile anlaşılamaz; bunlarsız ancak karanlık bir labirentte dolanılır. “

Seninkisi harfi değişik yazma değil ki.. Beste hatalı

Matematiğin bir dil midir var mı?..  [ matematik bir dil midir , var mıdır? ]

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Matematiğin bir dili var mı?

Matematik bir dil midir? var mıdır?

Matematiğin bir dil midir ve var mıdır?

Abi dünden beri her gördüğümde içim ürperiyor cidden çok sıkıntılı psikolojim bozuldu. Dalga geçmiyorum gördükçe bunları içimden söyleyip duruyorum

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Matematiğin bir dili var mı?

Matematik bir dil midir? var mıdır?

Matematiğin bir dil midir ve var mıdır?

Abi dünden beri her gördüğümde içim ürperiyor cidden çok sıkıntılı psikolojim bozuldu. Dalga geçmiyorum gördükçe bunları içimden söyleyip duruyorum

:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı
    patates bunu yazdı
    tutum bunu yazdı

Seninkisi harfi değişik yazma değil ki.. Beste hatalı

Matematiğin bir dil midir var mı?..  [ matematik bir dil midir , var mıdır? ]

olay o değilki burda sol anahtarları değişik yapılmamış. önemsenmemiş. çünkü sol anahtarı olduğunu biliyorsun.

bu de da cılar gibi o ayrı yazılır bu bitişik yazılır tayfasına anlam veremiyorum

koca edebiyat dünyası hakkında sadece bunu duyuyoruz de ayrı yazılır de birleşik yazılır.

buna itafen koydum ben.

( hoş durmadığının farkındayım bu arada)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pattis  abi mevzuyu hiç anlamadım ama matematik bir dildir evet  :D

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

siktir et beni izle o zaman :)

https://www.youtube.com/watch?v=VNhlDnPsghg&ab_channel=SEZER

Bu sen gerçekten sen misin?

Sadece bi imza..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

evet :) benim 

Toplam Hit: 6238 Toplam Mesaj: 44
matematik bir dil midir