folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Matematiğin İçinden Çıkamadığı Olay

Matematiğin İçinden Çıkamadığı Olay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

neden konuları dalgaya vuranların son zamanlarda banlanıyor olmasına rağmen bunu riske edip dalga geçiyorsunuz yada geçtiğinizi sanıyorsunuz .

konuyu açarken bu yazıyı yazdım ardından altına not düştüm ancak metin editörü ne yaptıysa görünmedi konuda , editleme seçenegide olmadıgı için bu sekilde çıktı .

ben ilk kez gördüm ve oturup düşünmedim tbt ile paylasmak istedim bunu saptırmanın kötü birşey yapmıs gibi dalgaya vurmaya çalışmanın vs hiç bir anlamı yok .

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:
    -----------------------------

neden konuları dalgaya vuranların son zamanlarda banlanıyor olmasına rağmen bunu riske edip dalga geçiyorsunuz yada geçtiğinizi sanıyorsunuz .

konuyu açarken bu yazıyı yazdım ardından altına not düştüm ancak metin editörü ne yaptıysa görünmedi konuda , editleme seçenegide olmadıgı için bu sekilde çıktı .

ben ilk kez gördüm ve oturup düşünmedim tbt ile paylasmak istedim bunu saptırmanın kötü birşey yapmıs gibi dalgaya vurmaya çalışmanın vs hiç bir anlamı yok .

sen böyle kamu malı olmuş soruları bilmemekle ve yok matematik içinden çıkamadı diye yaygaraya vererek açtığın konudan utanmıyormusun?

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keokihamni
    keokihamni's avatar
    Erkek

hep o çırağın ipneliği...

hayalleri yüzdürmek!!!! "refere refere finish please" Kova Yaşar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:

sen böyle kamu malı olmuş soruları bilmemekle ve yok matematik içinden çıkamadı diye yaygaraya vererek açtığın konudan utanmıyormusun?

ben onu oldugu gibi copy -paste yaptım ayrıca öyle yapmamıs bile olsam bu utanılacak bi durum  değil .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:

Free_Mans bunu yazdı:

ben onu oldugu gibi copy -paste yaptım ayrıca öyle yapmamıs bile olsam bu utanılacak bi durum  değil .

hocam gayette utanılacak bir durum. şöyle; bu soru bir algı yanılgısı. yani tersten gidilecek bir soru değil. buna benzer bir sürü örnek var piyasada. 

sen böyle bir şeyi sanki bütün matematik profösörleri işin içinden çıkamadı, haydi tahribat bir el atın der gibi açarsan biraz dalga konusu olursun hiç kusura bakma.

-ki böyle bir durumda ortada yok. bir şey başkalarının ağzıyla anlatılmış ve sen kendin anlatıyor gibi yapıyorsan ve bunu haydi çabuk vah tüh matematik kilitlendi ne yaptık şimdi gibi aceleci tavır sergileyecek cümlelerle verirsen böyle olur ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:

Hocam gayette utanılacak bir durum. şöyle; bu soru bir algı yanılgısı. yani tersten gidilecek bir soru değil. buna benzer bir sürü örnek var piyasada. 

sen böyle bir şeyi sanki bütün matematik profösörleri işin içinden çıkamadı, haydi tahribat bir el atın der gibi açarsan biraz dalga konusu olursun hiç kusura bakma.

-ki böyle bir durumda ortada yok. bir şey başkalarının ağzıyla anlatılmış ve sen kendin anlatıyor gibi yapıyorsan ve bunu haydi çabuk vah tüh matematik kilitlendi ne yaptık şimdi gibi aceleci tavır sergileyecek cümlelerle verirsen böyle olur ;)

sayfa başlığında sofrware & internet security yazıyor ve forumda dalga adı geçen bi bölüm yok

buda eşittir burası insanlarla yada açtıkları konularla dalga geçilecek bir yer değil . dalga geçilmesini isteseydim geyik bölümüne açardım sende bolca yazardın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

işte ben burasının ne sitesi olduğunu bildiğim için seni uyarıyorum ya böyle saçma sapan şeylerle forumu doldurma diye :) googleye yazsan katrilyonlarca envayi çeşidi bulunan sana göre matematiğin kilitlendiği ama matematikçilerin kıçıyla güldükleri soruyu çok önemliymiş gibi paylaşacağın bir yer değil burası. burada özgün paylaşım var. laf olsun torba dolsun mantalitesi T.Ö (tahribattan önce) geçerliydi :P 

neyse hayırlı geceler hocam. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:

Free_Mans bunu yazdı:

Hocam gayette utanılacak bir durum. şöyle; bu soru bir algı yanılgısı. yani tersten gidilecek bir soru değil. buna benzer bir sürü örnek var piyasada. 

sayfa başlığında sofrware & internet security yazıyor ve forumda dalga adı geçen bi bölüm yok

buda eşittir burası insanlarla yada açtıkları konularla dalga geçilecek bir yer değil . dalga geçilmesini isteseydim geyik bölümüne açardım sende bolca yazardın.

o kafayla gidersen bu sitede internet ve güvenlik harici birşey paylaşılmaması gerek. mesele soruyu bilmemen değil, olabilir hepimiz illaki bi şekilde öğrendik. mesele abartı. sen yazmamış olabilirsin ama kopyalarkende düzeltmeyi akıl edebilmen gerek, edemiyorsan da kusura bakma öyle başlığa böyle postlar hiçte anormal değil.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

bunda utanilacak bir durum yok. sizin bildiklerinizi birileri yeni ogreniyor olabilir. sizin yeni ogrendiklerinizi baskasi coktandir biliyor olabilir...

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

garga bunu yazdı:

bunda utanilacak bir durum yok. sizin bildiklerinizi birileri yeni ogreniyor olabilir. sizin yeni ogrendiklerinizi baskasi coktandir biliyor olabilir...

maksat bilip yada bilmemek değil yeğen diyen bir cümleyle başlamak isterdim ama ne yazık ki özgün bir insanım :)

Hocam benim yukarıda aşağıda öbürkü sayfada yada ilerleyen sayfalarda anlatmak istediğim şey ABARTI. Abartılacak bir şey olmamasına rağmen abartı. Aslında böyle bir olay yok, aslında matematikçiler bu tür sorulara kıçıyla gülüyor, aslında matematik kilitlenmedi ama arkadaş nerede gördüyse hoşuna gitmiş kopyalamış konuyu açmış buraya. E tamam kabul. Olabilir. Ama ipin ucu arakdaşımızın kullandığı şu cümlede bitiyor 'neden konuları dalgaya vuranların son zamanlarda banlanıyor olmasına rağmen bunu riske edip dalga geçiyorsunuz yada geçtiğinizi sanıyorsunuz .'

Peki dalga geçenlerin banlanacağını biliyorsun da sen böyle sağdan soldan allaha emanet bulduğun konunun yeri burası olmadığını ve ayrıca böyle saçma bir abartıyla paylaşılmayacağını hiç mi öğrenmedin? Bak matematikçiyim, ama ben bu sorunun içinden çıktım. Al ne oldu. hani matematik bitiyordu, hani içinden çıkamıyordu? 

Toplam Hit: 5556 Toplam Mesaj: 26