Mause Takılıyor & Video Yada Müzik Dinlerken "Zzz" Diye Ses Geliyor Pc Takılıyor
-
sorun başlıktakinin aynısıdır arkadaşlar fare ara ara 1 sn'den daha az bir süre takılıyor sonra hoop 3-5 cm atlıyor benim çektiğim tarafa yanı :) birde özellikle film izlerken oluyor çıkardıgı sesi size tam aktaramazsam da "zZzZzz" diye ses geliyor görüntu donarak hareket ediyor tuhaf bi ses çıkıyor bir film izlerken 2-3 kez oluyor..
-
pc resleyince düzeliyomu?
eğer düzeliyosa ramlerde sorun olabilir tak çıkar, tecrübeyle sabittir :)
-
leptop dimi? 10-15 dk da bi oluyo arada tüm casper leptoplarda, bide bikaç sonyde felan da rastladım. çözümü yok onun hacı..
-
@
__hsyN__resetle alakası yok hocam her açtıgımda yapıyor... pc yi aldıgım ilk ay olmuyordu ... sonra başladı.. @
SweetyVolty benim pc asus ev akradaşımın lenovo var aynı sorun onda da var -
işlemcide sıkıntı var gibi
-
Sağ alttaki açık programlara bak ve gereksiz olanları kapat daha sonra eğer sorun çözülmez ise başlat çalıştır msconfig yaz açılıştaki gereksiz programların tikini kaldır.yeniden başlat.düzelmesi gerekir
-
arkadaşın makinada hemen hemen aynı sorunlar vardı harddiski değiştirdiler garantide, düzeldi.
-
1. Kasılma anında işlemci kullanım durumu nedir ?
Currprocess gibi programlarla onları inceleme.
2. Hangi uygulama en yüksek yüzde ile işlemciyi kullanıyor bir bak ?
Driver konusunda hata olduğunu sanmıyorum ? Hepsini tam ve doğru yükledin değil mi ?
3. Izlemek istediğin ve izlediğin filmler 1080P veya eş değer çözünürlükten mi ?
Bilgisayar çok mu dandik :)
4. Sadece film izlerken oluyorsa codec ve oynatıcı(player) değiştirerek dene ?
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------1. Kasılma anında işlemci kullanım durumu nedir ?
Currprocess gibi programlarla onları inceleme.
2. Hangi uygulama en yüksek yüzde ile işlemciyi kullanıyor bir bak ?
Driver konusunda hata olduğunu sanmıyorum ? Hepsini tam ve doğru yükledin değil mi ?
3. Izlemek istediğin ve izlediğin filmler 1080P veya eş değer çözünürlükten mi ?
Bilgisayar çok mu dandik :)
4. Sadece film izlerken oluyorsa codec ve oynatıcı(player) değiştirerek dene ?
-----------------------------1 cpu normal seyirde
2 en yüksek syntpe... diye birşey bilmiyorum nedir neyin nesidir
bugun formaat attım ayni şekilde sorun devam edior.
driverleri kurddum hepsini aygıt yoneticisinde bi sorun yok..
3 filmler dvdrip yada biraz daha iyi çözünürlükte 1080 izlemiyorum..
4 sadece filmde değil müzikte te belki normaldede oluyordur fakat pcnin sesi çıktıgı zaman farkettiğim için film ve video da oluyor dedim ben.
msconfig e gerek yok zaten formati yeni attım fazla bi program yoktur..
-
bende de aynı problem var, macbook alınca garantiye göndericem
hdd sıkıntılı gibi duruyo uzaktan bakınca, onlar içinden bakınca ne olur bilmiyorum
marka : acer
-
takılmaların hdd yüzünden olabilir hoca, filmi netten mi yoksa hdd üzerinden mi izliyorsun ?
işlemciden olsa, ( işlemciden dolayı pek mavi ekrana rastamazsın ) grafik hatası direk ramleri tetikler memory dumb hatası yada ırql ile kalırsın / şlaak, blue screen.
eğer netten ise, adobedan da yapabilir.
yinede ekran kartını güncellemede yarar var ama öncelikli hdd görünüyor.
edit : hocam 1080p de bi aç bi 10 15 dakika dene bakalım bi makinayı.