Mause Takılıyor & Video Yada Müzik Dinlerken "Zzz" Diye Ses Geliyor Pc Takılıyor
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------takılmaların hdd yüzünden olabilir hoca, filmi netten mi yoksa hdd üzerinden mi izliyorsun ?
işlemciden olsa, ( işlemciden dolayı pek mavi ekrana rastamazsın ) grafik hatası direk ramleri tetikler memory dumb hatası yada ırql ile kalırsın / şlaak, blue screen.
eğer netten ise, adobedan da yapabilir.
yinede ekran kartını güncellemede yarar var ama öncelikli hdd görünüyor.
edit : hocam 1080p de bi aç bi 10 15 dakika dene bakalım bi makinayı.
-----------------------------filmi hdd de izliyorum hocam
mavi ekran hatası almıyorum zaten
1080 fil indirip deneyim de hocam son dediğini sonra yazarım
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------takılmaların hdd yüzünden olabilir hoca, filmi netten mi yoksa hdd üzerinden mi izliyorsun ?
işlemciden olsa, ( işlemciden dolayı pek mavi ekrana rastamazsın ) grafik hatası direk ramleri tetikler memory dumb hatası yada ırql ile kalırsın / şlaak, blue screen.
eğer netten ise, adobedan da yapabilir.
yinede ekran kartını güncellemede yarar var ama öncelikli hdd görünüyor.
edit : hocam 1080p de bi aç bi 10 15 dakika dene bakalım bi makinayı.
-----------------------------filmi hdd de izliyorum hocam
mavi ekran hatası almıyorum zaten
1080 fil indirip deneyim de hocam son dediğini sonra yazarım
-----------------------------kesin hdd :|
-
garantiye yollayacağım o halde...
-
http://www.tahribat.com/Forum-Laptoplarda-Muzigin-Diirt-Diye-Takilmasi-148832/
buradaki gibi bir problemse diski gözden geçirmeyi atlama ve bilgisayarını çok uzun açık bıraktığında diski hatalara karşı denetle
-
Sorun muhtemelen hdd'de.
-
hepiniz yanılıyorsunuz. sorun ekran kartında.
nvidia ise powermizer özelliğini kapat, ati ise atide powermizerın karşılığı neyse onu kapat bi bak bakalım bir daha olacak mı.
-
Bende de buna benzer bi sorun var. Aynısı mı bilemedim ama.
Özellikle flash ile ilgili bişey yaptığımda ( flash oyun oynadığımda , facebooktan video izlediğimde ) cızır cızır ses geliyor. Ama film izlerken ses gelmiyor.
Benim sorun da acaba arkaşın sorununun aynısı mı acaba? -
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------hepiniz yanılıyorsunuz. sorun ekran kartında.
nvidia ise powermizer özelliğini kapat, ati ise atide powermizerın karşılığı neyse onu kapat bi bak bakalım bir daha olacak mı.
-----------------------------nvidia benimki nerden yapacagız bulamadım...
-
kuzenin notebooktada oluyor genelde film video izlerken kasilmadan oturu sanirim oluyor direk kapatma dugmesine yukleniyorum aciyorum duzeliyo
yanliz bi ara fisi sarj aletini cikarttim batarya yoktu notebook coktu zor toplamdim :)))
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------hepiniz yanılıyorsunuz. sorun ekran kartında.
-----------------------------nvidia benimki nerden yapacagız bulamadım...
-----------------------------http://www.box.com/shared/v7jpoateoq
dene, powermizerı devre dışı bırak, sorunun çözülürse de çözülmezse de haber ver merak ettim.not: yapacağın işlem sonrası fanın daha yoğun çalışacak, bilgisayarın daha çok ısınacak, bilgine.