Mavi Önlüklere "Elveda"
-
bende 5 sınıfıda siyah önlük giydim öyle eskiden şimdiki gibi süslü püslü yakalarda yoktu şimdiki çocuklar eskiye göre rahat valla
lisedeyken bazen takım elbise giymeden gidiyorduk ama bazende okula almıyolardı o yüzden
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Özel okuldaydım hep hayatımda hiç önlük giymedim. Üniforma giyerdik.
-----------------------------içinde kaldı dimi önlük giyem ole herkesew nasip olmaz hele bizim gibi siyahından giymek hiç nasip olmaz :)
-
bene siyah onluk kusagindanim :) cok klas bi renkdi hele silinen sümüklerle parlayan kollar ayri bi hava veriyodu :) ama sacma detaylar aslinda ikidebi modaci gibi kıyafetlerle urasacaklarina egitim sistemini iyilestirsinler eksikleri gidersinler dun okullar acildi ama hala tadilat goren yada temizligi olmamis derslikler dolu cocuklar sokaklarda ha mavi ha siyah giymisler cokmu dert.
-
bizim burdaki okullarda geçen seneden beri öyle :|
1. sınıf cocukları bile üniforma giyiyo :|
-
önlükten mahrum kalacak yeni nesil :|
-
çok güzel oldu bu işte birde giyim konusunda türban olayını aşabilseydik çok daha güzel olacak...
-
8 yılım siyah önlük giymekle geçti
-
valla sizi bilem de bodrumda bazı okullar zaten önceden geçmişti bu uygulamaya bizim okul pilot okuldu elalem mavi giyerken biz beyaz gomlek giyiyoduk hala da öle
bizim okul = )
-
erkek öğrencilerde kravat zorunlu olacaksa güzel bir uygulama. Kravatsız gömlek-kumaş pantolon ikilisi yobazlığın sembolü olur. Küçük yaşta aşılama çalışmaları olmaz inş...
-
tekuna bunu yazdı:
-----------------------------NoName bunu yazdı:
-----------------------------
serbest yapamadılar amk :D
-----------------------------serbest yapamazlar cunku; insanin icinde olan alayci tavri cocuk yasta psikolojik etkiler yaratir, buda ekonomiye dayanir parasi olan giyinir...
-----------------------------
doğru demişsni ;)