{Mavi Tahribat} İnsan Tipleri Ve İletişimi (Paranoid Ve Obsesif Ruh Halleri)
-
Bunu burda baştan sona kadar kaç kişi okur ki ? Şahsen ben okumam ama özetleyip fikrini yazsaydın olur du.
-
Sen yazmaya devam et kardeşim ..okuyanlar var kafanı yorma sen ;) _ :)
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Bunu burda baştan sona kadar kaç kişi okur ki ? Şahsen ben okumam ama özetleyip fikrini yazsaydın olur du.
-----------------------------merak eden, bilgi almak isteyen adam okusun.Yarın öbürgün kılın biri iş arkadaşın oalrka geldiğinde ne yapmalıyım diye tahribata konu açarsan unutmaki bu linki sana verecekler o zaman okursun.
319 giriş olmuş 3/1 oranında kişi girse yani 100 bunlar aynı kişiler falan olsa toplamda 20 kişi okusa bak yeni birşey öğrendi.Sağlıklı iletişim.Eğer toplum arasındaki iletişimi düzeltemezsen Türk milleti bir birine tehdit gözüyle bakan 40 ülke arasından 39. olur.Herkez okusun hgerkez mesaj yazsın diye yazmaıdm.Ne kadar okurlarsa kar..
-
zumsuk hocam nedir bu mavi tahribat olayı :S:S
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=34423
buraya bak.Burda teknik bilgiler vardı şimdide yine başlattığım bir kampanya yine bir renk.Bu sefer mavi...Gökyüzü ban ailginç gelmiştir onu temsil etsin isteidm.
-
saol hoca öss den sonra detaylı bi şekilde bakabilmek için bulabilme açısından kolaylık olsun diye bi mesaj yazalım
-
kolaylık olsun diye arama kısmına mavi tahribat yaz gelir :)
-
son 1 ayda actıgım konulara bakın ve neler yasadıgımı gver adlı müride sorun :) canlı sahıttır 2 ay okula gıtmedım ve psıkolojık tadavı gördum gunde 1000mg yesıl recete hap + elektro sok tedavısıne maruz kalıordum + obsesıf tedavısı gördum şizofrenden dondum = ne için ? bır kız davasından hayatımı kararttım sımdı allahıma sukredıyorum gulun arkadsalar obsesıfle kızın ne alakası var dıyeceksınız ama o ınsanı kaybetmemek ıcn bın turlu sacma sapan hareket yapıyorsun :\ buna karsı koymak okadar zorki ... ısteyenlere elımden geldıgınce yardımcı olurum su an ıyıym ama obsesıfı olanlar herşey sızlerın elınde hıcbırşeyı bu sekılde degıstırme gucumuz yok .. end0t0ksin@hotmail.com ısteyen eklesın
-
hocam emegıne saglık :/ cok super bılgıler tesekkurler!
-
durup durup bi renkle birden beliriyorsun anlamadım bi projeninde sonunu getir hoca