folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder {Mavi Tahribat} İnsan Tipleri Ve İletişimi (Paranoid Ve Obsesif Ruh Halleri)

{Mavi Tahribat} İnsan Tipleri Ve İletişimi (Paranoid Ve Obsesif Ruh Halleri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

edit:çok teşekkürler paylaşımın için.:)

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

End0t0ksiN bunu yazdı:
    -----------------------------
    son 1 ayda actıgım konulara bakın ve neler yasadıgımı gver adlı müride sorun :) canlı sahıttır 2 ay okula gıtmedım ve psıkolojık tadavı gördum gunde 1000mg yesıl recete hap + elektro sok tedavısıne maruz kalıordum + obsesıf tedavısı gördum şizofrenden dondum = ne için ?  bır kız davasından hayatımı kararttım sımdı allahıma sukredıyorum gulun arkadsalar obsesıfle kızın ne alakası var dıyeceksınız ama o ınsanı kaybetmemek ıcn bın turlu sacma sapan hareket yapıyorsun :\ buna karsı koymak okadar zorki ... ısteyenlere elımden geldıgınce yardımcı olurum su an ıyıym ama obsesıfı olanlar herşey sızlerın elınde hıcbırşeyı bu sekılde degıstırme gucumuz yok .. end0t0ksin@hotmail.com ısteyen eklesın
    -----------------------------

bende trumen show vardı kendimi öyle izleniyorum sandım tam bi paranoya idi...Fakat 4 senede ne psikoloğa gittim nede ilaç kullandım , yendim.NAsıl mı??İşte psikoloji öğrenerek.

Çok berbattı.Kız yüzündne falan değil.Düşünsene banyoda bile milletin beni izlediğini düşünüyorum.Millette kulaklık var merkezden uzmanlar onlara talimat veriyor diye düşünüyorum.Annem, babam bana ona göre davranıyor diye düşünüyorum.Annem babam ayrıldı tekrar birleşti yine ayrıldı sorna babam başkasıyla evlendi.Bunalr kasıtlı yapılıyor sanıyorum.

DOğru değil diyorum ama aklımdan atamıyorum.Bunu yendim daha sonra psikoloji eğitimi almış dayıma anlatmıştım.Dediği laf böyle birşeyi yendin gerçekten çok güçlü kişliik lazım.PSikoloğa anlatsan bunları onlarda şaşırır demişti.Detaylıca anlatmıştım.Psikologa gitmedim neden ?Çünkü onların adamı sanıyordum.Ayarlarlar dedim.Zaten gittiğimde bana diyeceği böyle birşey yok.Soracaktım var mı yok dieycekti...

Yani biz ne kız davasından ne şundan bundan.Bir çok kişiden daha ağır bi bunalım geçirdim yaklaşık 4-5 sene sürdü bu.Tahribatta hep kavga ettiğim zamanalr falandı.Biz boşuna psikolojiye başlamadık merak etme..

Ama seninde anlatacakların varsa seve seve okuruz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

zumsuk dediklerin bendede vardı.seninki daha kötüymüş ama ben sokağa çıktığım zamanlar arkama bakmadan yürüyemiyordum.babam yurtdışında iken çok iyi şeyler yaşamadım açıkcası.karşıdan gelen 3-5 kişilik arkadaş grubundan kıllanırdım yani şimdi saldırcaklar yanımdan geçerken dirsek vurcak gibi şeyler düşünüodum.korkmuyodum ama önlem almak istiyodum yada mümkünse önce ben vuruyim diye belirli bir mesafe ile geçiodum yanından ( kasılmış bir vaziyette).Hala da tam atlatabildim denemez.lisede ağzım burnum dağıldı,hastanelik oldum,karakollara düştüm.bunalr geçti 3 yıl sonra yavaş yavaş atlattım derken kız arkadaşımın yanında 3 o.çocuğu saldırdı.o yıkım oldu benim için.yani çok küçük düşmüş hissettim kendimi.bunları yaşadıktan sonra bu belirtilerin büyük çoğunluğunu kendimde görüyorum.uzun süredir dışarı çıkmıyorum doğru düzgün bu sene başladım ara ara cafe ye gidiyoruz.hala caddeye çıkıp gezmekten nefret ediyorum.korkmuyorum yani gerçekten korksam sölerim ama daha değişik bişey insan içine girmek istemiyorum desem tam öle de değil ama onun gibi bişey anlamışsındır sanırım.

edit: psikoloğa gidicektik ama öss dolayısıyla erteledim.doktordanda çekiniyorum.deli doktoru diyolar diye değilde ne biliyim yatıcam oraya bi ton soru sorucak özel hayatımla ilgili. şunu anlat şunu anlat diye.tanımadığım etmediğim insan.saygılar hocam tekrar sağol.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Benimde bir yazım vardı baştan asagı el emegi göz nuru.Sosyal çevrenin insan psikolojisi üzerine etkilerini toplumun kıro diye tabir ettigi kişiler üzerinden anlatmaya çalısmıstım.Milet geyige sarıyor hemen merak etme bu konuda geyige döner umarım dönmez.Aslında insanın ciddi bir konuya karsı neden gayri ciddi bir yorum yapmasıda incelenebilir.

Bence sahıs bu tip sanal ortamlarda kendi benligini tek olarak görüyor.Buna neden olanda çok şey var.Şimdi yazılan herhangi bir konuya sahıs bir fikir beyan etme zorunlulugu hissediyor ancak konunun fikri bir yazı olmasndan mütevellit o düşünceye karsı fikri yeterliligi/olgunlugu saglayamadıgı için gayriciddi bir yorum ile o fikri savunandan kendini digerlerinin gözden daha üst mertebede zannetme hissiyadinin getirdigi zorunlulukla yorum yapıyor.Buna neden olan şey ise kişinin sanal ortamı kendini tatmin aracı olarak görmesi ve kendi sosyal çevresinde tabiri caizse itin götüne sokulmasında dolayı.Bir ego açlıgı hissediyor ve kendini bu şekilde mutlu etme yolunu seçmiş ki bu yoldan onlarca var.Tabi bu önerme bir vey iki defalık yapılan yorumların ortaya cıkardıgı bir sonuc degildir.Süreklilik bu konuda gerekli incelemyi gerceklesitrebilcek gözlem ve analiz malzemesini ve tehşis kanısını verir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    yazılar için teşekkürler,ben de ilgiliyim böyle konularla ayrıca kitap tavsiyelerinizin de devam etmesini diliyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

baal kesinlikle katılıyorum sana.Beyaz tahribat vardı oda boka sardı..Yararlı olacağını düşünüyordum şimdide böyle birşey hadi bakalım görelim nolacak.

&  holreform seninki sadece tedirginlik korku.Biraz asosyal olmada var atlatabilirsin.KEşke yanında olsam konuşurduk hallolurdu :) tavsiyem psikolojiye başla.Hackle uğraşırkende diyordum sistemi bilmeden sızamazsın diye şimdide diyorum.Psikolojiyi öğrendikçe düzeltiyorsun kendini..

Benmiki cidden kötüydü herkezin bi komplosu var sanıyordum..

& cyb3rt1m3 tamam bi konuda hepsini veririm bütün kitapları

Toplam Hit: 4364 Toplam Mesaj: 27