Mavideniz.Org Un Md5lerinin Kırılışı (Screen Shot)/İskoo Koş Rezil Oldun (:
-
Bu screen shotları yayınlamamaın nedeni md5leri kıramamaktır (:2 haftadır kastık kıramadk maalesef (:
olayın mimarı KingW0rm kardeşmdr...
daha sorasında md5 operasyonu başarısızı oldu kıramadık (:
aslında bugunde yayınllamıcktm ama iskonun ALACAKARANLIK kardeşme hatta abime diim yaptııı o.çukluu bardaı taşırdı
buyrun
rezillii gördün!
http://img109.imageshack.us/my.php?image=mavidenizorgmr1.gif
Tarikat S*ker Affetmez Kadın Erkek Farketmez!" -
Antikosidan Tşk Ederim KArdeşim Merak etme ..
Zaten Dinime Biraz Falzmaı Bağlıyım Ne Yoksa Şimdiye Kadar Çktan Kafasını Kesip Atmıştık Bi Köşeye ..
Bi Gecde Kanal1 de İskonun HAcklendiğini İzlerdi Millet napalım ALLAH (cc) verdiği CAnı başkası Alamımıyor Hiç Olmazsa Şuanlık .. -
La ne Allahın Lameriyle uğraşıyorsunuz...
-
boşverin iskorpiç i kendi haline bırakın yaş gelmiş 50 ye bunamış zavallı :) kendini hacker sanıyo
-
Tarikat S*ker Affetmez Kadın Erkek Farketmez!"
-------------------------------------------------------------
+23874238974 :) -
bu arada
kırılış deil md5e ulaşılması dersem daha mantıklı olur ama neyse kalsın böle ii :D -
yeeeeeehh diorum başka bişi demiyorum :P
-
İSKORPİTX şuan o MD5 leri Annene soruyorum Sölemem Dİyor ?? Ne yaptınız Bu kadına merak ediyorum .. Zike Zie Söleitirm Merak etme sen Annenden ıyı Md5 kırıcı yok Yakında VErsiyonunu Yazacağım ..
-
-senin verdiğin cevapta çok seviyesiz aranızda olan bişeyi gidip aileye taşaımak gerçi onun yaptığı terbiyesizliği bilmiyorum ama konu açacak kadar kötü bişeyse bırakın kendi seviyesinde kalsın (gerçi sizin bileceğiiz iş)
-dinime bağlıyım diyorsun "Allah (C.C)" yazış şekline bak
neyse iyi geceler -
: ) eyy ey oo o eyayyeo
-
:D heehhehe :D
Toplam Hit: 4618 Toplam Mesaj: 26