Mavideniz.Org Un Md5lerinin Kırılışı (Screen Shot)/İskoo Koş Rezil Oldun (:
-
Dotty bu adam yahudi gibi ama hakedio...
-
kardeşim burda kımsenın gurunun kırmıyoruz namus şeref haysiyet biz insanlar için gereçlidir o.ç için değil .. sen biliyormusun akşama kadar ne yazıp çziiyorlar hakkımızda
-
iskoya ne derseniz hakeder
aslında kendisi 40 yaşında büyümüz die saygı duymak lasım ama programların içine trojan sokan bi adama nie saygı duyayım
bu da herkese özelliklede hazır script kurup onu patchlemeip üstüne üstün tbt gibi sıfırdan kodlanmış sitelere laf atanlara
işaret olsun bu
zevkten tiesto açtım amk :D -
tebrikler haclm ..((:
-
edited
-
adamın sitesi kapandı msnside bugün hacklenmiş heralde ei oldu kel e bana çocuk demişti op mu ne olduğu siteyi hackleyince lan pezo siteni hackledim bari tebrik eder okadar şerefli ol çocuk dedi kafam bozuldu ama ei ettim
-
iskonun aq sana bişi olmasın.. (:
-
hehe arkadaşlar bugün ne oldu bilin bakalım (:
msni mi bi açtım holyone@tahribat.com dan mail gelmiş.
virüslü :)
sora ira sordum holy deil falan o dedi.
sanrım istartix ve saz arkadaşları :)
arkadşaın gücüne gitti bu screen shotlar.
herkes dikkat etsin (:
-
Muhaha :P biliyoz zate ne olduğunu,adam bi lamerliği biliyoki :P yaa bilgisizlikten daha düzgün bişey kuramamış zaten phpbb :D 10 yaşındaki çocuklar bile phpbb yönetebiliyo artık.Yemiyo şöyle daha zorlu bişeyler denemek,gerçi bu basit forumun bile güvenliğini sağlayamamış ya neyse :P
-
alacakaranlık isko naptı hocam sana ben olayı bılmıyorum biri anlatıverse bilmeyen arkadaşlar için..
Toplam Hit: 4621 Toplam Mesaj: 26