Max 2500 TL'ye Laptop Önerisi
-
hp dv6 6020 et
edit : cidden dolar bu haldeyken laptop alma sakın -
http://www.bimeks.com.tr/urun/118045/hp-pavilion-dv6-6020et-ll045ea-.aspx
bende bunu kullanıyorum biraz ısınma sorunu var ama onuda hp coolsense diye program yapmışlar onu en üst seviyeye getirince sorun falan kalmıyor gayet memnunum.
-
bende buvar yeni aldım crysis2 olsungta 4 olsunhepsinifullçözünürlük full ayarda oynuyorum takılmaksızın.ısınma derdi yok
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
bende buvar yeni aldım crysis2 olsungta 4 olsunhepsinifullçözünürlük full ayarda oynuyorum takılmaksızın.ısınma derdi yok
-----------------------------bakamadım hocam site Bad Request hatası veriyor bende.
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------hocam emin misiniz doğru laptop olduğuna ?
hd6470 ekran kartı var..
64 Bit DDR3 ve crysis2 gta4 high detail ?
-
MrSari bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu bilgisayarı almayı düşünüyorsan vatandan almada nerden alırsan al....
-----------------------------neden hocam ?
ben vatanbilgisayardan aldım ?
-----------------------------Pahalı. yeterlimi hocam :D
edit: vatanbilgisayar ürünlerini dolar üzrinden satıyor diğer teknoloji mağzalarına kıyasla daha pahalı..
-----------------------------evet pahalı ama ben hizmetinde bi kusur görmedim. gecen yil pc toplamıştık vatandan montajını filan da yaptılar gayet memnunuz.
ayrıca ağustos sonuna doğru indirim olabilir vatanda haberiniz olsun !!!!!!!!!!!!!!111111BİR