Maxwebportal Sitelerinde Admin Olmak Çok Kolay ;)
-
sağol çol işime yarıyo
buldum mu
çökertiyom
-
sağol:)
-
beyler ben bu açıktan yararlanarak girdim bir siteye admin oldum ama a.q. ingilizcem yetmiyo
-
dagitirimuleyn bunu yazdı:
dallama pyscho konu 2 hafta once acilmis. Peki 2 hafta cok mu eski oluyor keriz?
Cw ye gidin bakin orada ayni acik nezaman yayinlanmis .
Once arastir sonra Konus.
Ozaman cw ye git ulan it burası TAHRİBAT senın gıbı yalama sekerlerınin burda işi yok bı tek wc denen yerde barınırsın zaten bak banda yemış dallama........... abı neye sınır oluyorum bılıyomusunuz orda herkese agam pasam komutanım cekerler burda hareket yapar bu dallamalar......
-
Saldirgan bunu yazdı:
dagitirimuleyn bunu yazdı:dallama pyscho konu 2 hafta once acilmis. Peki 2 hafta cok mu eski oluyor keriz?
Cw ye gidin bakin orada ayni acik nezaman yayinlanmis .
Once arastir sonra Konus.
Ozaman cw ye git ulan it burası TAHRİBAT senın gıbı yalama sekerlerınin burda işi yok bı tek wc denen yerde barınırsın zaten bak banda yemış dallama........... abı neye sınır oluyorum bılıyomusunuz orda herkese agam pasam komutanım cekerler burda hareket yapar bu dallamalar......
hade biz geriden gelmişiz sen önden gitmişsinde ne olmuş.... bunları burada böylece rezil bi şekilde yazan ezik bi herif ileride olmuş olsunda biz geri olalım amg de sıctır get