folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mayıs 20 İzmir Foça

Mayıs 20 İzmir Foça

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    serioususer bunu yazdı:
    -----------------------------

saka len saka, biter niye bitmesin .. bizim eve 300 metre felan orasi..goruyom askerleri pasa pasa askerlik yapiolar hic bisey olmaz hadi hayirli olsun :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    kurtcobani bunu yazdı:

valla dostum millet ne söylerse söylesin hikaye diyeceksinki neden?
    1-askeri birliğe teslim olurken burası büyükler için bir oyun alanı bende oyun oynamaya geldim diyip kurallara uyarak kendini şartlandırırsan kafadan kazanırsın.
    2-askerlikte görev yapacağın yerin değil başındaki komutanın ii olması önemlidir.
    3-herzaman ortalarda ol önde veya sonda olma bitiremezsin askerliği.
    4-allah kaza bela vermesin hayırlısı ile git-gel kafanada bişeyi takma allah yardımcın olsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

ekşi sözlükten :D

okul komutanının "burası türkiye'nin en rahat ve konforlu askeri birliğidir. ama siz o konforu yaşayacak zaman bulamayacaksınız" diyerek karşıladığında nooluyoruz lan nereye geldik tepkileriyle adımımı attığım askeri eğitim birliği. adam haklıymış gerçekten de. ulan bir bırakın da uyuyalım bak ne güzel yataklar koymuşsunuz öyle demir ranza filan da değil ama yok. gece gündüz demeden ayağa dikerler adamı burada.
    bir de buranın dağlarında tepelerinde gece eğitimine çıktığınızda arkanızdan sizi pusuya düşürüp botlarınızı almakla, ağaca bağlayıp öylece dağbaşında bırakmakla görevli bir tim yollanır peşinizden. bu arkadaşlar siz eğitime çıkarken ellerindeki halatları sallayıp sırıtarak uğurlarlar sizi.
    güzel yerdir netekim.

--

her biri 4 er bölükten 3 taburdan oluşan alay, acemisinden rütbelisine "ulan burayı buraya kim yaptı." dedirten, coğrafi ve iklim şartlarına sahiptir.
    etrafında at ve tavuk çiftlikleri bulunan, cevre arazilerin reha midilli adlı torununa talip olduğum bir şahsa ait olan zeytinliklerle dolu olan, başı boş köpeklerin cirit attığı bir yerdir. yazları sicak ve kurak kışları rüzgarlı ve yağışlı bir iklime sahip olan alay, dışarıdan çok düzenli tertipli görünür fakat içeriye girince tam tersi olduğuna kanaat getittirir, ortalama bir zekaya sahip istanbul görmüş bir acemi askerin arazi olmanın dibine vurabileceği, eğitim namına zerre kadar bir faaliyette bulunmadan 75 günlük acemilik dönemini geçirebileceğine inandığım,. acemi askerin el üstünde tutulduğu, alay komutanlarının genellikle paşa olduğu yada paşa olmak için yardırdığı, askerler için çarşı izinlerinin öğlen 13:oo de başlayıp 16:oo bittiği garip bir eğitim birliğidir.
    not: eğitim anlatıldığı kadar ağır değildir.

yaşanmış olaydır zamanın birinde malum yere yakın kocamehmetler köyünden bir kızla burada askerliğini yapmakta olan bir şahıs cayırda mercimeği fırına verirler kızın babası durumdan haberdar olur ve alaya gelip alay komutanıyla görüşür "benim kızımı senin askerlerden biri sikmiş" der alay komutanı hiç istifini bozmadan tarihe geçicek şu cevabı verir "sen bir tane amcığa sahip çıkamıyorsun, ben 5000 yarrağa nası sahip çıkayım" adam aldığı cevaptan sora kızından beter duruma düşüp evinin yolunu tutar

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

elminster bunu yazdı:

serioususer bunu yazdı:
    arkadaşlar askere gıdıyorum acemı bırlık Allahın izniyle izmir foçaya çıktı aranızda buraya giden varmı mayısta yada oncelerde burada askerlık yapan varmı kıme sorsam cok zor cok felaket bır yerdır dıyorlar sizin düsünceleriniz nelerdir.

hocam sen nerelisin merak ettim nasıl foça çıktı diye, derler ya hep zıttı tarafa verirler ,batıyı doğuya doğuyu batıya...

nufusum bılecık-bozuyuke kayıtlı hocam ama eskısehırde yasıyorum 

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    tanıdıgım asker orda şu an, 22 şubatta gitti. berbat bi yer diyo :/

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek
    aklıma gelmişken söyleyim 88/4 arkadaşım orda görev yaptı.Bi görev sırasın su bulamamışlar bi çiftliğin yalağından içmek zorunda kalmışlar. :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Kardeş eğridirden sonra en zor yere düşmüşün.Allah tez kurtarsın.Güle güle git güle güle gel :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Ben aliağa'da oturuyorum oraya 15km. Kimsenin dedğine inanma millet kulaktan duyma söylüyor bi farkı yok diğerlerinden. :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:
    serioususer bunu yazdı:

saka len saka, biter niye bitmesin .. bizim eve 300 metre felan orasi..goruyom askerleri pasa pasa askerlik yapiolar hic bisey olmaz hadi hayirli olsun :) 

sen nerde oturuyon la :S 300metre diyon :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    yanlışlıkla gönderilmiş mesaj :W
Toplam Hit: 3694 Toplam Mesaj: 39