Mayıs 20 İzmir Foça
-
Jandarma Komando yetiştirdikleri için Manisa Kırkağaç la birlikte en felaket denilen yerlerdir eğitimi zordur yani.. Abim gitti 10 ay önce oraya ama burnundamı ne
problem çıktığı için Jandarma olarak Şanlıurfaya gönderildi.. genelde doğuya gönderilirsiniz usta birliği için..
-
Benim kuzende oraya düşmüş dün beLLi oLdu ve ilk söyLenen LafLardan biri "Aha y.rra yedin oLm" oLdu :D
-
ben gittim hocam askeri kamp var orda oraya gittim.
ama ben tatile gitmiştim öle yani güzeldi benim için. askerler için iyi değildi ama.
çünkü orasıı güzel bir kamp ve generaller filan ççok sık geliyor bu nedenlede sürekli bir aman komutan gelecek havasında korkuyorlar diken üstündeler ama yazın oluyo bunlar kışı bilmem
-
birliğe teslin olunulmaz..katılınır..karakola teslim olunur :P
-
hacım aliağayada gelirsin arada çarşı izinlerinde görüşürüz yaw :D foça güzel ama askerliğini bilmem... tesisleri süpoer özelklikle askeriyenin foçadaki tesisleri..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
birliğe teslin olunulmaz..katılınır..karakola teslim olunur :P
pardon ozaman:) -
WooPeRHacK bunu yazdı:
Ben aliağa'da oturuyorum oraya 15km. Kimsenin dedğine inanma millet kulaktan duyma söylüyor bi farkı yok diğerlerinden. :)
-----------------------------sen nerden biliyosun askerliini orda yaptın sanki :D
-
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------aLsanCaK bunu yazdı:
offf biliyom orayi o askerlik bitmez hadi gecmis olsun
-----------------------------all iste bı tane daha:) bitmez dıo yha pasa pasa gıder aslanlar gıbı yapar gelırım vatana canım feda
-----------------------------sen dıt gel ondan sonra sımdı solucegım seyın cevabını ver
adamda ne vatan sevgısı bırakıyolar nede ınanc bıde focaya dusmusun allah kurtarsın kendını en kotusune alıstır
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------WooPeRHacK bunu yazdı:
Ben aliağa'da oturuyorum oraya 15km. Kimsenin dedğine inanma millet kulaktan duyma söylüyor bi farkı yok diğerlerinden. :)
-----------------------------sen nerden biliyosun askerliini orda yaptın sanki :D
-----------------------------Yok layn benim yakın çevremden edindiğim idtihbarat emme yeni edindiğim bilgilere göre zaht-ı muhterem babalardaymış :(
-
Kardeş bende orda yaptım askerliğimi allah yardımcın olsun.Moralini bozmak istemem ama hayatımın en kötü dönemini orda yaşadım.Sana tavsiyem meslek seçimleri oluyo onlara seçilmeye bak 1 ay acemilik yaparsın ordan kurtulursun..