Mayıs Celbinde Askere Gidenler
-
Shawn bunu yazdı:
-----------------------------
komando olmam ben haha en fazla jandarma puha + jandarma olurum birde ben demiştim komando olmak istermisiniz diye kesinlikle hayır dedim yani zor komando olmam sanırım :D
-----------------------------sağlık problemin yoksa eğer komandosun dostum. oraya gidince ne dediğimi anlarsın :D komandom benim yürüü (:
-
Shawn bunu yazdı:
komando olmam ben haha en fazla jandarma puha + jandarma olurum birde ben demiştim komando olmak istermisiniz diye kesinlikle hayır dedim yani zor komando olmam sanırım :D
sen öyle san :) -
hocalar şuan antalya akseki kom.birliğinde askerim rahat bi askerlik yapmak istiyosanız...
ya meslekçi olun yada şöför gerisi yalan soliim tabi piade turizm jan. olursan ehliyeti karıştırma özellikle komandolar allah başka dert vermesin denetleme geçirdik 14 dk da 4.900 koşturdular amk mekik şınav herbişey yaptık.
komandolar aksekiye gelirseniz haberim olsun...
-
emrah_melenkolia bunu yazdı:
hocalar şuan antalya akseki kom.birliğinde askerim rahat bi askerlik yapmak istiyosanız...
ya meslekçi olun yada şöför gerisi yalan soliim tabi piade turizm jan. olursan ehliyeti karıştırma özellikle komandolar allah başka dert vermesin denetleme geçirdik 14 dk da 4.900 koşturdular amk mekik şınav herbişey yaptık.
komandolar aksekiye gelirseniz haberim olsun...
-----------------------------silüste mer-man sürücüsü yazıyor ama gittiğimizde meslek seçiminde bu olay değişir mi yoksa sonuna kadar bu aletimi kullancam ? bilen biri varsa yardımcı olsun.
-
SeRDaR bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
foça da değilde usta birliklerinde dikkat edin kendinize
Hayırdır bende Aydına eğitim taburuna Usta birliğine gidiyorum bu hafta sonu neden ne oluyor usta birliklerinde sakatamı geliyoruz
-----------------------------yok dostum burda yani usta birligi isen rahatsin. komutanlar iyi.. tabi benim tanidigim kadariyla iyi idiler.. hayirli tezkereler hepinize.. bi problem olursa nazillideyim. 45 dk uzaklıkta olacagim bulundugun yerden... buradan yazarsin dostum..
-
son 4 saat vay anasını satıyım.harbiden gidiyoruz
-
kaygusuz bunu yazdı:
son 4 saat vay anasını satıyım.harbiden gidiyoruz
-----------------------------hayırlı teskereler hocam
-
İzmir'e Geldiniz mi Gençler ben Karşılarım Sizi ;)
-
narkozMRT bunu yazdı:
İzmir'e Geldiniz mi Gençler ben Karşılarım Sizi ;)
-----------------------------ewet karşılar bu konuda tecrübeli (: beni karşılamıştı.
-
media_center bunu yazdı:
manisa / alaşehir / ulaştırma
-----------------------------hoca gelince bana haber et ben sarıgöldeyim 15 dk var aramızda