Mayıs Celbinde Askere Gidenler
-
hala inanamıyorum
herkes Allaha emanet.
-
Shawn bunu yazdı:
-----------------------------
Hacıııı tertip puhahha
7'İNCİ J.KOMD.ER.EĞT.A.K.LIĞI/YENİFOÇA/İZMİR
-----------------------------lan yine iyisin ne ballı adamsın yaa :D
-
piyade olmayın da ne olursanız olun:) 5 aylık askerliğimde yapmadığım şey kalmadı amk
-
vatan millet sakarya gidin bakalım :)
-
ulan bee bi zamanlar bende yazmısdım gidiyorum diyee simdi okuyorum :) Şu bi gercekki acemi birliginin nizamiyesinden girdikden sonra dersiniz daha cok varrr bitermi diye sonrada tezkereyi alıp eve gittiginiz zaman düsünürsünüz nasıl gecdi diye :) Bende 88/3 yapmısdım hatay serinyol'dan Şırnak-Gülyazı allaha sükür sağ sağlim gidip geldim allah geride kalanlara yardım etsin.. Sizler icinde hayırlı tezkereler kendinize cok dikkat edin :)
-
6'INCI J.KOMD.ER.EĞT.A.K.LIĞI/KRIKAĞAÇ/MANİSA
-
merhaba izmir :)
-
Çömezler bot bağlıyo :D
-
Illegal_Character bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar şuan antalya akseki kom.birliğinde askerim rahat bi askerlik yapmak istiyosanız...
ya meslekçi olun yada şöför gerisi yalan soliim tabi piade turizm jan. olursan ehliyeti karıştırma özellikle komandolar allah başka dert vermesin denetleme geçirdik 14 dk da 4.900 koşturdular amk mekik şınav herbişey yaptık.
komandolar aksekiye gelirseniz haberim olsun...
-----------------------------Bugün itibariyle 2.5 aylık komando eğitimini tammlamanın onurunu omuzlarımda taşıyorum.
MAVİ BERE GİYMEK HERKESE NASİP OLMAZ.Mavi Bere helal sana
eğer timimden diğer time geçmeseydim aksekiye gidecektim dağıtıma 3 ay daha eğitim veriliyormuş ve aylık maaşda 20 lira filan diyorlar. anca göreve çıkınca para iyiymiş..timden ayrılmam 1.si komutan 2.si timde sürekli tartıştığım eleman yüzünden.
USTA birliğim > Batman il jand. komutanlığı...
hayırlısı olsun.200 lira maaş veriyolarmış ilçe ye dağıtılırız en kötü ihtimal...
2,5 ay nasıl geçti farkında değilim. 1 haftalık izinin tadını çıkaracağım
yazmak istedim.tezkere aldığımda anı olarak kalır okudukça tebessüm ederim:)
-
Edit