folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mayıs Celbinde Askere Gidenler

Mayıs Celbinde Askere Gidenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hala inanamıyorum

herkes Allaha emanet.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Shawn bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacıııı tertip puhahha 

7'İNCİ J.KOMD.ER.EĞT.A.K.LIĞI/YENİFOÇA/İZMİR

lan yine iyisin ne ballı adamsın yaa :D

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

piyade olmayın da ne olursanız olun:) 5 aylık askerliğimde yapmadığım şey kalmadı amk

All is well
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

vatan millet sakarya gidin bakalım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

ulan bee bi zamanlar bende yazmısdım gidiyorum diyee simdi okuyorum :) Şu bi gercekki acemi birliginin nizamiyesinden girdikden sonra dersiniz daha cok varrr bitermi diye sonrada tezkereyi alıp eve gittiginiz zaman düsünürsünüz nasıl gecdi diye :) Bende 88/3 yapmısdım hatay serinyol'dan Şırnak-Gülyazı allaha sükür sağ sağlim gidip geldim allah geride kalanlara yardım etsin.. Sizler icinde hayırlı tezkereler kendinize cok dikkat edin :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

6'INCI J.KOMD.ER.EĞT.A.K.LIĞI/KRIKAĞAÇ/MANİSA

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

merhaba izmir :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

Çömezler bot bağlıyo :D

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Illegal_Character bunu yazdı:

hocalar şuan antalya akseki kom.birliğinde askerim rahat bi askerlik yapmak istiyosanız...

ya meslekçi olun yada şöför gerisi yalan soliim tabi piade turizm jan. olursan ehliyeti karıştırma  özellikle komandolar allah başka dert vermesin denetleme geçirdik 14 dk da 4.900 koşturdular amk mekik şınav herbişey yaptık.

komandolar aksekiye gelirseniz haberim olsun...

Bugün itibariyle 2.5 aylık komando eğitimini tammlamanın onurunu omuzlarımda taşıyorum.

MAVİ BERE GİYMEK HERKESE NASİP OLMAZ.Mavi Bere helal sana

eğer timimden diğer time geçmeseydim aksekiye gidecektim dağıtıma 3 ay daha eğitim veriliyormuş ve aylık maaşda 20 lira filan diyorlar. anca göreve çıkınca para iyiymiş..timden ayrılmam 1.si komutan 2.si timde sürekli tartıştığım eleman yüzünden.

USTA birliğim   >  Batman il jand. komutanlığı...

hayırlısı olsun.200 lira maaş veriyolarmış ilçe ye dağıtılırız en kötü ihtimal...

2,5 ay nasıl geçti farkında değilim. 1 haftalık izinin tadını çıkaracağım

yazmak istedim.tezkere aldığımda anı olarak kalır okudukça tebessüm ederim:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Edit

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 5329 Toplam Mesaj: 33