folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Meb Eşdurumu Atama

Meb Eşdurumu Atama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

Selamlar muritler

Mebin eş durumu ataması için şart koştuğu son 2 yıl içinde  365 gün SSK lı gün sayısını yakalayamıyorum

2012  son ayları daha dolu

2013 yılı çalıştığım firmadan çıktım

124 gün falan var sonra işe girdiğim firma eksik yatırmış ama şimdi doldursak bile 30 gün anca kârim olur 

sonrası tam bir felaket  başıma olmadık bir iş geldi ( tuutuklandım) cezaevinde yattım çıkınca hayli süre kendime gelip iş bulamadım şuan mart 22 den beri siğortam var 2014 29 gun gözüküyor

meb ağustostaki atamada son dakikadaki güne kadar olanları sayıyormu

son 3 ay gözükmediği için  haziran temmuz listeye alamıyorum

şimdi size sorum şu bu eksik yatıran firmaları şikayette bulununca alo 170 iş mahkemesine gidin diyip işi yokuşa sürüyolar 

2012 Ağustostan sonra max 120 gün

2013 eksik yatıran firmayıda katsam 120 gün

2014 ilk ayları boş marttan sonra hepsini saysalar 90 gün

şuanlık tamamlamam mümkün değil

eskik günleri isteğe bağlı vs doldurabiliyormuyum mebden Eksik SSK dan dolayı atanamayan oldumu

şikayet edeveğim firma kaç para ceza yer giriş çıkıi yaptırmışlar sürekli Eksik yatırmışlar  sürekli

eşim boşanmak istiyor bıçak kemiğe dayandı napıcam ben arkadaşlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kusura bakmada yanina gidemiyorsun tayin olamiyorum diye bosanmak isteyen karidan bi halt olmaz .birisi bosanalim dedikten sonra da o is devam.etmez. bu ne lan tayin olamadim diye bosanim diyen sen yoksun diye baskasiylada gonul iliskisine girer .

sahsi dusuncem 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

o kadarda basit değil

nereyi tutsa elinde kalıyor

tutuklanma olayından sonra etrafında ailesinde bana karşı karalama kampanyaları sonuç verdi

bu tuzu biberi oldu

öyle düşün

ama bulundugu ilden nefret ediyor ve olayın son gunlerde başımıza gelmesi ayrı bir dert oldu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

okumdım ama tecrübeli biri olarak yazacam iş yerine gidince

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Benim şimdi anlamadığım, atanacak olan eşinse senin ssk geçmişinle ne alakası var bu atama işinin? Bir de anladığım kadarıyla özel sektördesin. Eşinin çalıştığı yerde sana uygun iş/güç yok mudur?

Not: Bu konularla ilgili (atamadır, devlettir vb) bilgisizim. Ondan soruyorum.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    blackstone_tr bunu yazdı

o kadarda basit değil

nereyi tutsa elinde kalıyor

tutuklanma olayından sonra etrafında ailesinde bana karşı karalama kampanyaları sonuç verdi

bu tuzu biberi oldu

öyle düşün

ama bulundugu ilden nefret ediyor ve olayın son gunlerde başımıza gelmesi ayrı bir dert oldu

basıcan gıdıcen oldugu sehırde bır ıs bulucan ne ıs olursa olsun işmahkemelerı kısa bıtmez yargı ısler sonuc bulur ama hızlı olmaz bu süreç

hipokondriyak tarafından 09/Haz/14 15:50 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

tamam basıcam gidicem orda iş bulucamda evim barkım İst da onun ailesi burda 

orda kaç kuruşa çalışıcam

aktif çalışıyorum eski günlerin tamamlanması lazm

firmalardan biriyle konuşucam tamamlayalım diye ama adamlar çok ceza yerse yapmazlar şikayetçi olsamda 3 5 gun kurtarmaz ben i

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Hocam subatta da atama olacak büyük ihtimalle. Tabi yasadigin skntiyi anliyorum ama zor görünüyor. Alperi bekleyeyim takip ediyorum bende. Benzer seyler benim basimada gelebilir. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Allah kolaylık versin son satırı okudum üzüldüm

Atamanın son gününe kadar meb sayar hocam 365 gün şartı var 

eş durumunu beklemeden normal atamayla eşin gelemiyormu yakına?

benim olayı anlatayım biz eş durumundan başvuracaktık eşim mebde ben özelde çonra eşim normal atamayla ilçeye uzak bir köyü gitti yere gitti ama yine ilgiçeye bağla 30dk lık yol sonra eş durumundan yakın köye aldırdık evden tam 1,5dk sürüyo :D

yani demem oki puanı çok düşük değilse normali dene şartlar uymuyorsa eş durumundan olayını unut

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

misal 2012 ağustos'undan sonra  2012 yılı için 120 günün var ise 

2013 yılı için de 120 günün var ise 

2014 mart ayında giriş yapmışsın hadi nisandan ağustosa kadar sayalım 5 ay var oda 150 gün yapar 

2012 ağustos sonrası   120 gün

2013 yılı                         120 gün

2014 marttan sonra       150 gün

toplam                           390 gün

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

meb bile son 3 ayı yani agustos ta atama olunca mayıs

haziran

temmuz u saymıyormuş

ordaki arkadaşları öyle söylüyor yani benim 2014 >>>> 50 60 gün anca oluyor 

Toplam Hit: 1623 Toplam Mesaj: 17