Meb Eşdurumu Atama
-
blackstone_tr bunu yazdı
meb bile son 3 ayı yani agustos ta atama olunca mayıs
haziran
temmuz u saymıyormuş
ordaki arkadaşları öyle söylüyor yani benim 2014 >>>> 50 60 gün anca oluyorben öyle birşey okumadım ama sen yine http://atama.meb.gov.tr/ adresinden önceki senelere bak
-
ya aslında bu kadar dakik olamazlar adam aktif çalışıyormu diye bakıyorsun ve son 3 ay internete yansımadı diye bakmıyorsun
sen bir kurumsun 3. kuıllanıcı 3 ay sonra görür ama sen aktif çalışan adamın ssksını saymak zzorundasın
ben bu dilekçeler kimin elinden geçiyorsa
belki insaiyatif kullanıyolardır diye düşünüyorum yani gayri meşru bir evlilik yapmadık -
olayi kavrayamadim abi.
ve neden ceza evine girip ciktigini merak ettim?
bosanmak istemesinin sebebi. cezaevine girmen mi, yoksa yaninda olamaman mi?
sen ozel sektordemisin ?
bide senin eksik yatan gun meb i ilgilendirmez ki. mahkemede cöz isini sonucu bana gelsin der.
mahkeme de 1 yildan az surecegini sanmam
demirci tarafından 09/Haz/14 16:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Telefon dinlemelerinden girdim
normal tutukluluk 24 saattir 48 e uzatılır biz salı sabah alındık cuma gece ismi belli olan nöbeti hakime çıkartıldık (100 kişi)
okuma yazma bilmiyorum diyor TUTUKLU GEÇ
suçsuzum diyor TUTUKLU geç
doktorum diyor tutuklu geç
suçluyum cezamı ver paraya çevir diyor TUTUTUKLU geç
bayram arifesi tutuklandık 20 gun tatil peşine bi 9 gün daha geldi dilekçe bile yazamadık tabi burda yazması böyle allah orayı kimseye yaşatmasın.
neyse acı günlerdiolmayan paramızda gitti o arada
şimdiz züürt ssk sız sorumsuz bir insan modeliyim yani
geriye dönük bir firma kesinlikle eksik yatırmaları var 25 gün ondan karım olucam
2014 ocaktada bir firma 20 gun taktı şikayet etsem hemen eklenirmi20 günlük ssk için çok ceza yiyip cezayı bana kesmeye asarız keseriz tavırlarına girerlermi ?
-
pararlelcimisin hocu :)
-
bilgili arkadasları bekliyorum....