Medieval 2: Total War Oyun Senaryo Ve Hikayeleri...
-
Arkadaslar oyunu az çok oynayanlar bilir herkez bi devlet secer ve o devletle campaini bitirmeye calısır. bitirdikten sonrada oyun bize devam edelimmi yoksa burda bitirelimmi die sorar. Genellikle devam seceneği secilir ve burdan sonra Strateji konusur herkes hayal gücünü zorlar komutanlık yetenekleri asıl bu bölümde ortaya çıkar :)))
Ben bu konuyu açamamdaki amacımı söyleyim. Herkes yazı ve resimlerle kendi oyununu kendi hikayesini kendi tarihini yazsın ve sürekli güncel tutalım :))
ben 2. postta baslıyorum :D
-
Osmanlı Devleti Hızla büyüdü. Dğuda Mısırla amansız bir savaşa tutuldu. Osmanlı atlı birlikleri Mısır Şehirlerini tek tek istila etti. Mısır hükümdarı daha fazla dayanamayarak barış teklifi etti. Fakat Osmanlı Padişahı Bizansın saldırılarına karsılık vermek için doğuda güçlü bir devlet bırakmak istemiyordu. VE Mısıra Çok güçlü bir orduyla son darbeyi vurmayı planladı. 4 bin kişilik Ordusuyla 4 koldan Mısır topraklarına girdi. Kudüsü aldıktan Sonra Mısırın gücünü iyice kırdı. Ve Ordularını 8 Kola ayırdı. Tüm Mısır şehirlerini Kuşattı . 4 Tur sürn kuşatma Sonucunda Mısır Devleti Yıkıldı. Osmanlı Hükümdarı Mısırdan Sonra Bizansı Ortadan Kaldırdı. Her tarafa Tüccarlar Gönderdi. Liman kentlerini Geliştirdi. Ticret yolları yaptı. Ekonomiye Önem verdi. Çünki Osmanlı Kuvvetlerinin bakımı çok para istiyordu. Rusya Osmanlıya karsı atak bir politika izliyordu. Ve haçlılarda Kuduse ha bire ordu yolluyordu.Bazı şehirlerde isyanlar çıkmaya başladı. Osmanlı Padişahı Çok güçlü bir Ordu hazırlayarak 10 bin kişilik 20 kolordudan oluşan birliklerini Rusya topraklarına gönderdi. Rusyanın Her bir kentini kuşattı. Ekonomi kötüye gidiyordu. Ordunun masrafları karsılanamaz oldu. (Güncellenecek)

GÜNCELLENECEK
-
Hocam birşey sorucam şimdi 45 bölge ve Kudüs'e egemen olamazsam gene devam edilsinmi diye soruyormu ?
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam birşey sorucam şimdi 45 bölge ve Kudüs'e egemen olamazsam gene devam edilsinmi diye soruyormu ?
-----------------------------Hiç bişe sormaz oyun bitene kadar vaktin var zaten illaki bitecek oyun görevi yapsanda yapmasanda :)) sana biey sormaz görevi biiremezsen...
-
artık empire total war, napoleon total war var iken onların modası benim için geçti :) gerçi napoleonu daha oynayamadım ama güzel diyorlar
-
rome total war ın grafikleri daha güzel bence.ek olarak 3 defa filan haçlı seferine çağırdılar gidemedim nerden gidileceğini bulamadım.afaroz edildim 2 kere ikisindede papa öldüğünde yerine gelen beni aldı geri.ingiltereydim bu arada.tam çözemedim oyunu ilki daha güzel benim için onu indiriyorum şimdi:D
-
deja-vu bunu yazdı:
rome total war ın grafikleri daha güzel bence.ek olarak 3 defa filan haçlı seferine çağırdılar gidemedim nerden gidileceğini bulamadım.afaroz edildim 2 kere ikisindede papa öldüğünde yerine gelen beni aldı geri.ingiltereydim bu arada.tam çözemedim oyunu ilki daha güzel benim için onu indiriyorum şimdi:D
-----------------------------rome de güzel oyun onu bitirdim medivali indirdim lakin medival baska be hocam oyunu çözerseniz manyak...
grafik konusunda medievalle rome yarışamaz bile katılmıyorum sana :)
-
Lathedarkman bunu yazdı:
artık empire total war, napoleon total war var iken onların modası benim için geçti :) gerçi napoleonu daha oynayamadım ama güzel diyorlar
-----------------------------empire total warı bilgisayar kaldırmıyor hocam medievalde güzel hemen yenisi çıktı die kenara atılacak oyun değil yanii :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------rome de güzel oyun onu bitirdim medivali indirdim lakin medival baska be hocam oyunu çözerseniz manyak...
-----------------------------bilmiyorum hocam medieval 2 nin genel harita görünümü hoşuma gitmedi benim savaşa inmedim ama bilemicem.sabır isteyen bir oyun.çok sevdiğim bir tarz ama sabır bende pek bulunmaz:)bu arada rome u durdurdum empire total war iniyor şimdi:D
-
deja-vu bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------bilmiyorum hocam medieval 2 nin genel harita görünümü hoşuma gitmedi benim savaşa inmedim ama bilemicem.sabır isteyen bir oyun.çok sevdiğim bir tarz ama sabır bende pek bulunmaz:)bu arada rome u durdurdum empire total war iniyor şimdi:D
-----------------------------medieval 2 yi bitirmediysen empire total warda zorlanabilirsen onu söyleyim hatta çok zorlanırsın tavsiyem önce medieval 2 yi bitir :) resimler ekliyorum şimdi ben :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------medieval 2 yi bitirmediysen empire total warda zorlanabilirsen onu söyleyim hatta çok zorlanırsın tavsiyem önce medieval 2 yi bitir :) resimler ekliyorum şimdi ben :)
-----------------------------medieval 2 hakkında biraz bilgi verirmisin hocam.empire la benzerlikleri filan.rome çok sarmıştı beni.istanbulu alana kadar anam ağlamıştı.türklerle aram kötü oldu kaç defa .truvayı 5 kez kaybettiğimi bilirim:D