folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Medieval 2: Total War Oyun Senaryo Ve Hikayeleri...

Medieval 2: Total War Oyun Senaryo Ve Hikayeleri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

deja-vu bunu yazdı:
    -----------------------------

ReDsEa bunu yazdı:

deja-vu bunu yazdı:

ReDsEa bunu yazdı:

deja-vu bunu yazdı:

rome total war ın grafikleri daha güzel bence.ek olarak 3 defa filan haçlı seferine çağırdılar gidemedim nerden gidileceğini bulamadım.afaroz edildim 2 kere ikisindede papa öldüğünde yerine gelen beni aldı geri.ingiltereydim bu arada.tam çözemedim oyunu ilki daha güzel benim için onu indiriyorum şimdi:D

rome de güzel oyun onu bitirdim medivali indirdim lakin medival baska be hocam oyunu çözerseniz manyak... 

grafik konusunda medievalle rome yarışamaz bile katılmıyorum sana :)

bilmiyorum hocam medieval 2 nin genel harita görünümü hoşuma gitmedi benim savaşa inmedim ama bilemicem.sabır isteyen bir oyun.çok sevdiğim bir tarz ama sabır bende pek bulunmaz:)bu arada rome u durdurdum empire total war iniyor şimdi:D

medieval 2 yi bitirmediysen empire total warda zorlanabilirsen onu söyleyim hatta çok zorlanırsın tavsiyem önce medieval 2 yi bitir :) resimler ekliyorum şimdi ben :)

medieval 2 hakkında biraz bilgi verirmisin hocam.empire la benzerlikleri filan.rome çok sarmıştı beni.istanbulu alana kadar anam ağlamıştı.türklerle aram kötü oldu kaç defa .truvayı 5 kez kaybettiğimi bilirim:D

Hocam Rome nin üzerine ek özellikler katmışlar. diplomasi gelişmiş. birimler geliştirilmiş. ilerleyen zamanlarda barut icat ediliyo ateşli silahlar çıkıyo. Osmanlı devleti var. Mısır var. Yani doğuyu biraz daha oyuna katmışlar. Ayrıca tarihi olayları gercekci yansıtmışlar. Timur istilası moğol istilası gibi çok zevkli bir oyun ayrıntılı bilgi yi googleden arastırabilirsin :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

ben en son amerikayı açmışdım kaldı öle son zamanlarda canım çok çekiyo bulursam indiririm =)

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

Broken Crescent ve ETW favorim :)

O da yok.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Total War serisinin içinde bana göre en zevkli olanı. Yalnız Türkler biraz islamın etkisinde fazlasıyla araplaştırılımış bi durumda (General isimleri vs.) Herkesin oynadığı haritada seçtiği ırka göre kendine has taktikleir var elbet. Bilinen haritadaki en huzurlu bölge İspanya yarım adası, çekişmelerin en çok olduğu bölgeler ise Ortadoğu ile Orta Avrupa ülkeleri. Örneğin Türklerle oynadığınızda işimiz bayağı zor oluyor haliyle :) Batıya sefere kalkışsan Memlükler anlaşmayı ihlal edip fırsat bu fırsat deyip saldırıyor diğer taraftan ilk Turnlar ortadoğu ile ilgilensen bu sefer Haçlı ordularına karşı hazırlanmak için yeteri zaman kalmııyor Demem oki gerçeğe uygun olarak Türklerle oynamak gerçekten zor ( Moğol ve Timur akınlarını saymıyorum bile :) ). Empire Total War'a göre daha gerçekçi diyebilirim.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
Toplam Hit: 6516 Toplam Mesaj: 15