Mehmet Ali Ağca

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

deli değil senden benden akıllı aslında deli ayagına yatıyor

en mantıklı kaçamak yoluydu...iki yöndende hem niye vurdugunu delilige vurduruyor hem çürük raporu alıyor hemde deli raporu almaya çalışıyor.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

katilleri kahraman, kahramanlari dolandirici, dolandiricilari bas yapan bir ulkeyiz.ne diyim. katil herzaman katildir. kahraman er gec kahraman oldugu ortaya cikacaktir.

bana gore agca bir masa. her zaman boyle olmustur her zaman boyle olacaktir.

holyone bile bir masa (microsoft un masasi)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Simeria
    Simeria's avatar
    Erkek

Ağca tamamiyle devlet için çalışan ama gündemi değiştirmek için ben mesih'im.İncil yazıyorum gibi cümlelerle gündemi değiştirmektedir.

Bu arada Adnan Ağca'nın konuşmasını duydunuz mu bilmiyorum ama Mehmet Ali Birand, Güneri Civaoğlu gibi bazı şereften yoksun insanların Ağca nın ailesine yardım ettiğini söylüyor.Sizce burada devlet için çalışan biri mi suçlu, yoksa ağca nın ailesine "yardım" eden insanlarda mı suç?

Zaten Mehmet Ali Birand Türkiye deki en büyük şerefsizlerin bitanesidir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Simeria
    Simeria's avatar
    Erkek

Vatani görevini yapmak illa 8 ay( yada kaç aysa) askeri üniforma giyip hizmet etmek değildir.Bazen başka türlüde vatani hizmet edebilirsin.

Abdi İpekçi gibi bir sabetayisti öldürerek mesala!!!

Ama Abdullah Çatlı olsun Ağca olsun hep kullanılmışlardır.Zaten vatana hizmet etmek istiyorsan kendini kullandırtacaksın.(Askeriye de kullandırtıyorsun zaten)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Simeria
    Simeria's avatar
    Erkek

Vatana hizmeti niçin yaparsın?

Vatanı kollamak için.Vatanı korumak için yaparsın!

Unutma Fatih Sultan Mehmet bile devletin sürekliliği için bazı akrabalarını öldürtmüştü.Vatani görevde bile düşman askerlerine ateş açarsın.Onları ya öldürmeye ya da diri bir şekilde yakalamaya çalışırsın.

Abdi İpekçiyi tutuklayamayacağına göre öldürmek gerekirdi.Öyle de oldu.

Sabetayist = Yahudi olupta yaşadığı milletin dinini seçip, o milletin kültürlerine adepte olan aslında yahudi asıllı kimselerdir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

sevgili abicim sana bir şey soracağım.Abdi İpekçi yahudi misyonerimiydi yani yahudiliğinin propagandasını yaparmıydı?

yoksa sadece kendi içinde kimseyi etkilemeden bir yahudimiydi?

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktor
    hacktor's avatar
    Erkek
    arkadaşlar daha doğrusu küfür edenler sizin olaylarla ne kadar alakasız olduğunuz apaçık ortada !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Simeria
    Simeria's avatar
    Erkek
    kokainman bunu yazdı:

sevgili abicim sana bir şey soracağım.Abdi İpekçi yahudi misyonerimiydi yani yahudiliğinin propagandasını yaparmıydı?

kokainman sence milliyet'in başında olan biri kendi içinde kimseyi etkilemeden bir yahudi olabilir mi?Yani insanları etkiyelebilecek en kolay yol(basın)olan basının başında olan bir kimse.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

yukarıda ki soruyu da bu sebeple sordum zaten arkadaşa.yani bu adam kendi halinde bir yahudi ise Ağca'nın bunu öldürmesi çok saçma..

Ama bir propagandacıysa tabi ki cezası verilecek.Ama ölümle değil.Ağca kimdir ki,peygamber mi ki bu adam girip birinin canına kıyabiliyor.Allah verdiği canı kendi alır.Unutmayalım ki can almak sadece cihad savaşlarında helaldir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    Simeria bunu yazdı:

kokainman bunu yazdı:

kokainman sence milliyet'in başında olan biri kendi içinde kimseyi etkilemeden bir yahudi olabilir mi?Yani insanları etkiyelebilecek en kolay yol(basın)olan basının başında olan bir kimse.

neden olmasın ki.belki işiyle dinini karıştırmıyodur.olamaz mı yani???gerçi onun dönemindeki milliyeti pek bilmem de

Toplam Hit: 11100 Toplam Mesaj: 49